Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa dokazujeta samo to, da je tvoj partner sposoben oploditi jajčece.
! Še danes se sprašujem zakaj se je moralo to zgoditi, toda tolažim se, da je res mogoče bolje tako kot je, kot pa da bi morala živeti z vsemi tistimi nepravilnostmi/napakami. Verjetno je tako bolje za vse bližnje kot tudi za naju. Nekaj mesecev ji družbo dela žal najina druga pikica in seveda vsi vaši angelčki!
zate.Hudo je ob vseh teh obletnicah.Tudi jaz se vsak dan spomnim na moja dva sončka ,ki jima ni bilo sojeno živet.Veš veliko huje pa je ,ko že otroka gledaš 1leto ,ko začne brbljat ,se dotikat in primat igrače ,njen smeh...potem pa jo izgubiš.Tvoja dva
. Naše največje upanje in dokaz, da je lahko tudi vse OK, potem ko te je že doletela žalostna usoda, sta Brina in Svit. Upam, da se nam bo vsem nasmehnila sreča in bomo vesele mamice svojim zdravim
zamuja 2 dni, no včeraj so me pa tudi malo že začele na otip boleti prsi, le ob strani. Hodim bolj pogosto na wc, to pa je tudi vse. Upam, da boleče prsi ne označujejo prihod
. Kaj pa piše na testu, kakšno koncentracijo hormona zaznava? Če je še premalo hormona, potem je test lahko negativen, pa si vseeno
.
.Želim ti to drugo in jutri čimprej javi!
Upam, da najdeta energijo in da bosta se poskusala tudi sama, da vama rata, saj si res zasluzita malega pikca. Je kar tezko verjet tako tezkim dogodkom in usodam.
, pa ne no, a lahko gre še kaj bolj narobe.
Približno čez 3 tedne me čaka AC. Se moram naročiti. Me je hotel že G, pa so mu rekli, da treba poklicati po 14h. Tako da mi je dal tel. številko in bom klicala danes. Upam, da ne bo spet trajalo uro in pol, kot takrat ko sem klicala za HYSC. Napotnico pa že imam doma.
Malce sem živčna, ker ne vem na čem sem.