|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
10.6.2007 22:32:21   
bumbum
Anitkauser posted image , a spet ti ne da miru ta user posted image ? Jaz še vedno stiskam pesti zate!!! Drži se!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.6.2007 22:35:36   
Anitka
Tokrat me je spet vse skupaj močno iztirilo. Ne vem kako dlgo bom še zdržala. Nič več ne razumem.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.6.2007 22:39:55   
tinkamiška
Anitka, žal mi je zaradi izcedkov...ampak vseeno, dokler se ne prikaže...tudi jst še stiskam pestke!user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.6.2007 22:40:20   
cmokec
 Ojoj. user posted image  Anitka, jokam s teboj.user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.6.2007 22:40:27   
bumbum
Te full razumem, Anitka! Nekaj dni bo zdaj verjetno bolj žalostno, ampak potem spet pride ta energija. Še same ne vemo od kod. Ne smeš obupat! Jaz zate verjamem, da bo uspelo!Morda se bova v naslednjem mesecu skupaj veselili user posted image . Zdaj pa joči, bodi jezna........spravi bolečino iz sebe. Jutri je nov dan!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.6.2007 7:24:08   
pika74
Anitka user posted image user posted image user posted image

...veš kaj, enkrat morva na en sok... se morva mal poment...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 906
11.6.2007 7:40:49   
Sulfinija
Ojla!

Anitka,user posted image user posted image user posted image  mi je zate,za vaju da spet ni poratalo in se je spet pokazal izcedek.Samo ne pozabi dokler ni ta prave user posted image  je še vedno upanje.

Sma včeraj z mojim user posted image  kolesarila kar 35km in sem vseeno imela upanje,da ko pridem domov odprem 300.nadaljevanje in spet nič.

Anitka meni se zdi,da vsak poraz lažje skozi dajem,vendar tega po drugem ISCI sem komaj skozi dala,sem se komaj pobrala vendar so sedaj lepi sončni dnevi,časi za kolesarjanje,plavanje in jupi še malo pa gremo na user posted image ,komaj čakam,da naredim en velik odklop nad vsem tem kar se mi je dogajalo.Hkrati pa komaj čakam drugi četrtek vam šele takrat izdam,ko bom videla kak filing bo nad tem zakaj sem se odločila.
Jaz in moj user posted image  sma sedaj maksimalno začela koristiti vikende,ki so nama skupni čez teden ga ni doma in se res lepo imava,kaj drugo nepreostane uživama mogoče zadnje najino skupno poletje kot vsako leto rečeno.V soboto me bo pa moj user posted image  peljal na večerjo,kajti v sredo na moj praznik ga ni doma in boma takrat malo žurala in prav tako v nedeljo mogoče na kako kopanje v kake toplice.

Punce kako se pa kaj ve imate razen tega da iz mesece v mesec čakamo kaj bo z našo user posted image ?Kdaj se kaj odpravljate na user posted image  in kam seveda?

Sedaj pa šibam nekaj narest in nato ven na sončeka.

Lep pozdrav!user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 907
11.6.2007 7:48:10   
neni
Zdravo punce!

Ene dva tri dni nisem gledala sem gor, pa vidim, da smo čakali 300. nadaljevanje. Joj, Anitka, tolk bi ti privoščila, vendar mislim, da je pritisk prevelik in da če toliko časa ni ratalo, potem moraš nekaj ukreniti, poskrbi, da bosta šla naprej. Sej tile postopki so grozni, ampak sej jih pozabiš. Najbolj grozni so neuspehi, te si pa že izkusila. Tako da se nič ne boj in kar stopi na to pot. Meni je prinesla user posted image  in tebi jo bo tudi.

Nosečke, berem da lulate ful. Jaz se sama sebi čudim, spijem 2 dcl, pa grem trikrat po pol litra lulat. Tako to funkcionira v tem stanju. Kar sprijaznite se. In tudi jaz čisto vsakič preverim izcedke in vse mogoče strahove na hlačkah. Totalka vsakič pogledam najprej če je kaj krvavega. No, ni, tako da upam, da je vse v redu. Sem pa do sedaj čutila žgečkanje, včeraj in predvčerajšnjim pa že brcike. Vsaj jaz tako mislim.

Naj vam oblačnost ne pokvari razpoloženja. Imejte se rade!

lp Neni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 908
11.6.2007 7:55:15   
lana38
neni user posted image  za brcike.
Tudi jaz se čudim od kod toliko vode gre iz mene. Ponoči čisto nič skoraj ne pijem in ne jem, pa vseeno gre tudi 5 krat na WC. Pa tko me vedno tišči, da me vse boli, če ne grem takoj na WC. Drugo leto bo že bolje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 909
11.6.2007 7:57:30   
neni
Ja, tudi jaz sem zjutraj prav v strahu pogledala v hlače, ker me vedno boli zaradi velikega mehurja.
Ampak sedaj sem se navadila na to bolečino in vem, da ni nevarna.

Lepo nosečnost še naprej, Lana!

lp Neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.6.2007 8:44:41   
GoYa
Anitka, user posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam s tistim, kar je napisala neni.

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Hkrati pa komaj čakam drugi četrtek vam šele takrat izdam,ko bom videla kak filing bo nad tem zakaj sem se odločila.

Hm, hm, le kaj bi to bilo user posted image . Če je povezano s user posted image , pol sumim na nekaj user posted image . No, počakajmo do četrtka, da nam sporočiš. Pa upam, da bo filing dober user posted image .

No, jaz pa upam, da se moja mišolina pozdravi do četrtka, ko gremo na morje. Kreha ko kakšen nono (vergla bi rekla moja soseda user posted image ).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 911
11.6.2007 9:01:14   
soncek.djukelica
Anitka, žal mi je,da ti test ni pokazal user posted image !  Morda ti M user posted image  zamuja zaradi stresa,čeprav upanje traja,dokler se res ne priteče! Sem v mislih z teboj,ampak vem,da se boš pobrala in da boš šla v nove boje! user posted image

Neni, lana, jaz si vsak dan skuham čaj in pol ga počasi srkam, pa še z Donatom se nacejam, ker sem fasala hemeroide!user posted image  Ponoči sem imela par izletov na WC, men se zdi,da imam zapoznelo delovanje ledvic, ker hodim kar dosti kasneje po zadnji pijači na WC! Pa opažam,da me je začela glava boleti!user posted image

Goya, a tvoja punčka je pa takole bolana! O bogica, upam,da se do dopusta pozdravi in da greste veselo na dopust! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.6.2007 10:19:23   
lana38
Nekje sem prebrala, da glava boli, če premalo piješ. Samo ti kar spiješ zadostne količine, soncek.djukelica.user posted image

Anitka!user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
11.6.2007 10:27:54   
soncek.djukelica
vem,da je Neža pravila,da je imela migrene, čeprav mene oči za sedaj ne matrajo! Kaj pa vem, mislim si,da je povezano z user posted image ,ampak mi je dohtor rekel,da je vse treba vzeti v zakup!user posted image  Čeprav se počutim dobro, moja dve user posted image user posted image  rasteta,pa telo se doziva na svoj način! Sej se ne pritožujem, vse se to da preživet,sem že slabše stvari doživela! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.6.2007 10:45:29   
dolenjka
Naj še vam polepšam dan, sem nova user posted image  fosečka med vami. Po 2 letih in 1 mesecu sva ugledala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

LP,

user posted image  dolenjka

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 915
11.6.2007 10:47:31   
lana38
dolenjka!user posted image user posted image user posted image
Čestitam.
LP

lana38

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.6.2007 10:55:36   
dolenjka
Hvala Lana!
Punce, jaz vam sam nekaj povem, se mi zdi, da je tudi HSG mal pomagal (sem ga imela 17.5.)!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.6.2007 10:59:07   
koala
IIIIIIII dolenjka čestitam. Maksimalno uživaj!!!!!!!

Anitka, prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj je pa res čas, da se srečamo, da te stisnem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.6.2007 11:06:10   
soncek.djukelica
ooooooooo, dolenjka, kako lepa novica! Iskrene čestitke!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.6.2007 11:24:19   
tinkamiška
Dolenjka! Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 920
11.6.2007 11:36:28   
emaa
dolenjka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.6.2007 11:39:05   
Sulfinija
Dolenjka,user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke ti želim.

Lep pozdrav!user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.6.2007 11:40:05   
bumbum
Dolenjka! Bravo! To sta pa zasluženi user posted image ! Srečno!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.6.2007 12:28:04   
pika74
dolenjka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.6.2007 13:14:38   
dajamaja
Anitka, žal mi je in bodi močna user posted image !!!

Dolenjka, čestitke!! Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Medtem ko dojenček spi.
пеперутка16

Sami ste doma in dojenček spi. Kaj najpogosteje počnete?

Gledam TV. (0%)

Spim. (0%)

Berem. (11%)

Hišna opravila. (89%)

Telefoniram. (0%)

Lakiram si nohte. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!