|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.6.2007 20:45:22   
erna14
punce v kaj  v tej vrocini oblecete tamale za spat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.6.2007 20:52:33   
erna14
a ma kdo opremo za hokej za sposodt zame in skacico rabmo eno ornk zascito.user posted image user posted image kok ste packe a ve mogoce nocete da midve pridevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.6.2007 20:57:18   
tinaaja
a ma kdo opremo za hokej za sposodt zame in skacico rabmo eno ornk zascito. kok ste packe a ve mogoce nocete da midve prideva

ti sam krize, cesen in blagoslovljeno vodo prines sabo, pa bos na varnem user posted image user posted image user posted image

ahh kaj bi svet brez domislija user posted image valda,da hocmo da pridete,da se spoznamo :) mal heca pa mora bit.. ampak ne mislt, da bi hokejska oprema kaj pomagala,.. no mogoce bi bila po srecanju kaksno kg lazja user posted image od svicanja hehehe

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.6.2007 21:02:44   
Gio
jst bom znorela....zgleda da bom neki bolna. Kar naenkrat so me začeli boleti sklepi in hrbet. NAjprej sem pomislila da bom mogoče spet dobila menstruacijo, potem pa si merim temperaturo in VROČINA. JOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!  Kaj bi to bilo? Ali razsaja kakšna viroza? Upam da ni spet od hemeroidov. Odkar nisem več noseča je moje zdravje eno razsulo. SE tudi ve tako počutite? Ko sem bila noseča, sem bila polna energije in zdrava ko riba...nič se me ni prijelo.....

In upam da Elica ne dobi kaj od mene. Ali lahko sploh dojim z vročino in kaj pa Lekadol lahko vzamem, če bo temperatura narasla? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.6.2007 21:08:11   
erna14
valda dokler bi ve zgrizle tisto peno na opremi bi vas ze minila zelja po mesu,sicer pa itak ce zacnete pr gleznu mislm da pol hmal apetit mineuser posted image a mormo met kake listke za vratom da boste vedle kdo smo ali rdece naglcke v laseh pa belo zastavcouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.6.2007 21:09:12   
erna14
gio.lekadol lahko vzames za vrocino bols so pa se kaki obkladki

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.6.2007 21:10:32   
amy26
Gio, ti kar vzemi lekadol, ker če se boš slabo počutila še dojiti ne boš mogla,
tako da upam da ni kaj resnejšega in da se hitro pozdravišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.6.2007 21:15:29   
draja
Sploh ne bom komentirala kolk ste danes napisale, ker če bi bila jaz kaj več doma bi bila sigurno sokriva.

Vse nove čvekice, ki se nas bojite, naj vas potolažim, da se je danes udeležila srečanja tudi moja svakinja z mojim nečakcem in da je srečanje preživela, še več imela se je prav super in bo sigurno še prišla, pa čeprav se ji je Maks potem v avtu drl vso pot do Domžal, kljub temu, da sta imela vmes postanek, da bi se pomiril. Je pa ta naš Maks glede na svojo starost (rojen je 23.3.2007) res naaaaaajvečji marčekuser posted image user posted image .

Meni je bilo danes tudi super v Mostecu, tiste dobre pol ure peš do doma, pa bi raje izpustila naslednjič. Me je folk gledal kot najbolj neodgovrno mamo, ki otroka vlači naokoli v najhujši vročini, da ne bi komentirali, da sem bila čist vijolična v faco.

Gio joj jaz upam, da nisi kaj hujšega fasala in ti hitro mine. Lekadol lahko med dojenjem jemlješ tako da ti si kar lepo zbij vročino, da se boš bolje počutila. Držim pesti da hitro ozdraviš.

Meaa sem prepozno videla, da ne znaš priti do Mosteca. Upam da se nam na naslednjem srečanju spet pridružiš, pa ko se spet dobimo v Mostecu ti bomo prej lepo razložile pot do tja. Je bilo res prijetno hladno, pa tak mir in tišina...

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.6.2007 21:23:06   
Gio
hvala punce....me je čisto sesulo, ker  nisem nikoli bolna. Odkar imam Elico vedno ko se slabo počutim, mislim na to kaj vse bi lahko bilo narobe z mano in ne bi mogla skrbeti zanjo. Verjetno je to zaradi porodnišnice....user posted image

Kdaj je pametno zbijati tempeaturo...mislim, kako visoka mora biti da jo lahko zbijam?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.6.2007 21:31:52   
draja
Gio jaz si temperaturo zbijam, ko doseže tam nekje 38 ali 38,5 stopinj, samo bi na tvojem mestu vzela lekadol že prej že zaradi tega, da ti popusti bolečina v sklepih in hrbtu. Brez skrbi, lekadol lahko mirno vzameš.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.6.2007 21:35:19   
Gio
Sem vzela lekadol tudi če nimam še 38. Upam da mine.....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.6.2007 21:37:21   
tinaaja
Gio, ti kar vzami en lekadol,pa ful pij. Brez veze je cakat, da ti bo tok hudo, da zvet ne bos mogla. Jaz sem ene 2 al 3 lekadole vzela v teh 3 mesecih.

Draja, in kok je maks velik?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.6.2007 21:42:57   
Gio
še nekaj.....ali kljub temu da je bila Ela danes cepljena lahko dojim tudi če sem vzela Lekadol? Sto skrbi.....in neumna vprašanja, ampak me res skrbi....da ne bi imela Ela kakšnih stranskih učinkov

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.6.2007 21:45:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Gio

še nekaj.....ali kljub temu da je bila Ela danes cepljena lahko dojim tudi če sem vzela Lekadol? Sto skrbi.....in neumna vprašanja, ampak me res skrbi....da ne bi imela Ela kakšnih stranskih učinkov

lekadol je paracetamol, kar pa je glavna sestavina sveck pri reakciji na cepljenje, tko daji bos se malo olajsala kak stranski ucinek cepljenja user posted image ... kako pa ste po cepljenju?
pri nas je bila jokica, zdaj pa ze pana pri meni na kolenih.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 20.6.2007 21:47:40 >

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.6.2007 21:48:28   
draja
Maks ima 7,5 kg, dolg pa ne vem koliko je, je pa že na pogled večji od ostalih. Samo Žiga od Kati se lahko kosa z njim, samo je pa skoraj mesec starejši. Pa ko sem imela danes malo Maksa po rokah nisem mogla verjeti, kako težji je od Žive! Noro res, kako sta si ta dva naša različna, tudi po karakterju, kljub temu da sta le 8 dni narazen in da sta v sorodstvu.

Gio ne vem kako je glede cepljenja, si pa mislim, da bi kaj opozarjali na to, če bi lahko bil kakšen problem. Upam, da ti svetuje katera, ki kaj več ve.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.6.2007 21:49:42   
draja
Aha super, ti je že Tinaaja odgovorila.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.6.2007 21:51:52   
Žabika
Gio: vzami Lekadol, da se boš bolje počutila. Pa če ne bo en zadosti, pa še kakšnega vzemi - brez strahu, da bi kaj slabo vplivalo na Elo. Pa eno user posted image , da se čimprej spet dobro počutiš.

draja: ja Maks je pa res pravi korenjak. Si pa kar predstavljam, kako so te buljili, ker je bilo res noro vroče.

Erna: Hana ima bodi s kratkimi rokavi in nogavičke. Pa naj bi bila pokrita s tanko bombažno odejico, ampak sej veš kako se znajo zbrcat in odgrnit. Si se ojunačila in boš prišla naslednjič na srečanje?

Ene pišete in študirate (sem vesela da sem za nekaj časa frej tega), jaz sem pa naredila dobro delo in likala. Hvala bogu, da imamo klimo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.6.2007 22:00:40   
Gio
Zlate, zlate, zlate!!!

Mi je že toplo, vročina se zbija....user posted image

Tinaaja....moja ni niti zajokala ko jo je sestra zbodla in sploh ni imela posledic. Še bolj je jedla kot ponavadi in normalno spala. Juhu! Sem se jaz sekirala zanjo že včeraj in mogoče, da mi je psiha vrgla ven vročino....če pa jo imam takoooooooo noroooo rada user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.6.2007 22:07:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Maks ima 7,5 kg, dolg pa ne vem koliko je, je pa že na pogled večji od ostalih. Samo Žiga od Kati se lahko kosa z njim, samo je pa skoraj mesec starejši.

Ugovor!
Men se naš Žiga zdi drobižek proti Maksu. Pri svojih skoraj 4h mesecih ima "komaj" 7,2kg user posted image . Pa zdaj se redimo normalno, ne več dvojno user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.6.2007 22:23:14   
draja
Kati pardon, sej sem hotla napisat, da je večji tud od Žige, sam pol nisem bila več sigurna če se samo meni tako zdi. Skratka: naš Maks je res en maksi dojenček!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.6.2007 22:37:01   
skačica
sem nehala pisat diplomo, bom rajš še tle kaj napisala preden zginem spat. Sej sem bla pridna!

Erna- a ti nama pa hokejsko opremo rihtašuser posted image user posted image ja, mogoče jo bomo pa rabile, ja.
A pol velja za drug teden Arboretum, superca!

gio- upam, da se hitro pozdraviš.

žabika- pridna, bi pa v klimi tud jaz z večjim veseljem likala, tko se ga pa izogibam na daleč.

Danes sploh nisem bila nič zunaj. Iza je dobila svojo dozo svežega zraka, ko sta bila z atijem zunaj, jaz sem bila pa notri, prej zaradi vročine, kasneje zaradi diplomeuser posted image  Bemu, da imam še to na grbi, za znort. Upam, da jo spravim pod streho do morjauser posted image , čeprav bo težka.
Jutri gremo pa spet malo k mojim staršem, ne vem če bom kaj pisala, razen če že dopoldne taščo za kako urico zaposlim.

Punce, a se ve tud tako potiteuser posted image Valda se v tej vročini vsak, ampak men se zdi, da se zdaj po porodu še bolj. Pa deodorant bi mogla zamenjat. Do sedaj sem bila zadovoljna s Fenjalom, zdaj mi je pa zanič. Bom šla Vichyjevega iskat.Kateri so pa vam dobriuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.6.2007 23:28:42   
tejčica
Ženske, pa kje za hudiča ve najdete čas, da v enem dnevu tolk strani načvekate!?!

Jaz sem bila danes pri dermatologu, da mi je odstranil 3 znamenja, za enega pa me je poslal h kirurgu. Ta čas je Vida imela tašča in potem smo šli skupaj zapravljat. Popoldan pa smo se odpravili v vrtec na zaključek leta. Ko pa smo prišli tja smo tam dobili samo čistilko.user posted image  Očitno so prestavili in moj dragi ni nič bral obvestil v vrtcu.user posted image  Nam je čistilka povedala da imamo fešto jutri. Dobra stran tega pa je, da smo današnji popoldan in bomo tudi jutrišnjega preživeli vsi štirje skupaj.user posted image  Danes smo se potem odpravili malo po Kopru in si zunaj privoščili še večerjo.user posted image

Je pa takoooo vroče zunaj čez dan, da se res ni ven za prikazat. Ponoči nam v stanovanju temperatura sploh ne pade pod 26°.user posted image  Pa še prvo jutranje sonce nam sveti notri, tako da moram takoj zjutraj vsa okna zapreti, klima pa laufa cel dan. Poleti v najhujši vročini pa klima dela tudi ponoči, ker drugače ni šans da jaz kaj spim. No way da jaz zdržim brez klime tu dol. Saj ko še nisva živela skupaj in sem dol hodila samo za vikende me vročina sploh ni motila, ampak ko pa si tu dol in moraš v tej vročini delati...

Brez zamere, drage dame, ampak meni se ne da brati dobrih 5 današnjih načvekanih strani, ker imam namen to noč it kaj spat.user posted image  Šibam še cunje obesit in novo žehto dat prat user posted image , pol pa v mižule.

Nočko.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 20.6.2007 23:30:29 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.6.2007 0:05:52   
tejčica
Tako, cunje se sušijo, cunje se perejo, ne vem pa kdo bo likal. No, na žalost vem, samo pošteno sem že sita teh žeht. Ni dneva da stroj ne laufa in da ne likam.user posted image

Pa da tole pozno - zgodnjo uro izkoristim še za čestitke današnjim slavljencem. Jih je za celo parado danes.

Anej(*sonchek*), Mija (Magor) in user posted image od Zore, čestitke za user posted image mesece.

Jure (jjasna), Brina (Tinaaja) in Zala (Brinaa), čestitke za user posted image mesece.

Sedaj grem pa res spat.

user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 21.6.2007 0:06:46 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.6.2007 6:42:43   
cv105
Dobro jutro!!

... vse najboljše slavljencem in slavljenkamuser posted image !...

... grem nazaj spat...

... potem pa v P... na cepljenje...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.6.2007 7:17:04   
amy26
dobro jutro

spali spet slabouser posted image  vroče pa za znort, ponoči v spalnici ob odprtem oknu 26,7 stopinjuser posted image  ja očitno bo res treba klimo nabaviti. Aleks je pa spal v spalni vreči in v bodiju s kratkimi rokavi pa se je zjutraj zbudil čisto rdeč, sva šla z mojim mu zmeriti temp. pa je nima, bogi ful mu je bilo vroče.
A se kera spozna kaj na klime, nabavili bi kako prenosno, ker vrtanje v steno mi ni glih vsaj zaenkrat.

Čestitke današnjim slavljencem
Brina, Zala in Jure za 3 mini svečkeuser posted image user posted image user posted image

Anej in Mija za 4 meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!