marsovka
|
hja, se vidim, da je PEEETEEEEEK in se nam kar ne ljubi čvekat še tukaj javno pohvalo marički, ki je res d best dokumentirala vlaganje češenj khmkhm, sem nekaj gledala nazaj po mojih objavah in vidim v enem postu od KALINE, tam novembra, je pisala, da namerava APRILA (KJE JE ŽE TO ) po ena nova dva zamrznjenčka??!! no, in kalina, je blo kaj s tem??? jooj, sem firbčna, ne morem pomagat..... no, nič, kaj, dragi je pršu sred noči iz turčije, tako da mi bo danes (upajmo) zneslo vsaj za en lauf......to in tuširanje/depiliranje bo pa verjetno tudi višek dneva, hahaha sem si včeri kupla eno tako fajno od nivee - cashmere moments...joooj, kaj to diši (seveda ni šlo brez zapletov, je tamau veselo prekladal šampone po policah in enega celo odprl on zlil po tleh, tako da sem ga morala kupit (en meni smrdeči camay, nekaj takega)... se je treba mal razvajat a se ženskice kaj parfumirate???? jaz se prejšnja leta sploh nisem, se mi je še vsak parfum skisal, zdej me je pa kar nekaj prijelo, trnutno sem na AVON In Bloom... dobr, dost za zdej, uživajte
|