Anonimen
|
Duc, a je kaj novic kako je s karin in otroci? Zmaj, nič te ne bom posebaj hvalila da razvajaš , ker mora biti to samo po sebi umevno Cuma, ko srečanje bo, potem pač pridem. Če ne bo pred 1.7. bo pa kasneje. Samo glej, da ne bi katera od nas do takrat že rodila, ker tudi meni zadnjih par dni zelo trdi trebuh, boli me na spodnji strani trebuha....pa Sandra ima tudi neko stalno rezervacijo na hribu . Komaj čakam da se srečamo... Kaja, no, sedaj je vsaj malo bolj jasno v katerem grmu tiči zajec. Če so tvoji starši tako polni predsodkov, so preprosto zabiti. Kaj na ti drugega rečem. Saj so moji tudi v to smer nagnjeni, skoz so si želeli zame kakega študiranega fanta, ki me bo lahko preživljal, da mi nič ne bo manjkalo....bla bla bla.....jaz pa se grem vženit z nekom, ki mu šola na daleč smrdi, raje dela kot pa se uči. Tudi njegova družina je delavska družina, nihče faksa še od blizu ni videl...pa so zato zelo delavni ljudje, do vsega kar imajo so prišli so prišli s svojimi žulji....res pa je, da se z nikomer od njih ne da pogovarjat o svetovni politiki...no, če je to point življenja . Ampak ga vseeno niso metali skozi vrata, pa da ne smem z njim živet, za rd dobi darilo, doma mama vedno kaj najde za njega za naredit (ker naši izobraženci doma še žarnice ne znajo zamenjat sami).....so se sprijaznili in ga sprejeli in se sedaj dobro razumejo. Zato ti pravim, da so tvoji omejeni da se kar kadi okoli in ne vem kako lahko s vso svojo inteligenco prepovedujejo svoji hčerki videvat očeta njenega otroka. A to je pa v družbi lepo videt in se je za hvalit s tem....eh, že spet sem se preveč razpisala....
|