dorotea
|
Lina in nana, saj vem da smo muhaste. Je že bolje, malo me je moj pocrtal in stisnu, pa sem spet kot nova, sam vreme me pa še vedno tlači! Bo že. Hvala za podporo. misska, če ti ni preveč spoti, je najbolje da greš že zjutraj , vprašaš če se da prej, da si fraj do 10.30...če ne pa povej da prideš z zamudo...po mojem bodo zadovoljni, če jim vnaprej poveš...mogoče pa imajo kaj fraj tisti dan, da je kdo odpovedal al kaj podobnega. Aljab...ma meni je blo kar fajn na morju...je pa res da imamo luksuz, hišica z ogromno teraso v senčki,postle s super jogiji...no res udobno, zjutraj sem malo na plaži, se sproščam v miru in poslušam morje, z ležanjem so res problemi, v času vročine se hladim na terasi, skuham kaj finega, pa solatko in sadje, preberem kako knjigo, za debate s kolegico oz. možem pa itak nikoli ne zmanjka sape...pol ko se shladi pa grem nazaj na plažo in se kopat...mala full uživa, se kar strzne ko sliši valove, pol ko plavam pa je pridna. Bodte pridne zdej, jst grem v Avstrijo, upam da ne lije preveč po poti in da ni zalilo kakšne ceste. a mi date kakšno informacijo, če je kje ogromno vode? No, pa bo voziček! jupiiii!
|