|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 12:38:26   
tamala_82
punce, vem, da nas je na RR kar nekaj, ampak smo raztepene po vseh mogočih temah, zato danes odpiram novo temo za nas - "klub dolenjk" (če mamo lahk klub klomifenk, mamo po mojem lahk tut "klub dolenjk" user posted image user posted image )

torej, koliko vas/nas je? Dejmo se mau bolj spoznat, da bomo lahk zdej v poletnem času organizirale kašn kofi na Loki user posted image user posted image

bom začela ... Tamala oz. Anja, 24 let (še malo pa bom 25 - prava starinauser posted image ), zaenkrat še v LJ, čedalje bolj pogosto (in od septembra naprej non stop) v Novem mestu (sva v fazi iskanja primernega gnezdeca). Aja, še en pomemben podatek -  sem srečka user posted image ...


tako  ... zdej pa čakam na vas ... pa upam, da se javite v čim večjem številu user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 13:13:50   
Katja271
Evo mene, se prfočkam zraven.
Tamala, to si dobr pogruntala, oz. se okorajžila in odprla novo temo. Res super. V katerem delu NM pa iščeta gnezdece?
Jst sem iz NM - že od rojstva in za vedno! Sem kar precej patriotska user posted image  na to naše mesto sedmih gričev. Noseča pa žal še nisem, vendar fajn delamo na tem.
Ja, Loka je tud fajn ideja. Čeprav mi je kar hecno (pozitivno mislm), ko imajo nosečke in vozičkarce kar "kolegije" dol. Full jih je lepo vidt.
No, jst tud upam, da se nas bo čim več našlo na tej temi. Čeprav jst sem bila vedno skeptična glede forumov in odkrivanja identitete. Samo kle je vse drugače. Kle smo vse itak iz enega (in istega) najlepšega razloga.
Ajde podgurke, javite se!!user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 13:41:54   
Anonimen
Moje mneje je, da je tale forum tukaj čisto mimo. Zakaj, ker je to forum, kjer se ne čveka, Čveka se na upajmo skupaj, ap to o zanositvi, o problemih..... Poleg tega, ne morete primerjati kluba klomifenk in ivf icsi kluba al katerega drugega s klubom dolenjkuser posted image . To so klubi o zanositvi, o problemih in ne o pogovorih o kavici. Vsak forum ima svoj čvek, tako nosečke, tako tiste ki hočejo zanositi in me s problemi, tako čvek kar v tjavendan, ki pa ni tu ampak v čvekanju v tri dni. To je moje mneje, upam da me ne boste zdaj napadle. 

(odgovor članu Katja271)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 13:45:12   
Katy\o/
Ekola, še jst.

Mene pa kličejo Kati, stara sm pa 24,99. Se prav da bom čez slaaaab mesec 25. Ampak jst se z razliko od Anje ne počutm staro user posted image . Sm prou iz centra NM. Tud jst še nism user posted image , upam pa da bom julija že user posted image . Midva že imava gnezdece, tko da "štalca" je že, zdej sm še "kravco" nucamo (hočemo!).

Kofi na loki - ajm in! user posted image

user posted image


_____________________________

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:12:26   
bekyca
user posted image  tis pa čist naperjena mišek13 no. Malo se sprosti  user posted image user posted image user posted image


P.S.: sem se mogla malo vmešat, čeprav nisem dolenjka user posted image

< Sporočilo je popravil bekyca -- 28.6.2007 14:13:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:13:22   
Katja271
Pa sej ME SI ŽELIMO NOVEGA ČLANA. In nismo tukaj kar v tri dni...user posted image user posted image user posted image
Če se bomo pa pač na ta način Dolenjke (in Belokranjke) malo bolj povezale, pa jst ne vidim nič slabega... Sej bomo kmal začele ginekologe obirat, pa domače lekarne, pa nosečniške znake, ipd... pač o temah, ki malo bolj pašejo sem kot kavice. Samo da se na kup zberemo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:17:54   
fortun
tut men se zdi, da tvoj komentar (mišek13) pa res ni bil na mestu user posted image   pač enim pa tudi paše počvekat o mal drugačnih temah.
jaz pa sem dolenjka bila in bom - ampak ŽAL je naneslo tako, da sem se preselila v LJ - tako da punce, se vam žal ne bom mogla pridružiti na kofetu user posted image !!
mogoče kakšno soboto al pa nedeljo, ko pridem v moje rodne kraje na obisk!! user posted image user posted image
drugače pa sem v fazi delanja user posted image  in skakanja user posted image , ampak žal nama še ni ratalo. Upam pa, da bo kaj kmalu, ker mi moja biološka ura že kar tiktaka...

lp

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:39:45   
tamala_82
mišek - ne bit huda no!!! Saj RR forum ni forum, kjer bi govorile le o problemih in samo jamrale počez in podolgem ... no ja, vsaj meni se ne zdi! Ideja se mi je porodila zato, ker je lepo vreme in namesto, da sedimo za računalnikom in tipkamo, se lahko dobimo kje na sončku, v prijetnem ambientu in v živo podebatiramo o takšnih in drugačnih problemčkih, težavicah, veselih dogodkih, ... ! Ta tema bo pa itak samo toliko časa, da se najdemo in zberemo, potem bo izbrisana ... pa ne bit tako sovražno nastrojena in jezna - to škodi lepoti user posted image

vsem ostalim puncam pa HVALA za podporo in razumevanje! Pač sem odprti tip človeka, želim si novih poznanstev in če že debatiram o nekih stvareh, potem mi je bolj fajn debatirat v živo. Kako pa se naj sonosečke/sotrpinke/soforumašice/sokarkoli (user posted image user posted image ) drugače najdemo, kot na tak način?

V glavnem, upam, da se čim prej najdemo in čim prej izkoristimo tak lep sonček! Potem pa vžgemo tako debato, da bo cel teden dež padal (pač same babe na kupuuser posted image user posted image ).

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:48:57   
Anonimen
Punce lepo vas prosim,  kje iz mojega posta izvira sovražnost. Samo povedala sem mnenje in predlagala, da se preselita na pravo temo. Ja forum ni samo za jamranja, ampak vsak forum ima podforum, kjer je čvek in tam lahko pišete kar hočete.
Zdaj pa poglejte svoje poste in poglejte če iz vaših ne izvira več sovražnosti in zaničevanja, tudi s smailiji, pa četudi daste zraven še unga ko se smeji. Ni treba napast nekoga ki da predlog, ker nisem proti vam, daleč od tega, ker dobro vem da taka popestritev še kako prav pride.


(odgovor članu tamala_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 14:55:46   
tamala_82
mišek - lej, ne bom se pregovarjala! Ker se mi res ne da user posted image Če je tema za premaknit, jo bo premaknil moderator ... sama sem pač dejavna na teh podforumih, tukaj že "poznam" nekaj punc, s katerimi delimo tegobe in veselje! Na ostalih forumih me ni ... hotela sem stopit v stik s točno določenimi bejbikami (to je z bejbikami, s katerimi smo junija skup čakale oz. nečakale na user posted image ), zato sem dala to temo na ta podforum. Vprašanje, koliko punc čekira vse podforume na RR? - zase vem, da jih ne!

Lej - enostavno nas ignoriraj!! Takoj, ko se naberemo, bo tema izbrisana, pa boš lahko mirne duše pozabila na to, da je ena tamala_82 postavla "kr eno temo" na čisto napačen podforum.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 15:07:16   
metuLJchy
upam da dolenjke ne bodo hude, ker se kot primorka sem uštulila s svojim komentarjem...tamala meni se zdi super, da si si izmislila to novo temo, v končni fazi, čemu so forumi če ne za to, da si skupaj pogovarjamo, si dajemo upanje, nasvete...le tako dalje punce...mišek tudi meni se tvoj komentar ne zdi na mestu...pa saj punce nikogar ne mojijo če imajo tu temo odprto...kdor noče brati naj ne bere, mislim pa da bo mnogo več tistih ki se bodo temi z veseljem pridružile...mišek nestrpnost ni lepa reč veš...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 15:30:08   
Anonimen
no, meni se ta tema ne bi zdela sporna, če ti tamala 82, ne bi bila noseča. Oz. drugače povedano super, da ste se našle dolenke, ki si želite novega člana. Da pa temo odpre oseba, ki je noseča, se mi ne zdi  forum pravi, tako kot pravi mišek. To pomeni, da lahko čvekajo vse Dolenjke noseče, nenoseče, tiste, ki si želijo čalana, tiste, ki še ne načrtujejo....torej vse. ALi? Torej se strinjam z Mišek, da ne sodite na ta forum.

Tamala, to, pa da ti ne prebiraš drugih forumov, je pa sori tvoj problem.

RED JE RED in RED NAJ BO ZA VSE ENAK! Če se lahko vsaka bedarija prestavlja, pa sem še kako za to, da se tudi ta tema prestavi na ustrezen podforum.

Aja, pa mišek se mi ne zdi totalno nič sovražno nastrojena proti vam, kar za vas z raznimi bruhančki ne morem reči, nouser posted image


(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 15:52:33   
Katja271
He he he... prov luštne ste/smo, ko se začnejo kresati nasprotujoča si mnenja.user posted image user posted image
Pa sej ta Poli salama, ki mi kle skače na ekran, tudi ne paše na ta forum... pa kaj čmo. Enostavno jo zapremo in gremo dalje. Tako da tiste, katerim tema ne paše, naj jo pač preskoči, pa je.

Lepo se mejte, pa pojdite na kak sprehodek, k je lep sonček zunaj...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 16:08:16   
Anonimen
Za nepismene:
Pod upajmo skupaj piše: čvekajmo o vsakdanjih stvareh.
Pod želimo si novega člana piše: o ovulaciji, primernem času za zanositev, vražah, nasvetih, spolnosti za zanositev, prehrani... Kam torej spada čvek, še uganka?

Če bi vsak ignoriral in pisal kje mu paše, bi bil to zelo lep forum, a ne dauser posted image , ena sama klobasa, ne vem zakaj potem sploh imamo forume, podforume, pravila....

Če nekdo neki predlaga ga takoj napadete, če bo moderator prestavil, bo bog, nobena se ne bo uprla, nobena ne bo pljuvala, bruhala, nestrpna, bravo za tako vašo strpnost do navadnih ljudi, ki ni proti vam. Mišek je lepo napisala, da je za čvek in ga podpira, ampak tam, ko mu je mesto, očitno si zato zasluži samo pljuvanje.



(odgovor članu Katja271)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
28.6.2007 16:46:48   
Katy\o/
Tkole punce, jst sm nardila nov blog z imenom "Klub Dolenjk", kamor se lahko preselimo, da bo tukaj mir.

Torej, vse dolenjke, bodoče dolenjke, dolenjke po srcu in ostale ki nas želijo brat, tule je link, kjer lahko čvekamo kolikor hočemo:

http://klubdolenjk.blogspot.com/

Če pa kateri kaj ni jasno me lahko komot vpraša na ZS.

Katy


_____________________________

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
19.7.2007 12:25:57   
Katja 271
Bom samo malo osvežila temo, če se slučajno še kera Dolenjka ali Belokranjka pridruži na našem blogu ( http://klubdolenjk.blogspot.com/  ) na kak osvežilen čvek in kafe na Loki ...

... ker.... me mamo se fajn, če vam prav je al ne eee, nam važno je lee, da mamo se fajn user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: klub Dolenjk (in Belokranjk :-))
19.7.2007 13:19:39   
Katy\o/
Ja lepo bi blo če bi se nam pridružile še ostale Dolenjke in Belokranjke. Sicer smo se preselile na forum. Sem bla danes mal bolj pridna in sem kar forum ustvarla.

Torej Dolenjke, Belokranjke vabljene ste na čvek na naš forum:

http://klubdolenjkinbelokranjk.mojforum.si

Nam je pa res lepo, tako kot je že Katja rekla.


_____________________________

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?