Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ker če boli tako kot pri menstri, ko se pripravlja, pol je to verjetno od tega, ker se MV mehča in pripravlja
Nič ne vem o tem. Pa pravi, ja pa jih imate. Pa gre. Malo kasneje pride druga sestra, gleda listek in spet ista pesem. Vi imate popadke. A ste prišla roditi? HALOOOO JAZ NIČ NE VEM O TEM! Madonca, res nič nisem čutila, one bi me pa že kar v porodno poslale. OK, vas bo še zdravnica pogledala, če ste zadosti odprta... Sem bila ful vesela, ker je bila ravno moja G (preglede imam sedaj v P in ne več v ambulanti). Me pregleda v spodnji štuk (nič ni bolelo
Jaz bi tudi pico!
sva se odločila, da ne bova šla. Glede na to, da mi noben UZ več ne pripada, da nič ne vem o svojem
, bi jaz vseeno sla v porodnišnico, da mi naredijo CTG in UZ (to je vedno pred obratom), potem pa bi rekla da nočem obrata. A mislite da je to izvedljivo, al bi znalo bit kaj narobe. A me bodo fejst nap***** tam? Point je v tem, da res ne mislim rodit z ritko naprej 4kg težkega