|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAP V TRETJE
8.7.2007 16:03:01   
mesecluna
Živjo,

februarja sem imela klasično konizacijo in sicer zaradi PAPIII, Cin 2 in cin 3. Maja sem dobila izvide, zopet pap III, cin 1 (mislim, da). Sledila je takoj rekonizacija in sicer laserska. Sedaj sem bila zopet na pregledu in Pap II. Skoraj me je kap zadela. Stara 32 in brez otrok. Ginekolog mi predlaga zanositi čimpreje. Ima katera podobne izkušnje, ker resnično več ne vem ....kaj naj storim???????????

Hvala za vsak odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAP V TRETJE
8.7.2007 16:32:10   
karmy
se opravičujem za mojo nevednost..samo kaj je PAP?

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mesecluna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PAP V TRETJE
8.7.2007 16:53:54   
mesecluna
Ko ti vzamejo bris pri ginekologu, potem imaš več variant pap negativ, ta je ok, potem pa so naprej pap I, Pap II, do PAP V.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PAP V TRETJE
8.7.2007 20:15:25   
Anonimen
Svetujem ti, da se čimprej pozdraviš, potem pa zanosiš. Očitno so zelo površni   pri konizacijah, ker moji kolegici se je zgodilo isto. So jo po 14 dneh poklicali nazaj v porodnišnico.

(odgovor članu mesecluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PAP V TRETJE
8.7.2007 20:23:28   
Marogica
Če ti tako ginekolog predlaga, je očitno pri tebi to najboljša možna rešitev... Sama sem imela enako, cin2-3, vendar so mi lasersko odstranili samo enkrat in se mi to ni več pojavljalo. Upam, da tako tudi ostane.

Dosti sreče...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PAP V TRETJE
9.7.2007 12:37:23   
Paradiznik
HOJ!

Evo jaz imam podobne izkušnje. Lani sem imela konizacijo (pap IV, CIN3, carcinom in situ) in sicer ful obsežno, tako da je kakršn koli nadaljni postopek nemogoč. Kljub odstranjenem temu velikemu kosu je en košček ostal. Milimetrček še manj. No ker itak ne morejo nič odstrant, smo se že pogovarjal o odstranitvi vsega, a na srečo je tist piki košček propadel in ga ni več. Kaj vem kako je s papi, ker zdaj pri teh označbah sem vsa zmedena, včasih je bilo enostavno, I, II, III zdaj pa kr neki. Negativno z še nečem je bil zadnji pap.

Meni so svetovali naj nimam več otrok, ker se ne ve kako in kaj. Ok imam dva, če bi bila brez bi mi verjetno svetovali naj jih imam čimprej, dokler zadeva miruje. Tako nekako je rekla G ko sem jo vprašala kaj bi bilo če ne bi imela otrok. Stara sem 33. V času operacije je bil mlajši otrok star 8m.

Če se bo zadeva ponovila je v mojem primeru zadeva jasna, odstranitev vsega. Pri meni to niti ni taka panika. Imam dva otroka, več jih nisem niti želela.

Pap II kot vem lahko imaš že pri kakšnem vnetju ali prehladu. Tako, da tu panike ni. Kontrolo imaš in boš videla sproti kako se bo zadeva odvijala.

Bi pa resno razmislila o nasvetu ginekologa. Sedaj zadeva miruje in če razmišlajš s partnerjem o otroku se odloči čimprej. Če se zadeva ponovi je lahko drek. Ne vem koliko so tebi odrezali ven, lahko da imaš še prostor za ponovno konizacijo oz laserski poseg, jaz ga nimam več.

Ti pa svetujem, da greš na posvet še k kakšnemu G, si plačaš pregled in vprašaš kako in kaj. Probaj si dobiti izvide pri svojem G in pojdi k nekom, ki je specialist na tem področju. Nekaj jih je. Včasih je fino slišati še kakšno mnenje.

Veliko sreče, če te kaj zanima mi lahko pišeš tudi na zs.

(odgovor članu mesecluna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PAP V TRETJE
9.7.2007 21:28:54   
Anonimen
Jaz sem iela pred nosečnistjo pap 5 in so mi odstranili celi maternični vrat kar je bila pozneje posledica prezgodnjega poroda.Sem pa imela 200 rezov.user posted image Zdaj je od tega devet let in je hvalabogu dobro.Imam redno brise in kontrole.

(odgovor članu Paradiznik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?