|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.6.2007 19:09:17   
K_a_t_i
Ja, ko lih so slikce aktualne - evo z Bleda...
ps. Zakwa pa ve ne date slikc kar v album od RR pa pol linke sem limate user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image     

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.6.2007 19:10:22 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.6.2007 19:25:10   
tinaaja
oj, eno vprasanje - brina ima eni pikice in to v crki U ene 3 cm sirine  po spodnjem dela trebuha, nekako okoli popka. so pikice, a jih je tok, da je ze rdecina. a se kateri sanja, kaj bi lahko bilo? sem res odprla nov paket plenic, a so pamperske kot prej.. a je lahko kaksna alergija na hrano?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.6.2007 19:26:26 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.6.2007 19:27:55   
Barči78
No, pa se spet dolgočasim. Žan itak spi, smo pa pri mojih starših, ker možek skoz nekaj dela v stanovanju. Neja pa seveda pomaga moji mamici pri pospravljanju. Tko, da mam cajt brat pa pisat.

Malecka_mateja - Imajo Milumil 2, seveda, mi ga sedaj pijemo v kombinaciji z Aptamilom AR, ker malo poliva. V Milerju se pa da dobit določena vrsta mleka
(Aptamil, Milumil) v 2,5 dl steklenički, ki je že pripravljen, samo malo pogreješ. Jaz sem enkrat vzela eno od Milumila za probo, ker mi zavrača vse mlečne formule. Pa jo je ful rad popil, pol sem pa hotla kupit celo škatlo tega mleka, ga pa nimajo. user posted image Sem pa danes vzela za probo Milumil 2, z okusom vanilije, tako piše na škatli. Poročam jutri kako se bo obnesel. Upam, da mu bo všeč, ker je baje malo bolj sladek.

M a j c i k a  -ful dobra frizurca od tvoje pupe, a ma to naravno širokezico user posted image
Ja, tale menstruacija, prov nič je nisem pogrešala, dobila sem jo pa točno 1 dan pred Žanovim 2. mesecem, se pravi pravtako v aprilu.user posted image

Taya85 - ja tale moj Žan je cel učenjak, samo pogleda knjigico in že spi. user posted image Trenutno spi in sigurno že za v noč. Ampak ga bomo še enkrat malo nahranili, da bo vsaj mal mleka še popil, ker potem spančka do 6.30 zjutraj. Pol pa če se mu slučajno da vlečt cucelj, da ga kakšen deci rukne, pol pa nazaj spat.

Vozički - vidim, da vas veliko kupuje nove vozičke, kako pa to?

Zidava - me zanima, ker nekatere tudi zidate ali prenavljate stanovanja, kakšne barve fasade boste imeli, midva bova tudi letos zidala, pa se moram nekaj zmisliti - v dveh barva, čim večji kontrast, npr. da bodo lepo vidne obrobe ob oknih. A je kakšen predlog.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.6.2007 19:30:30   
K_a_t_i
Barči78 - na tem forumu ziher preglasuje oranžna user posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.6.2007 19:34:51   
Žabika
Kati: koliko jih imaš? Jaz v nasprotju s tabo nimam idealnih pogojev, tako da bo kar težka, da kaj spečem.
A mi oprostite? Se javim za naslednjič!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.6.2007 19:36:16   
Barči78
K_a_t_i - a v kombinaciji z belo? A mate kakšen primer fasade na sliki?

Tinaaja - našmu Žanu se pa po čeli delajo sem pa tja flekci, pa mi je sestra rekla, da je to malo od vročine. Pri alergiji bi se pikice verjetno naredile po celem telesu. Lahko ji je vroče, ker je ravno tak del, kjer ima vse stisnjeno skupaj, zapeta plenica.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.6.2007 19:42:17   
tinaaja
Zidava - me zanima, ker nekatere tudi zidate ali prenavljate stanovanja, kakšne barve fasade boste imeli, midva bova tudi letos zidala, pa se moram nekaj zmisliti - v dveh barva, čim večji kontrast, npr. da bodo lepo vidne obrobe ob oknih. A je kakšen predlog.

men je ful huda antracit siva in bordo ali za bolj drzne prav rdeca. eno hiso sem vidla tu blizu v teh barvah in je fantasticna + okna so zunaj pobarvali v rdeco. ma moras vidt, tkole morda mal cudno zveni.

kot je pa kati napisala je pa v blizini tudi ena oranzna user posted image s sivo kombinirana, pa mi je mal prevec divja.. bom obe poslikala, ko bom sla kaj mimo :)

ja, ,morda od plenice, a mi je cudno, ker je ratalo od zadnjega previjanja in v stanovanju ni vroce.. bomo zjutraj videli..

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.6.2007 19:42:59   
draja
Evo punce, tašča je šla tko da podajam obljubljeno poročilo.

Itak da sem jeznauser posted image . Mislim, ko je prišla je bila mala že v posteljici, da bo zaspančkala, se je pa še ful smejala in bila dobre volje. Ampak valjda tašča ni bla zadovoljna z nasmehi in vriski, ampak da jo bo na vsak način dvignila. In midva oba, da ne mara bit po rokah in da mora spat, ampak ona kar grabi Živo. Živa pa vsakič ko jo prime da jo bo dvignila zatuli- sem bila prav ponosna nanjouser posted image . no in se vmešam, da je sitna ker je zaspana in jo dam na bok, pa dudico in rečem, da jo pustimo, ker bo sama zaspala, tašča pa stoji ob njej in kriči vanjo: A ne boš spala? A ne moreš spat? itd., itd.,... Mislim kako naj otrok zaspi ob temuser posted image . Pa kar ni nehala in nehala!!!! Pa malo malo stran odpeljem in uspavam, čeprav drugače lepo sama zaspi, če ji damo mir.
Pa ko se mala zbudi vsa dobre volje in nasmejana, jo tašča takoj grabi v naročje in je valjda takoj jok, drugače pa se je mala sposobna 1 uro lepo smejčkat in vriskat iz koška. ma sem bila tolk jezna, ker sem rekla, naj jo noter pusti, ker ji je tam najbolj všeč, ona pa kar po svoje. Itak je bil pol jok v naročju- valjda, dajmo mučit otroka in mu vsiljevat svoje!!!!
Višek je pa bil, ko sem dala Živo v ležalnik v dnevni sobi, kjer res uživa in čeblja in vriska, da jo je veselje poslušati - no in ko skuham kavo se tašča kar naenkrat pojavi z ležalnikom v roki, notri pa Živa NEZAPETA maha z glavo in rokami kot da bo glih kar ven skočila. Sem mislila da me bo kap, kaj si upa user posted image  babji. Pa mi imamo še un anatomski ležalnik, ki je totalno neprimeren za prenašanje in nama z možem še nikoli niti na misel ni prišlo, da bi malo okrog v njem nosila. In zavpijem, da to pa ni varno in naj jo spusti, pa dobim v odgovor zavijanje oči. Grrrrrrr. Sem zbrala vse svoje živce in vso svojo ljubezen do dragega, da nisem kaj rekla.

Evo, sem si dala duška. brez zamere ampak ve ste moj psihiater. sem cel obisk razmišljala sam to, kdaj bo šla, da grem lahko končno na RRuser posted image .

ostalo pokomentiram zvečer!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.6.2007 19:43:39   
tinaaja
barci: http://www.baumit.com/si/main1/index.shtml imas link pobarvajte svojo hiso.. morda so not tud fasade

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.6.2007 19:46:32   
erna14
oj
tinaaja:jaz tud mislm da bi blo kej zarad vrocine ali pa mogoce da bi mela prenatesno plenico zapetouser posted image upam da bo do jutr dobr
kati:pridna,ti kar pec da se ne bodo tafrisnih lotile a nis vidla kok tinaaja groziuser posted image
sibam se vidmo jutr moj lubi mi grozi da mi bo racunalnik zaplenu ce me dons se kaaj gor viduser posted image user posted image zakaj zeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.6.2007 19:48:37   
K_a_t_i
Joj, nimam slike.. Sem pa ja - mislila v kombinaciji z belo. Nič drznega, bi pa verjetno blo lepo.

Žabika, 10, kot obljubljeno! Enega sem valjda morala probat, enga pa za lubija šparam user posted image .

Draja - user posted image . No, sej je mim! user posted image

Na keri strani so navodila za arboretum? user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.6.2007 20:02:06 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
27.6.2007 20:06:27   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Kako pa se pride do tja brez da grem na avtocesto/obvoznico? A čez Domžale?

Meaa, pot je na strani 169, no pa še enkrat prilepim

Greš na avtocesto proti MB, Kamniku in Domžalah, z avtoceste dol ko vidiš tablo Kamnik, Domžale, Arboretum. Prva desno in potem na semaforju naravnost. Pol pa ko vidiš prvi odcep na levi strani kar zavij, to je neka lokalna cesta, po njej se voziš cca 1km, skos naravnost in prideš do semaforja. Na semaforju kar naravnost in skos pelješ po glavni cesti, potem prideš do stopa in na stopu greš levo proti Radomlju. Čez kak km je že Radomlje, na krožnem toku kar naravnost po eni ozki cesti pa vmes bodo 4-je ležeči policaji, pol je pa že Arboretum Volčji potok torej od krožnega toka cca 2km.

Mislim da se vstopnina plača, nevem koliko se pa sigurno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
27.6.2007 21:00:25   
tinaaja
Dvojcka od Neze81 sta ze anglecka user posted image user posted image user posted image Kr cmok imam v grlu in solzne oci, ker si ne morem predstavljat njene bolecine.. Sta se namatrala in z  IVF zanosila, zdaj pa se je tkole zalostno koncalo... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 21:05:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
27.6.2007 21:06:12   
Žabika
Tudi jaz sem ravnokar prebrala žalostno novico. Uboga starša. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 21:12:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
27.6.2007 21:28:51   
draja
Mah sem čist iz sebe, zaradi tega kar se je zgodilo Neži81. Sploh ne morem zdaj nič drugega razmišljat. Mi je prav bad, da se pritožujem zaradi tako banalnih stvari kot je to kaj dela moja tašča. Sem se zdaj prav zjokala. Bogi starši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
27.6.2007 21:40:25   
tinaaja
a ne, kok nekaj tazga postavi stvari v perspektivo..
jaz se ze zahvaljujem vsem svetnikom,... da imam tak mali blagoslov in upam, da brino mala sestrica angelcek cuva user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
27.6.2007 21:47:43   
draja
ma čist sem iz sebe. Sploh ne morem dojet,kolk sem lahko srečna, da imam mojo zlato miško tamle v košku. Ah bad je to res. Starševstvo res prinese čist nove razsežnosti skrbi in čustvovanja.

Drugače pa moram še čestitat Žigcu od Kati in Nejcu od Dajedade za novega bratrančka in "mrzlo" sestrično, pa pohvalit malo pupiko od Majcike - luuuuuuštna.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
27.6.2007 21:53:19   
amy26
tudi jaz sem slabe volje zaradi dvojčkovuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
27.6.2007 21:57:54   
amy26
čestitke tudi z moje strani Žigi za sestrično in Nejcu za mrzlega bratrančkauser posted image user posted image user posted image

Majcika, imaš luštno punčkouser posted image  

ostalo pa ne bom komentirala, ste preveč naklofale teh straniuser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 27.6.2007 21:58:21 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
27.6.2007 22:20:47   
skačica
joj, sem prebrala in solze kar same polzijo. Uboga mamica in očka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za jutri potem velja, kajne?

Sedaj pa grem malo diplomo pisat, moj sonček že spi. Ob takih novicah se še bolj zavedam kaj nama je podaril Bog- edinstveno punčko, ki jo imam neizmerno rada.
Res sem žalostna,ker se je to zgodilouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
27.6.2007 22:30:24   
thaiss
Sem skori 1urco pisala post in seveda me je vrglo dol user posted image  user posted image  user posted image
gggrrrrrrr

zdej pa obnova:

Hvala za čestitke!!!

Čestitke za sestrične in bratrance!!!!
K vragu vse smotane tašče!!!
Sibil velja!!!

Kati naša fanta sta pa prejšnjo noč kr skupi žurala; sta proslavljala 4kouser posted image

Nam je ostalo pol paketa DMjevih plenic 4-9kg. Če katera rabi naj se javi, pošljem!!

Žal mi je za Nežo in njena user posted image user posted image .

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
27.6.2007 22:39:24   
thaiss
user posted image

naš slavljenec s svojo ninico!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
27.6.2007 22:59:29   
Žabika
Namesto mufinov en kviz. Povejte kdo je kdo; da ne bo pomote otroci marčevk so! Pa verjetno veste, katere lahko odgovarjate.user posted image

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

5.
user posted image

Tole trojko sem nekaj rezala, in jo zdaj nikakor ne spravim gor s predogledom! Če jo kliknete, se vam odpre!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 27.6.2007 23:02:14 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Diplomska naloga-Izbor trgovine
sigap

Če ocenjujete videz, ceno, kakovost in seveda prijaznost osebja, v kateri trgovini bi kupili oblačila za svojega otroka?

OshKosh in Kanz (9%)

Baby Center (18%)

H&M (41%)

C&A (12%)

S`Oliver (9%)

Okaidi (12%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!