Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 12:10:35
|
|
|
|
alekseja
|
Frizerka sporoča, da je dobila sporočilo od Neže in ta sporoča, da je dobila dva sončka Mašo(640g) in Maj-a(530g), ki se z vso močjo borita za življenje. Držimo pesti, da jima uspe in da bodo vsi kmalu doma.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 12:23:50
|
|
|
|
koala
|
Neža čestitke! Močno močno stiskam pestke za mala borca.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 12:33:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Neža čestitke! Močno močno stiskam pestke za mala borca. Neža in mala dva borca močne pesti držim za vas! LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 12:34:08
|
|
|
|
anadejka
|
Joooj ubožčka mala,bodita močna in se borita!!! Mamici pa želim veliko moči in poguma zdaj!!! Srečno!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:12:43
|
|
|
|
lana38
|
Neža, držimo pesti za tvoja , da bosta velika borca in jima bo uspelo. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:24:51
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Neža draga, čestitke za tvoji dve ! Srčno upam,da bo z vami tremi vse v redu,da ste pravi borci in da boste kmalu vsi lepo doma! Možno stiskam pesti za vse vas! Neža, vse najlepše, bodi močna!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:29:36
|
|
|
|
cmokec
|
Neža, čestitke. Boste zmagali, vem, da boste.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:47:04
|
|
|
|
baguSka
|
Neža čestitke!!! In držim pesti za vas!!! Pozdravček tud vsem ostalim ribicam tuki na forumu.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:55:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Neža, mamica si postala, jst mam pa kr solze na očeh Pikca mala, bodita močna in Nežika...vse lepo vam želim! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 13:56:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Baguska, čauči Pa vsem en lep dan! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 14:18:05
|
|
|
|
emaa
|
Neža čestitke, držite se vsi trije.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 14:20:53
|
|
|
|
baguSka
|
Baguska, čauči o tinka jst sm pa zmeri bl zivcna.... se par dni me loci do odstranitve pregrade in laparoskopije....
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 15:15:40
|
|
|
|
GoYa
|
Neža, čestitke za dva mala sončka, ki sta borca. V to ne dvomim. Pošiljam vam en kup za moč malima pikcema in vama tudi. Držite se! Naše nosečke, vidim, da lepo lezete naprej . Neni se je danes javila z morja. Pravi, da jo mali tako brca . Kr nej jo . Lana38, lepo pozitvno misli in odženi strah proč. Vse bo v redu . Aja, nosečke, a boste kej za spol vprašale? Za neni že vem, da ne bo in bo presenečenje. Kaj pa ostale? Vas kej firbec matra, al se boste tudi ve pustile presenetiti? BaguSka, tudi zate. Držim pesti za uspešno operacijo in da bo željen rezultat potem čimprej viden. Še vedno pogrešam našo štrikarco (Piko). Verjetno se kje s svojim namaka. Saj je prov. Mi tudi letimo v petek na Ibizo . Bodte pridne pupike moje. Te dni je vseeno lažje dihat, a ne, ko ni take vročine . Lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 15:52:31
|
|
|
|
sayuri
|
Neža, čestitke za princa in princesko. Držim pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 16:29:10
|
|
|
|
lana38
|
Na izvidu AC je tudi spol napisan, tako da mi ne bo treba nič posebaj spraševati. Tudi prvič nisem vprašala, pa mi je G enkrat kar povedal, da je fantek. Pa se mi je takrat zdelo, kot da mi ni nič novega povedal in to že ves čas vem. Zadnjič pa sem bila prepričana, da nosim punčko, pa je res na izvidu AC bilo vidno, da je punčka. Žal pa je imela DS. Zdaj pa nimam nič kaj nobenega občutka. Pravzaprav se sploh ne upam navezati na tega . Še vedno me je strah, čeprav se na vso moč trudim biti pozitivna. Ko premagajo strahovi, sem zelo pozitivno naravnana. Sploh ne vem, od kod jemljem moč. Drugače si pa ne dovolim ravno preveč, da bi me občuteh strahu prevzel. Se na koncu le prepričam, da bo vse še dobro. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 17:17:32
|
|
|
|
Pia73
|
Ojoooj Neža! Čestitke in obenem veliko sreče in optimizma na poti, ki je pred vami!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 17:37:07
|
|
|
|
citrončica
|
Neža,najprej čestitke in tvojima sončkoma veliko veliko pozitivne energije in moči....skupaj vam bo uspelo!! Pestke!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 18:09:39
|
|
|
|
koala
|
U GoYa, na Ibizo greste, kako lepo, ti skoraj malo zavidam. Ne saj ti ne vi samo uživajte. Se pa lahko malo namočiš še zame, do mojega namakanja je še daleč daleč.. Sprašuješ če bomo kaj vprašale za spol, hm jaz sem zaeenkrat še odločena da ne bom, samo ne vem če me ne bo firbec premagal na NS, še bolj pa na morfologiji, no bomo vidli. lana, jaz na vodi čutim, da bo vse ok.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 18:43:19
|
|
|
|
Anitka
|
Neža najprej prejmi čestitke Verjamem, da sta prava borca in želim vam, da boste kmalu srečni in zdravi v domačem okolju. Držite se in bodi močna. In kako ste drugače? Jaz sem kar malce žalostna zaradi tega kislega vremena. Saj je res, da je bilo prejšnji teden malce prevroče, amapk tako zelo pa spet ne, da bi se moralo ohladiti za 20 stopinj. Eh kaj čmo? Itak ne moremo nič spremeniti. Midva z dragim pa se greva jutri cepit, ker bova dopustovala v Keniji. Že komaj čakam, da spremenim okolje in se spočijem. Drage moje , mamice in bodoče pridne bodite in se beremo. Neža še enkrat - drži se in mislim na vas.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 20:18:30
|
|
|
|
pika74
|
Ojla šiške , po dolgem času se spet oglašam. Vsega je bilo polno... od službene poti, do morja med vikendom in potem še malo dopusta... pa malo težav z internetom... še dobro, da se je soncek.djukelica spomnila name in mi poslala par smsov... . In zdaj mi dovolite, da najprej dvojno - duplo - od vsega srca čestitam naši novi mamici Neži Bravo Neža. In močno stiskam pesti za mala junaka . Ostalim pa en lep pozdravček in uživajte v poletju - men je tok fajn... dolgi dnevi, veliko sončka... skratka, to je moj najlepši čas v celem letu. Držte se! Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 20:20:50
|
|
|
|
pika74
|
...ravnokar sem izvedela žalostno novico... Neža... žal mi je...
< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.6.2007 20:21:22 >
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 27.6.2007 20:23:29
|
|
|
|
Pia73
|
Sem mislila malo poklepetati pa me je tale novička z Nežo čisto strla,... Sočustvujem z njimi.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.6.2007 10:56:55
|
|
|
|
GoYa
|
Ohjoj , jaz sem tudi čist šokirana za Nežo. Tako mi je hudo za njiju. Grozno jima mora biti . Mah, tudi jaz nimam neke volje zdej kaj več napisat. Sam en pozdravček pogrešanim.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.6.2007 13:55:08
|
|
|
|
Marina_
|
Tako. Jaz sem spet med vami! Sem sicer rekla ,da vas bom samo presenetila in povedala ,da sem pa žal ne morem .Na delama 2 meseca pa nič.Tako ,da mislim ,da bom morala spet po klomifen.Sedaj pa se grem še na drugi forum vpisat. Se klikamo kaj
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 28.6.2007 14:45:47
|
|
|
|
Suana
|
danes nas je novička o neži vse šokirala..tudi jaz vas na kratko pozdravljam in vedite da mislim na vas...držite se .. lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
mizaranjasaali so mizarji res deklice za vseda (
24%)

ne (
37%)

ne vem (
39%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!