Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Duc, upam, da je s Karin vse v redu in da nas že jutri pomiriš z dobrimi novicami. Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!
. Sem te prehitela, le da nisem nič pisala. Kaj maš drago spet v službi?
tko da mal sporočte!!!
vas tud kej boli?in res ko ti otrdi točno veš kako to zgleda.dobr da mam v torek G.pa krči so tud mene grabli ponoči-nism nič spala.
. Ampak ga vseeno niso metali skozi vrata, pa da ne smem z njim živet, za rd dobi darilo, doma mama vedno kaj najde za njega za naredit (ker naši izobraženci doma še žarnice ne znajo zamenjat sami).....so se sprijaznili in ga sprejeli in se sedaj dobro razumejo. Zato ti pravim, da so tvoji omejeni da se kar kadi okoli in ne vem kako lahko s vso svojo inteligenco prepovedujejo svoji hčerki videvat očeta njenega otroka. A to je pa v družbi lepo videt in se je za hvalit s tem....eh, že spet sem se preveč razpisala....