Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, midva z mojim veselo
ampak če ne bo O, tudi željenega rezuktata ne bo. Joj sem žalostna, če je ne bo? kaj naj naredim, se je kateri že tako naredilo, da je brez posebnih znakov O (bolečine, špikanje, slabost...), O le imela in tudi zanosila?
.
za srečo!!
, če ne bo prej
, ker tako pridno
.
za pomoč.
se mi zdi, da mi po K ful niha razpolozenje, se to se kateri dogaja? ali pa vpliva cakanje na
uzivajte ta nedeljski vecer!
, ampak vem da bo prišla...
se trudiva 1 leto. Žal zaenkrat neuspešno. Imam namreč pco in vse možne njegove sindrome (neredne m, poraščenost, malček preveč kil,...). G mi je predpisala Klomifen in jutri začnem s prvo tabletko. Jemati moram po 1 od 3-7 dne. Sicer ne vem, če je ravno smiselno, da ga začnem jemat, ker moj dragi 25.6. gre na službeno potovanje. A mislite, da bom imela do takrat že ovulacijo, če začnem s prvo tableto jutri (12.6.)? Zanima me še, kolikokrat se običajno gre na UZ v enem ciklusu?