|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.6.2007 23:27:18   
kapica
rumba, ona je to že od rojstva!

ponoči dve smrdljivi čarapi na nos, čez dan pa z eno mokro po glavi... sej ni čudno, da se punci meša

Ja, vidim da vaju res nosecnoski hormoni dajejo danes, tebe in rumbouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8151
28.6.2007 23:28:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a to je tvoje nosecnisko razmisljlanje? A nimas kaksne boljse idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Katero že?user posted image
Mogoče pa nisi dobro razumela.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
28.6.2007 23:28:08   
kapica
Face!!!!!!!!!!!!

Pupi, to smo pa julijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8153
28.6.2007 23:31:06   
Freycha
PUNCE, NA SOLINARJEVEM BLOGU SEM ZASLEDILA, DA JE MAJRIM RODILA NEŽOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem Majrim poslala sms s čestitkami pa da čakam nadaljne podatke (teža, velikost, itd..)

joj, kako sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam še, da so vsi trije ok user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8154
28.6.2007 23:31:20   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a to je tvoje nosecnisko razmisljlanje? A nimas kaksne boljse ideje .

Katero že?
Mogoče pa nisi dobro razumela.

Ves da ne razumem, ce sem taka smotkauser posted image user posted image . Nisem citirala, sem mislila da bos tako vedla na kateri post se nanasa, pa zgleda nisi nic bolj spominsko nadarjena , kto jazuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 28.6.2007 23:33:29 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8155
28.6.2007 23:32:31   
kapica
Majrim, a reees? Juhuuuu, to je bilo pa hitrouser posted image . Cestitke vsem tremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
28.6.2007 23:33:28   
pupi
user posted image user posted image user posted image   Majrim!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8157
28.6.2007 23:35:17   
Freycha
no, dajmo še malo raje počakati, da nam solinar to sam sporoči...... ker je to nek vilijem na solinarjevem blogu zapisal. Da se to slučajno kdo ne hecauser posted image  čeprav dvomim.......

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
28.6.2007 23:36:29   
rumba
Majrim in solinar čestitke za Nežo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
28.6.2007 23:37:54   
rumba
Jao, moje user posted image  je pa že tako nizko, da sem na vsakih par minut na WC-ju!user posted image  Spet šibam...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8160
28.6.2007 23:38:40   
Kristina_1
Jelenche in Majrim ČESTITKE!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8161
28.6.2007 23:38:52   
kapica
freycha, a mislis da bi se kdo tako hecal? Hm, mogoce je nekdo drug napisal, ce sta onadva se oba v P. Ampak mas prav, pocakajmo na novicke iz prve rokeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8162
28.6.2007 23:39:48   
kapica
Jao, moje je pa že tako nizko, da sem na vsakih par minut na WC-ju! Spet šibam...

No, sedaj vidim zakaj tako dolgo cakamo na tvoje odgovoreuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
28.6.2007 23:42:09   
kapica
In s cim se danes sladkate zraven cveka? jaz imam pravkar cips v rokah, z omakico, pa vodo seveda. Sedaj, ko sem nekaj noci dobro spala, sem ze pozabla na vse tezave zelodca, ce sem prepozno zvecer jedlauser posted image . Tako da pet minut se, potem pa vse vstran nesemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8164
28.6.2007 23:42:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jao, moje user posted image  je pa že tako nizko, da sem na vsakih par minut na WC-ju!user posted image  Spet šibam...

Ti pomoje še vedno un liker cukaš iz hladilnika, pa potem ni čudno, da te stalno na  wcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8165
28.6.2007 23:42:52   
Kristina_1
Punce jaz sem pa danes padla, ko sem si hlače slačla, da se grem stuširat user posted image . Me boli rita, križ in vrat, pa rebuh malo. Sem se ful ustrašla, k mi je trebuh stisnlo, pa se pol neki časa user posted image ni nič premikal, zdej pa neki brca, tko da pomoje je o.k. Če pa bo jutr kej manj aktiven pa se bom šla pokazat.

Me začne špikat, ko se sklanjam, pa ko tamalga dajam v avto pa iz avta, al pa ko ga dvignem, da ga previjem. Je g. rekel nobenega dvigovanja otroka, sam kaj čem če sem pa cele dneve sama, moj je danes celo bil doma popoldne, sam je ležal k ma neki ušesa vneta, pa zob ga boli, pa cela polovica glave, je bil že dvakrat pr zdravniku danes.
Upam da bo jutr kej bolši, k če ne nevem kako bom v soboto za žruko za tamalga sama vse prštimala, pa še tamalga mirkala, pa še iz trgovine vse prvlekla, ... user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8166
28.6.2007 23:43:41   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jao, moje je pa že tako nizko, da sem na vsakih par minut na WC-ju! Spet šibam...

Ti pomoje še vedno un liker cukaš iz hladilnika, pa potem ni čudno, da te stalno na wc

A mislis da ga se sploh ima kajuser posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
28.6.2007 23:43:57   
pupi
Tak čveke jaz vas zapuščam da se naspim, sem že bla včeraj dovolj pozna pa se tipkamo jutri!!
Me v pon še čaka en izpit pred porodom pol pa mi še 2 ostaneta po 29 avgustu pa še to ftrgam in diploma, juuuuuuu

Lahko noč

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8168
28.6.2007 23:45:09   
Freycha
Kapica, mene danes tako zgaga daje, da sem že 4 rupurute pojedla, zato kar abstiniram od hrane.......

joj, meni mala tako dela po trebuhu zadnje dni, da se bojim, da bom že v soboto odpeketala proti Rimu....... upam, da me polna luna ne odnese......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8169
28.6.2007 23:45:39   
rumba
Pupi, lepo spančkaj!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8170
28.6.2007 23:46:13   
kapica
Joj, kristina, upam res, da ni nic hudega. Ampak naj bi bili bejbiji dobro zavarovani v nasem trebuscku. kaj pa ce tvojga malega kr na tleh previjes, da ga ne bi dvigovala. das recimo dekico na tla in tako uredis. A ti lahko mama al pa kdo pomaga pri rojstnem dnevu?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8171
28.6.2007 23:48:24   
kapica
Pupi, pridna si z izpiti, ni kajuser posted image . lepo panckajuser posted image .
Freycha, saj pravim, upam, da me ne bo pozneje kaznovalo. Ampak glede na to da sem popoldan tri ure spala, bom verjento danes spet pozna. tako da se potem pogliha. Upam, da ti bo rupurut pomagal.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8172
28.6.2007 23:49:10   
rumba
Aja, sem pozabila napisati, da sem danes popoldne dobila še košek za user posted image , tako da sedaj pa res imam čisto vse. Sedaj se še pere posteljnina, čez noč se suši, jutri pa še polikam, pol pa samo še uživanje! A sem napisala uživanjeuser posted image  Wc-ji, otekle, pekoče noge.... ne vem no, če nisem maček pretiravala.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
28.6.2007 23:50:27   
Freycha
Evo, dobila odgovor od Majrim: Jaz sem mala NEŽA, tatina in mamina, na svet prikukala 30. junija (tu je očitno malo napake - je bil pisec sms-a preveč raztresen), velika 51 cm in težka 3360g.

Čestitke še uradno Majrim in Solinar za malo NEŽO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8174
28.6.2007 23:50:29   
kapica
Rumba, uzivat se da tud med likanjem in posrpavljenjem in med lulanjem in tako , a vesuser posted image . a so tvoji otrocki se vedno po svoje, ali jih imas ze doma?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?