|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
6.7.2007 9:11:01   
bibyzan
Pozdravljene! Upam, da mi bo katera znala pomagati, da ima katera voziček JAne in pro matrix. Mi se sedaj tega vraga učimo nameščat v avto, pa se mi zdi, da vse tako čudno stoji. S pasovi sva nekako pogruntala, spodnji del pasu gre pod lupinico in se zatakne za tiste zatiče spodaj, zgornji del pa okrog "naslonjala" in se zatakne tam zadaj. Imam prav??
Aja, imam star model, to so vozički, ki so bili večbarvni, mislim da letnik 2005(kupila sem rabljenega-ampak že februarja).
No, ročaj mora biti naštiman tako, da ob strani piše z zelenim auto, naslonjalo pa na pozocijo 1.  No,če je ta stvar na ravni podlagi še nekako gre -naša Tjaša bi bila v njej nekako v sprejemljivem položaju. Ko pa to dam v avto in so sedeži neravni (hm, ugreznjeni kjer pride not rit, oziroma pri naslonjalu-upam da razumeteuser posted image ), se mi zdi, da bo naša dojenčica v avtu sedela in ne ležala. Montirala sem, tako kot je pravilno, da gleda nazaj. Ali so tudi ostale jajčke tako, da potem ko so v avtu otrok v njih skor čist sedi?? Ne vem ni mi tolk logično. Vem, da je to za čas vožnje pol pa itak ni dobro, da so v jajčki.
Prosim za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 11:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bibyzan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
6.7.2007 13:42:57   
pikapolona2
če nisi sigurna kako se pripne...pojdi v pikapolonico kjer te vozičke prodajajo pa naj ti pokažejo...drgač smo pa mi imeli tudi maxi cosi in tudi bolj sedi kot leži....zato pa lupinica ni namenjena sploh pri novorojenčkih za dalj časa.

LP
P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
6.7.2007 14:48:46   
Tejcha
Bibyzan,

tudi mi imamo to lupinico. Ja, nameščanje je zaradi vgreznjenih sedežev (imava Laguno) malo "mimo". Problem sva rešila s podložitvijo, in sicer sva v tist vgreznjen del naštimala povšter, da se je lupinica lepo "vsedla". Priporočam, da pod lupinico namestiš še nekakšno pregrinjalo (v našem primeru je to brisača), da ne boš imela zravsanih prevlek.  Ko bosta nameščala, preglejta, da bosta pasove dobro vtaknila v tiste zareze, ker lahko drugače zlezejo ven.

Js sm tako z lupinico, ki je veliko bolj udobna (širša, mehkejša) od recimo Peg peregove, ki smo jo imeli v štartu, da smo jo lažje prenašali oziroma nameščali v in iz avta, ZELO ZADOVOLJNA. Pod glavčko malemu škratku oziroma škratulji naštimaj tetra pleničko, da se ne bo preveč potil/a.
Kolikor sem gledala crash teste, ima slabo oceno v primeru, da jo namestiš čez zadnje sedeže tako, da otrok leži, vendar to pri nas ni prišlo v poštev...

Pa luštno vožnjo!

_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
6.7.2007 20:39:14   
bibyzan
Aha, midva sva tudi že s pouštrom probala, sam nisva vedela, če je tudi pol varno, če je povšter spodaj. Nisem dobr razumela, a si bila zadovoljna s to lupinico pro matrix ali ne?? Jst sm že čist paf, ko berem da ni v redu, pa itak leže otroka ne mislim vozit, mi je čisto mimo.
Drugače mi nameščanje ni ne vem kako težko, sam ne poznam nameščanja nobene druge lupinice.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
6.7.2007 23:14:20   
Tejcha
Men je fajna. In tudi, če pasi dobro držijo lupinico, ne vem, zakaj bi bil povšter problem. Podloži takšnega, ki bo ravno prav velik za v "luknjo".

Peg peregova je imela v avtu fiksen nastavek, tako da je bilo s prestavljanjem res malo dela, ker se je samo priklopila nanj, vendar pa sva tudi pri tej takoj, ko sva jo namontirala, osvojila sistem, in potem ni več problema. Sva jo pa vedno montirala brez Tilna v njej.

Tilen je sedaj star 9 mesecev in je ta še vedno dovolj velika in bo še kar za lep čas. V tadrugem avtu imava nameščen že avtosedež, v tem pa bo ostala lupinica dokler bomo lumpa spravili vanjo oziroma se ne bo bunil, ker gleda kontra.


_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Košara oz-lupinica JAne pro matrix!Pomoč!
10.7.2007 20:16:27   
bisquitas
Matrix je zakon sploh za nas ker imamo majhen avto. Pa nam zato ni treba prostora za košaro iskat. Zapela si ga super in vsa umetnost je da ga je treba mal nagnt, tko da je pod lupinco frej prostor. je pa vseen dobr fiksirana saj je pripeta z pasom zelo sigurna. V prvem mesecu pa lahko v lupinco na dnu pa eno planico tetra podložiš, pa eno stopnjo manj ga zloži kot je popolno sedeč položaj pa bo super.

Problem je le ker bo naša matrixa kmal prerasla in nikakor ne bo dočakala max 13 kilogramov, saj ji že pri treh mesecih nogice ven gledajo


(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?