TANTRA
|
Pozdravljene, danes pa je prav lepo sončno jutro..... Na žalost pa je spet bolna moja hči in greva k zdravnici.... Upam, da ni kaj hujšega, saj kašlja kot slon.... Midva imava imena že izbrana....Prav zanimivo, da sva se soglasno in takoj odločila....Jaz sem rekla, da mi je všeč za punčko Pia in je bil takoj za...Za fantka pa Luka, ker je to njegovo nesojeno ime...Njegov oče je hotel da bi bil Luka, pa mama ni hotela nič slišat...Zato je prav, da je tako ime njegovemu sinu... Seveda bomo pa kmalu vedeli, kdo v trebuščku tako pridno brca.... Mi gre včasih prav na smeh, ko sem kje in me brca, kot bi hotel komentirat....Včeraj ravno na sestanku v šoli...Ali pa ko kuham....Mi namiguje, da je lačen... Ja, jaz pa nič ne vem kaj bo z mojim dopustom...Sem na bolniški, gibanje imam omejeno v domačem kraju....Ne vem ali se možno kaj zmenit z ginekologinjo, da ti da kakšno dovoljenje za morje...Npr. moja hči bo na predlog komisije na Debelem rtiču.... Moj sicer klavrno gleda, da bo letos z morjem bolj slabo.... Punce, moram pa priznati, da se je moja kuharska žilica nekam izneverila..Sploh nimam posebnega apetita, niti idej....Najbrž so krivi hormoni... Danes ???? Bomo videli... Nemrak, vidiš, se že bližava pisemcu po pošti....Glede na to, da smo bile tisti dan samo 4 na ac, bi lahko izvide dobili konec tedna..A ne, da bi bilo to čudovito????? Držim pesti, da bo res.... Pozdravček vsem in pazite nase....
|