Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), zaenkrat še v LJ, čedalje bolj pogosto (in od septembra naprej non stop) v Novem mestu (sva v fazi iskanja primernega gnezdeca). Aja, še en pomemben podatek - sem srečka
... 
na to naše mesto sedmih gričev. Noseča pa žal še nisem, vendar fajn delamo na tem.
. To so klubi o zanositvi, o problemih in ne o pogovorih o kavici. Vsak forum ima svoj čvek, tako nosečke, tako tiste ki hočejo zanositi in me s problemi, tako čvek kar v tjavendan, ki pa ni tu ampak v čvekanju v tri dni. To je moje mneje, upam da me ne boste zdaj napadle.
. Midva že imava gnezdece, tko da "štalca" je že, zdej sm še "kravco" nucamo (hočemo!).
tis pa čist naperjena mišek13 no. Malo se sprosti
pač enim pa tudi paše počvekat o mal drugačnih temah.
in skakanja
, ampak žal nama še ni ratalo. Upam pa, da bo kaj kmalu, ker mi moja biološka ura že kar tiktaka...
), zato sem dala to temo na ta podforum. Vprašanje, koliko punc čekira vse podforume na RR? - zase vem, da jih ne!