Barči78
|
No, pa se spet dolgočasim. Žan itak spi, smo pa pri mojih starših, ker možek skoz nekaj dela v stanovanju. Neja pa seveda pomaga moji mamici pri pospravljanju. Tko, da mam cajt brat pa pisat. Malecka_mateja - Imajo Milumil 2, seveda, mi ga sedaj pijemo v kombinaciji z Aptamilom AR, ker malo poliva. V Milerju se pa da dobit določena vrsta mleka (Aptamil, Milumil) v 2,5 dl steklenički, ki je že pripravljen, samo malo pogreješ. Jaz sem enkrat vzela eno od Milumila za probo, ker mi zavrača vse mlečne formule. Pa jo je ful rad popil, pol sem pa hotla kupit celo škatlo tega mleka, ga pa nimajo. Sem pa danes vzela za probo Milumil 2, z okusom vanilije, tako piše na škatli. Poročam jutri kako se bo obnesel. Upam, da mu bo všeč, ker je baje malo bolj sladek. M a j c i k a -ful dobra frizurca od tvoje pupe, a ma to naravno širokezico Ja, tale menstruacija, prov nič je nisem pogrešala, dobila sem jo pa točno 1 dan pred Žanovim 2. mesecem, se pravi pravtako v aprilu. Taya85 - ja tale moj Žan je cel učenjak, samo pogleda knjigico in že spi. Trenutno spi in sigurno že za v noč. Ampak ga bomo še enkrat malo nahranili, da bo vsaj mal mleka še popil, ker potem spančka do 6.30 zjutraj. Pol pa če se mu slučajno da vlečt cucelj, da ga kakšen deci rukne, pol pa nazaj spat. Vozički - vidim, da vas veliko kupuje nove vozičke, kako pa to? Zidava - me zanima, ker nekatere tudi zidate ali prenavljate stanovanja, kakšne barve fasade boste imeli, midva bova tudi letos zidala, pa se moram nekaj zmisliti - v dveh barva, čim večji kontrast, npr. da bodo lepo vidne obrobe ob oknih. A je kakšen predlog.