Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
... Naša mala nadebudnica čez dan tudi minute ni pri miru, ponoči pa spi do kakšne 5h - 6h. Potem juhu - in trebuh kar plapola. Pa bogi moj mehur, da o črevcih niti ne govorim
Meni pa zadnje dni paše veliko sadja in zelenjave. Z mesom se moram kar malo posilit
Samo vem, da moram jesti čisto vse, drugače bom postala slabokrvna. Sedaj ne jem nobenih vitaminov in podobnega, temveč vse uravnavam s prehrano. Edino magnesol 3 krat na dan proti krčem - nožnim in trebušnim. 
bolj slabo. Tud men ni najboljše. Sem se prav fino napapcala za kosilo potem mi je bilo pa tako slabo kot že dolgo ne. Tako da sem se čez čas morala posloviti od svojega kosila.
pa veselo brca, tudi nekje doli, ker je lega medenična (še zmeraj). Žile, ki so mi izstopile bolijo in žgejo
, tako da bom verjetno morala slej ko prej k žilnemu. Danes pa so si jim pridružile precej otečene noge - ko sem že upala, da jih v tej nosčenosti ne bo.
:
!
ful paše.
... jaz pa zalaufala stroj ... hotela kaj speglat ... Mah, samo, da je nazaj.
...
!
in moj buši pred 14 dnevi
, v 23 tednu sem imela 6 kg + .Bom tako v sredo na pregledu izvedela koliko je šlo gor. Me bo G ziher kregala
prebudila se grem cartat...lep dan
.