|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.6.2007 22:39:03   
corfu
Danes so bile na tapeti hruške. Rumba, vrednost hemoglobina sem imela najprej 110, nato čez 14 dni 101, zdaj pa pod 90,  s tem, da pijem sirup, poskušam jesti veliko zelenjave, fižola, rdečega mesa...ampak mi še kar vztrajno pada. Zdaj pa če bom še na porodu izgubila veliko krvi..ne vemuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
19.6.2007 22:40:05   
corfu
Freycha, mirno noč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6502
19.6.2007 22:40:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

No vidis Rumba, da so imeli izgovor. Ves da se je za srekove figurice vredno potruditi. Ti se pa hudujesuser posted image user posted image .

Ja, kot da nimamo že 100 Shrekov doma.user posted image  Pa saj vem, da je to bolj izgovor za mojega možeka, ker obožuje McDonalds. Tamala dva tako ne pojesta vsega, pa lepo on veselo hrusta.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
19.6.2007 22:41:51   
corfu
Pri nas je tudi mož tisti, ki si pravi kanta za smeti in veselo malica za tamalimuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
19.6.2007 22:42:40   
kapica
A taksne so pri vas vrednosti? verjetno spet v kaksni drugi enoti zmerjeno. Tu pri nas je normalno nekje od 110 al 11 naprej, jaz imam pa vedno okrog 9. Pa tud pijem ta sirup, pa nic kaj ne pomaga. Sicer ga res pijem bolj ko se spomnimuser posted image . Ne vem al to drzi, d aje v rdeci pesi veliko zeleza?
Rumba, pa ti vsaj ni bilo treba pripravljati vecerjeuser posted image user posted image . V vsakem slabem je nekaj dobregauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
19.6.2007 22:43:08   
rumba
Joj, corfu, to je pa res nizko. Meni je sedaj padel na 106, pa sem dobila tablete, pa nobene napotnice za laboratorij za naslednji pregled. Ziher mi bo še padel, kot mi je vedno. Sem razmišljala tudi o nakupu alg, baje da dobro pomagajo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
19.6.2007 22:43:48   
kapica
No vidis Corfu, se vsaj vstran ne meceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6507
19.6.2007 22:45:26   
rumba
Jok brate, sem morala obema še spitati čokolino, saj sta bila preveč utrujena, da bi sama jedla. Kako bo to izgledalo pri treh?user posted image  Žlice navezat na palico, pa eno pesem za takt in gremo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6508
19.6.2007 22:48:24   
kapica
Rumba a mcdonalds jima ni bil dovolj? Vauu, cokolina pa ze leta nisem vec jedla, bi bil spet cas mal poskusit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
19.6.2007 22:48:50   
rumba
Kaj je tudi pri vas še vedno tako vroooooooče? Jaz se kar kuham. Pa še sadja mi ni za jest v tej vročini, se mi zdi, da mi bo kar na krožniku segnilo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6510
19.6.2007 22:50:06   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba a mcdonalds jima ni bil dovolj? Vauu, cokolina pa ze leta nisem vec jedla, bi bil spet cas mal poskusit.

Kam ti ga pošljem?user posted image user posted image user posted image
Tudi meni od časa do časa ful zapaše. Njami!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6511
19.6.2007 22:50:15   
kapica
Tukaj pri nas se da zdrzat. Ne vem, nekako se ni tiste pretirane vrocine ali sopare. Pa tud sedaj zvecer se je fajn ohladilo, da sem lahko preluftala. Tako da, se trkam na les, da ostane se nekaj dni takouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6512
19.6.2007 22:51:35   
kapica
Uuu, rumba, kr tule v spalnico v posteljo prosim. Pa z luft post, da bo slo hitrejeuser posted image user posted image user posted image . Tukaj v trgovinah ga mislim da sploh nimajo, nisem se kje zasledila. Kaj bojo pa moji otroci jedliuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
19.6.2007 22:52:05   
rumba
Pri nas je pa jutri napovedana še večja vročina, me pa se dobimo sredi dneva na čveku. Po moje bomo potlej vse crknjene.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6514
19.6.2007 22:52:53   
corfu
Tudi pri nas je še kar vročeuser posted image  rumba in kaj so potem naredili glede železa? meni je grozila z neko injekcijo ali celo sprejem v bolnico in direkt v kri dozo?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6515
19.6.2007 22:53:25   
rumba
Kapica, žgance in polento, ko bo kuhala mamica in čevape, ko bo na vrsti oči.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
19.6.2007 22:53:35   
kapica
Rumba, sem te hotela se vprasat nekaj, pa skoraj ne upam, drugace me bo Freycha spet za kaksno smotko ali kaj takega okronalauser posted image .
Saj si rekla, da si pustila otroke ponoci v eni plenici, da si jih cimmanj zbujala. Sam dojit in spet nazaj, a ne? Sem studirala, ker ej ena kolegica pravla, kako je tezko, da otrok najprj joce ker je lace, cez pol ure joce, ker je polulan in moker. Te pa ne vem, a se ne oglasijo ce so polulani?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6517
19.6.2007 22:54:18   
corfu
Ja, jutri je napovedanih kar 34 stopinjuser posted image , jaz tud glave ne bom ven pomulilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6518
19.6.2007 22:55:09   
kapica
A ne greste jutri v nek klimatiziran prostor na cvek? Ja, da ne boste potem zvecer res kje ena za drugo v Rim hodleuser posted image .
Ja, rumba, se fajn slisi, ampak mama ne zna zgancev skuhatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6519
19.6.2007 22:55:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Tudi pri nas je še kar vročeuser posted image  rumba in kaj so potem naredili glede železa? meni je grozila z neko injekcijo ali celo sprejem v bolnico in direkt v kri dozo?user posted image

Jaz še nikoli nisem imela tako nizko, tako da meni še niso zatežili. Je pa imela Hana, pa sva na dva dni jedli žrebička ter zraven pili frutek z dodatkom C vitamina (da se železo lažje absorbira) in se ji je popravilo prej, kot se bi ji z vsakim sirupom.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6520
19.6.2007 22:56:36   
kapica
Corfu, to ti pa ne verjamem. ze iz radovednosti bos glavo ven potisnilauser posted image user posted image user posted image .

Ampak punce 34 stopinj, veste kaj nas sele caka, sredina, konec julija, ko bo blizu 40!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6521
19.6.2007 22:57:57   
corfu
Kapica, glede previjanja, boš videla čisto po občutku, moj je bil največkrat ponoči pokakan, tako da sem ga previjala, pa tudi na začetku je bil večkrat tako polulan, da je bil moker čez body, kasneje je tega vse manj in nočno previjanje ni bilo več tako pogosto, oz ga počasi ni bilo več.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6522
19.6.2007 22:59:06   
kapica
Je pa verjetno najboljse, da ko se podoji, da ga takoj previjes, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6523
19.6.2007 23:00:05   
rumba
Ja, jaz ju ponoči nisem nikoli previjala. Pa tudi joka ni bilo, ker bi bila polulana. Drugače pa je, če se dete pokaka, to pa jih običajno moti. Najbolje je, da če niso pokakani, nič previjat (nazadnje bolj pozno zvečer, potem pa zjutraj), če se pokaka, pa previti v čimbolj zatemnjenem prostoru, pa se nič pogovarjati, tako da daš dojenčku vedeti, da je ponoči drugače kot podnevi. Jaz sem tudi dojila v temi. No, kak teden sem rabila še rahlo lučko (ponavadi na hodniku), pol pa tudi te ne več.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6524
19.6.2007 23:00:35   
corfu
Kapica nehaj strašiti z 40 stopinjamiuser posted image . Meni je bilo sredi januarja v porodni sobi nenormalno vroče, zdaj si pa sploh ne predstavljam.user posted image  Rumba, žrebiča ne maramuser posted image , me pa prav zanima kakšni bodo izvidi v četrek in kaj bo storila G.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?