|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
4.7.2007 17:25:39   
malamisha
Očitno tudi mi imamo malega divjaka.

Imela sem UZ v porodnišnici, kjer so me pogledali "češ kaj pa je sploh narobe????". Po teži je user posted image sicer malo lažji (cca 2750 g), vse ostalo pa je ok. Tam kjer je moja g. včeraj videla ritko, je bila danes glava.
Upam, da se do konca še ne zasuče...

Hvala vsem za tolažilne in spodbudne besede!

Sem se pravzaprav šele zdaj oddahnila... Hodim pa od sedaj naprej na preglede kar v porodnišnico. Naslednji pregled imam 13.7. ob 13. uriuser posted image  A ni dober datum???

Se še katera potika v porodnišnici ta dan?

lp od srečke nosečke

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
4.7.2007 19:20:48   
Sisy
heeeeej

Kakšno vreme imamo katastrofa...No saj ohladitev paše ampak tale dež....user posted image

Moram vam povedat da sem ravnokar dobila naročeni modrček za dojenje iz Neckermanain da sem ful prjetno presenečena user posted image  Običajno sem vse kar sem naročala pri Neckermanu tudi vrnila ampak tokrat so me prav prijetno presenetili-modrček je čudovit,uporaben,seksi pa še poceni user posted image  evo ga:

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1945175

Tko da mi je žal da nimajo enakega še v črni barvi...Ker eden žal ni dovolj....

Drugače pa sem bila danes pridna,sem zlikala vse cotke,ostala mi je samo še posteljnina...Potem sva šla z mojim še v Tosamo nabavit tetra plenice,povijalke,zložence,vložke itd....In zdaj perem še te,madona jih je bilo pa za ceu,nabito poln stroj user posted image  Kdo bo to likal user posted image  Manjka nama samo še par malenkosti iz lekarne pa papmperske pa grem lahko kar rodit user posted image

Mony je rekla da nama je dons nabavla malinov čaj tko da začnem še tega pit...

Mene pa zanima a še katero grabi strah pred porodom? Jst mam do PDP sam še točno 1 mesec pa me na trenutke kr mal strah ratuje kako bo,pa kakšen bo občutek,pa....sej veste no....ko greš skozi to prvičrjetno bolj prestrašen ker ne veš kaj pričakovat...se to še kateri dogaja?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.7.2007 19:24:34 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
4.7.2007 19:21:11   
ger06
živjo,

tudi jaz imam že dopust - končno, sedaj že pripravljam za našega user posted image , jutri začnem prati oblekice in plenice... ene ste že ful pridne in imate že vse pripravljeno, user posted image

Jaz sem bila nazadnje na UZ v 29 tednu (samoplačniški) in takrat je bil naš user posted image  že obrnjen z glavo navzdol, ampak je dr. rekla da se še vedno lahko obrne. Ko sem imela redni pregled v 32 tednu mi moja ginekologinja ni nič omenjala lege.
A vam jo je določila z UZ ali je samo pretipala trebuh? JAz imam namreč naslednji pregled šele v 37 tednu, upam da takrat kaj več izvem.

Glede modrčka za dojenje imam tudi jaz probleme, meni se niso še nič povečale in me je malo strah da če si kupim eno št. večjega mi ne bo prav,

tiste z izkušnjami kakšen nasvet?user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2678
4.7.2007 20:20:31   
Anonimen
Sisy, glede modrćka. Jaz sem tudi tega naročila + tistega spodnjega vijola.
Koliko časa si čakala, da si ga prejela? Zanimam me pa tudi, če je običajna velikost kot npr. pri nas.

(odgovor članu ger06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
4.7.2007 20:37:46   
Jumpy
Modrčki za dojenje: sta dve spraševali o številkah. Jaz imam zelooo majhne prsi. V nosečnosti so se mi vsakič povečale za eno številko in pol. Se pravi, če sem imela prej številko 75AA, imam sedaj 75B, pogojno 80B. Po porodu so se sicer še povečale, a ne tako katastrofalno, da bi modrček, ki sem ga imela v zadnjih mesecih nosečnosti tiščal. Povečanje pa tako ali tako (vsaj pri meni) traja kak mesec, da se dojenje ustali, nato pa so dojke približno take kot pred porodom. Polne so večje, prazne pa manjše kot pred porodom. Tako, da jaz z nakupom večjih številk ne bi ravno pretiravala. Enega bi morda kupila večjega, ostale pa take, da so sedaj prav. Seveda pa je vsaka ženska individuum in tisto kar drži zame, za drugo žensko ne drži.

Toliko iz moje "prakse". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
4.7.2007 20:39:50   
Sisy
hehe Paštetka imava pa enak okus...jst tut razmišljam da bi še ta vijolčnega naročila user posted image

Jst sem modrček dobila v 10 dneh...Je pa tko da so košarice kr velike.....Jst sem si naročila 90C pa je obseg ok, košara pa malenkost prevelka ampak ne ful tko da verjetn k bo mleko to ne bo več tak problem user posted image

Pa tko kot prav Jumpy-jst imam običajno B košaro pa sem zdaj naročila C pa je kar okej....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.7.2007 20:43:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
4.7.2007 20:40:40   
Anonimen
Sem bila včeraj na UZ. So potrdili, da bo deklica, tako da sem danes že tudi vse roza cotike oprala in ih lepo zložila v omaro. Pa tudi obrnila se je že, tako da nimam več medenične vstave, ampak 1. glavično.

Sva se pa z G zmenila za načrtovan porod zaradi mojih določenih alergij in težav. Rodila bom pa s PCA črpalko. Tako, da po dopustu začnem hoditi v porodnišnico na redne preglede in CTG-je in ko bo vse bereit in zrelo bomo načrtovali porod.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
4.7.2007 20:41:31   
Anonimen
Sisy, jaz sem naročila 90 B user posted image .

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 4.7.2007 20:42:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
4.7.2007 20:42:23   
Sisy
ja kok maš pa velke user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
4.7.2007 20:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ja kok maš pa velke user posted image ?

zdaj imam trenutno 85 B, drugače pa 75 B. Sem pa imela pri prejšnjem dojenju tudi 90 B. S tem, da sprašujem zato, ker so ponavadi NEckermanove številke prevelike.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
4.7.2007 20:48:20   
Sisy
sej pravm košara je kr velka ampak mam občutek da ko pride naval mleka da se zizike še povečajo tko da sm jst raj za zihr C uzela...Sam po mojem bo tut B čist ok....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
4.7.2007 20:52:20   
Anonimen
Sisy, jaz sem naval mleka imela samo par tednov, preostale mesece, ko se pa ponudba in povpraševanje vzpostavita pa ti splahnejo in so kot npr. zdaj.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.7.2007 0:21:56   
pajac
Prvo naj pojasnim svoj post: po dolgotrajnem čakanju na vrnitev staršev z obiska (danes so namreč spoznali mamo bodočega zeta user posted image user posted image user posted image ) sem se odločila da bom vsaki malo napisala... Leg ga zlomka, ko naenkrat ugotovim da sem celo stran spregledala.....

Živjo
Kaksno noro vreme danes. Dež mi sicer gre na živce ampak je ohladitev prav pasala.
Danes sem dala tretjič kri za toxoplazmo in za hepatitis B ter krvno sliko in urin. Upam, da bo vse v redu. Samo bolelo me je kot user posted image , ko mi je kri jemala. Bila je neka nasajena, vreme pač...

Paštetka bom tudi jaz kaj na Bolho pokukala vendar jaz koška in poslteljice ne rabim, posteljnina pa je rizična. Kot sem že rekla bo tašča koristna user posted image user posted image user posted imagePa čestitke za uspešen obrat user posted image .
Malamisha
kje si, kaj je bilo v porodnišnici???? user posted image user posted image user posted image - ok saj sem ugotovila da si prišla nazaj in da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Chips moj user posted image prav tako brca kot tvoj. Vendar se meni zdi da je še vedno na glavi in, da so spodaj levo roke (tak občutek kot da bi žgečkal), pa ko sedim občasno cutim kot bi se sukal....user posted image user posted image user posted image . A ti je user posted image kaj bolj brcal po tistem cukru?. Jaz sem mislila da mi bo pri ustih ven pogledal....

Meni še ni popek ven pogledal ampak danes sem opazila eno min. izboklinico tako da mogoče bo. Ko bi vsaj noter ostal, nisem pa vedela da v popku imam materino znamenje (tako čisto majhno). Vse je za nekaj dobro.

Mojca 32 strinjam se s tabo. Prepričani moramo biti, da bo vse v redu. Itak smo sedaj na "hormonih" in vse kar nam rečejo in tega ne pričakujemo oz. sklepamo da je narobe, naredi paniko. Moj user posted image se je sam obrnil 10 dni po pregledu (seveda sem ga vztrajno pregovarjala v to user posted image , ker je ati rekel da bo mamico zvečer  kot netopirja obesil in se bo mogoče otrok tako obrnil user posted image user posted image user posted image .
Upam le da je z malomisho res vse ok in da se zaradi olašanja zapija s kakšnim sokom v družbi svojega user posted image .

Jumpy saj sta lahko ta mala vseeno zraven, ko se dobiva. Sta prav srčkana. Edino Gašperja  malo za "uho potegni" če ti bo simuliral napade. Kaj bo šele, ko bo v puberteto prišel user posted image user posted image user posted image . Sicer pa sta zajčka in činčila prživela vse te otroke?? Ko sem jaz bila njunih let bi vse frčalo naokoli user posted image user posted image user posted image .

Tonja srečen začetek porodniške. Zdaj pa se je začelo zares a ne? Odštevanje! Jaz samo upam, da ne bom rodila kasneje. Čisto prav bi mi bilo kak dan prej , da ne bom ves čas o tem mislila in zganjala paniko. Zaenkrat sem kul. Edino kar me ponoči kdaj noge pečejo (stegna) pa niso prav krči... user posted image Ne vem, prav pekoč občutek. Pa po malem mi preseda spanje na boku. Prodam cesarstvo za noč spanja na trebuhu!

Country ti zdaj kar pridno sodeluj, zdaj še imamo čas..user posted image user posted image user posted image Po avgutu pa bomo en čas malo manj klepetale..

Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre izvide. Uživajta v brcah. Tiste ki so bile v Rimu pred nami pravijo, da jih bomo še kako pogrešale nekaj časa... Zdaj zaenkrat so pa samo naši tile mali user posted image

Ojla Minka 123 sem te že pogrešala saj se mi zdi da imava"rezervirano karto " za isti dan... Če še drži seveda. Tudi mene pestijo otrdevanje in bolečine kot pred menstruacijo vendar le občasno.Pa zadnjič jih je več jamralo zaradi tega tako da so to verjetno kar priprave.... Torbo pa še nimam spakirano ampak jo bom po sestrini poroki ta vikend (ali bi jo morala prejuser posted image ). Jaz sem si kupila samo en modrček in to od triumpha. Probala sem prvo od Lisce, ker so mi rekli da so z njimi bili najbolj zadovoljni ampak to kar so imeli zdaj na izbiro pa mi ni pasalo. Šivi na modrčku so bili glih na bradavičkah in si nisem želela predstavljati kako bi lahko to "pasalo" ko bodo le te podvržene intenzivnem sesanju user posted image Sem pa vzela takega da mi je čisto malo prevelik (je pa zelo mehak) ostale ki jih bom potrebovala bom pa kar sproti kupila ko si bom ogledala stanje...
Katis  zaželi sestri hitro okrevanje !! user posted image user posted image user posted image
Kar se pa tistega user posted image spodaj tiče:  čista hladna voda je zakon, pa čim manj mila in vlažnih robčkov, ker samo poslabšajo stanje (nekateri sploh ne priporočajo uporao toaletnega papirja zaradi lepil in drugih dodatkov, samo umivanje). Pomaga tudi  če si urediš prebavo (šumeče tbl. magnezija in zadosti tekočine so  pri meni izredno uspešne. Take prebave nisem imela niti pred nosečnostjo user posted image ).

user posted image user posted image Ej pa to ni reees!!!
Tako ste pridne, da sem celo eno stran spregledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Zdaj pa ne bom vsega zbrisala.... le rdeče bom pisala nadaljevanje.....

Sisy pa si le še tu... sem pravkar ugotavljala kam si se skrila.. modrček pa je res lušten, ko boš ga preiskusila boš povedala kakšen je. Glede na najina PDP ja bom ga lahko še jaz naročila pred porodom user posted image user posted image user posted image . Pa brez panike...

Ger 06 polnoč je že mimo, lahko začneš s pranjem...user posted image user posted image user posted image

Zdej, da vidimo kaj sem spesnila.... Me bodo vrgli ven z foruma glede na tole črevo user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri oz. danes user posted image
Imam starše na obisku in se vidi kako sem zmedena....pa še jih ni nazaj.....saj se bodo v soboto lahko celo noč pogovarjali user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.7.2007 11:13:20   
pajac
lep pozdraav...
A se samo meni zdi da danes ni nobene gor ali moj net nekaj bluzi user posted image user posted image .
Mogoče pa sem izkoristila kvoto sinoči..... user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.7.2007 11:20:58   
chips
Dan.
Pajac-ja po tisti sladkobi mi je še bolj brcal.Samo ker sem šla vmes tisto uro urejat papirje za porodniško se nisem tako ozirala na to.Samo ko sem v vrsti čakala na Csd se mi je zdel da me vsi gledajo ko se mi je trebuh tresel.user posted image user posted image
Danes so mi končno iz Baby Centra poslali stojalo za baldehinuser posted image user posted image user posted image .Sem čakala od 14.6.
Ja pri meni pa popek pošteno ven gleda že kakšna 2 meseca.Pa črta se mi že tudi pozna,je sicer bolj rahla,bomo videli do konca kako bo.
Pri Tei sem imela temno rjavo ,ko sem pa rodila je pa začela še bolj temneti.
Uživajte v tem lepem vremenu dokler bo trajalo,neki spet dež napovedujejo.
lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.7.2007 11:25:07   
birdy
Holja,
jaz vas več ali manj samo berem in nič me pišem. Zdej sem pa rekla, da moram pisat že zato da vprašam, kje sploh kupujete v trgovini modrce za dojenje? Mislim, kje imajo malo večjo izbiro? Ker jaz sem že gledala malo po trgovinah, pa so običajno imeli samo en model.
Pa še nekajk me zanima. A slučajno še katero boli leva stran v okolici medenice? Mene je že dve noči tako bolelo da nisem mogla spat. Kot da bi me kost v medenici in nižje dol bolela?user posted image
Drugače pa uživejte in čim manj nosečniških tegobuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.7.2007 11:36:37   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: malamisha

Naslednji pregled imam 13.7. ob 13. uriuser posted image  A ni dober datum???

Ja malamisha SUPER DATUM:
1. takrat je petek 13
2. in moj rojstni dan!!!!!!!!!

Ko se je moja mami z mano noseča zjutraj zbudila na 13. je pomislila, da samo ta dan ne bi šla rodit pa je vseeno mogla it.user posted image  Jaz mislim da je to super datum; sicer imam pa vse 13-ega. 13.6.imam god, 13.7. rojstni dan, 13.8. pa obletnico poroke.

Morda rodim celo na svoj rojstni dan ali pa (boj verjetno) na moževega 29. 7. ali pa na obletnico poroke. Čeprav mislim, da bo tale naš user posted image  ubral svojo pot in se sam domislil datuma, ne glede na najine želje.

Danes izgleda lepo vreme, zato sem izkoristila priliko in dala prat prvo rundo cotik.user posted image user posted image user posted image
PRIPRAVE SO SE ZARES ZAČELE!!!!!!

Včeraj sem izvedela, da je rodila ena iz našega kraja. Edino za to sem vedela, da ima rok pred mano, zdaj pa je na meni vrsta - me kar malo stisne, po eni strani pa bi rada že čim prej zagledala našega malčka.

Lep dan vsem želim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.7.2007 11:52:58   
pajac
Chips, mene pa niso pustili stran to uro....user posted image user posted image user posted image Menda ti lahko ful slabo rata. Meni sicer to ni bilo čisto jasno, kljub tebu da sem iz teg foha ampak ok. Vedno se pustim presenetit. Jaz sem test šla delat v službi in pobegnila v času malice, ko sem pa spila cuker, pa sem mogla klicat da bo ta malica trajala vsaj 1 uro in ne 15 min.user posted image user posted image user posted image

končno ste se zbudile...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.7.2007 12:46:46   
Jumpy
Hoj!

Ja, pajac, sej malega (sinka) sem že za ušesa, samo, ko bi me kaj ubogal,... user posted image  Je zadnje dni ko živo srebro, povsod ga je polno, pa sestrici nagaja,... Ah, fantek je, kaj čem. user posted image
Jaz pa ne vem, če bi lahko sedajle imela še žlahto na puklu. Je preveč vsega. Razen, če bi mi pospravili stanovanje. To bi bilo pa super. user posted image  

Meni je tudi user posted image  razgrajal v trebuhu, ko sem šla delat test za glukozo (že 2x do sedaj). In drugič mi je bilo res slabo. In tudi jaz ne razumem zakaj??? user posted image  
Me je dr. dvakrat poslala na test (v 24. tednu in v 33. tednu), po moje zato, ker je naš user posted image  majhen in debel.

Popek -  V tej nosečnosti živi svoje življenje že od 24 tedna. Prej vedno simpatičen, sedaj pa popolnoma izbočen, pa še user posted image  ga občasno z nogico čisto porine ven. Gre tudi njemu na živce zgleda. user posted image

Birdy - na nobeno od zgoraj naštetih vprašanj ti ne znam pomagati.

Tonja - Je kar fino, da nisi preveč pohitela s pripravami, da ti zanji mesec ne bo preveč dolgčas. Sam, da te kaj ne prehiti. user posted image  

Jaz sem pa danes že pridno pospravljala perilo po omarah - ga je bilo res veliiiiiko, pa na sončku smo bili. Je tolk luštno. Ne prevroče, ne soparno, popolnoma čist zrak,... Sem taka ko rožica.

LP!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.7.2007 13:01:08   
ger06
Paštetov kruh,  tudi jaz bom čez vikend na morju(v Piranu), če se ti bo dalo na kakšno kavo, se slišiva lahko prek zs pa si izmenjava številkeuser posted image

Jumpy, hvala za nasvete, si bom kupila enega mal večjega (za navale mleka) in enega za prazneuser posted image .

Pajac, malo že zamujam, grem priklopit strojuser posted image  user posted image ,

danes sem imela malo posveta pri fizioterapevtki glede bolečin v hrbtu sedaj moram po 3x /dan telovadit, upam da bo kaj pomagalo,

tudi pri meni je popek izbočen, pa tud črto imam temno in to že kar neki časa,

lp

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.7.2007 13:28:57   
Sončni žarek
Oj še od najuuser posted image

Komaj sem se naspala v teh dveh nočeh-sem bila v torek celi dan na terenu in se nikakor nisem mogla naspat -sem spala v torek zvečer od 21 do 8 zjutrajuser posted image (vmes 2x wc) pa še ni bilo ravno dovoljuser posted image  Je pa mi včeraj končno uspelo pospraviti službene papirje, danes pa najino omaro (sem nekaj selila sem in tja)- končno!!!

Paštetov kruh -uživaj maksimalno, pa malo še zame zaplavajuser posted image ..... za PCA pa se bom šla pogovarjat po 20. ko pride anesteziologinja z dopusta.

Test za glukozo -mi ga niso delali. Pa mi ni jasno zakaj (sem tudi v revijah brala o tem)user posted image . Pritisk mam nizek, kg+8..... Sicer mi pa ta glukoza sploh ni všečuser posted image -pred nekaj leti so mi delali teste, pa sem kar bruhala, ko sem morala to piti- "so mislili da imam hudo sladkornouser posted image ", potem pa ugotovili, da je "za vse slabe izvide kriva spet moja ščitnicauser posted image

Ful ste pridne, ker imate že vse cotike oprane in zlikaneuser posted image ....jaz pa še kar čakamuser posted image user posted image user posted image  V soboto bom pregledala vse tisto kaj sem dobila, potem pa grem z seznamom v PONEDELJEK NA RAZPRODAJEuser posted image user posted image user posted image .... Sicer velike izbire otr.trgovin nimam -BC, Pikapolonica, Ariel....meni je pa najbolj všeč OKAIDI(francoska trg.), majo pa take dobre "cotike"... Verjetno malenkost dražja, samo majo vedno vsaj 20%popuste.... Ste srečne tiste,ki ste doma v večjih mestih-imate še H&M,..... Tako da planiram, da bom do 15.7. imela tudi jaz vse pripravljeno-zadnje 4 tedne pa bom samo lenarilauser posted image user posted image user posted image -kar si sploh ne predstavljam... 

Imam pa še eno vprašanje - a ste si kupile BLAZINO ZA DOJENJE?!

Lp.....moram vstati, ker naša beba brca točno pod rebrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.7.2007 14:03:28   
tonja
Tonja - Je kar fino, da nisi preveč pohitela s pripravami, da ti zanji mesec ne bo preveč dolgčas. Sam, da te kaj ne prehiti.

Jumpy - ne klič user posted image , ker me danes res že celo dopoldne nekaj boli tam spodaj. Sploh pa imam datum po M 7.7.2007, samo ker mam take zmešane cikle ta ne bo pravi (ali pač user posted image ).
Kako pa sploh zgledajo popadki, kakšna bolečina je to?

Tudi jaz sem delala test za glukozo pa mi ni bilo nič slabo, sem pa morala bit tudi v bližini. Na enem kupi pa so imeli revije (Moj otrok...) in sem si jih lahko izbrala za krajši čas, potem pa sem jih lahko odnesla tudi domov user posted image ).

Blazine za dojenje nisem kupila, morda si jo sposodim pri prijateljici, da jo najprej stestiram.

Grem, ker je že drugi stroj pri koncu. user posted image  user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.7.2007 14:15:59   
Anonimen
Sončni žarek Okaidi si že zamudila. Ti so začeli z razprodajami že prej in sem bila včeraj tam in skoraj ničesar niso več imeli user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.7.2007 14:20:10   
Anonimen
Kako pa sploh zgledajo popadki, kakšna bolečina je to?

Jaz sem tudi mislila, da to zgleda kot v filmu, da te skup vrže od bolečin user posted image .

Sploh ni tako. Boš videla že kakšen teden prej se bo začelo. To sploh niso bolečine. Najbolj boš čutila ko boš ležala. Kot da ti nekaj vleče trebuh od zunaj navznoter skupaj, malce drži in nato popusti. JAz sploh nisem vedela, da je to to, dokler si nisem šla udro pisat na papirček, nakar sem ugotovila, da se ponavlja na določen cikel. Takrat mi je postalo jasno, da so to popadki.

Ko so še bili tam na 15 minut so ponavadi zvečer vedno izginili. Cca 2 tedna je tako trajalo. Potem pa so bili en večer vse pogostejši, na 5 minut sem čakala kakšno uro. in tudi ni nič bolelo. user posted image  Šele v bolnišnici, ko so mi mehur predrli so se začeli tisti redni BOLEČi popadki. In čim dlje je trajal popadek tem močnejša je bila bolečina.

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.7.2007 14:24:20   
Sončni žarek
Ne me hecat user posted image user posted image user posted image  
Sem šla poiskat en račun in poklicalauser posted image ....Trenutno imajo popuste 20-30% na kratke rokave in 50% na dolge...... z razprodajami pa začnejo v ponedeljek..... In meni so ziher v interesu dolgi rokavi- mislim, da bom jutri pod nujno morala v MSuser posted image .... Ali misliš, da ne bom nič več našla-no, saj nisem imela namena pretiravatiuser posted image user posted image

Ja se vidi, da že dolgo nisem bila v mestu......in nisem več z ničemer na tekočemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?