Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in
.

Saj imam se upanje... Vendar si vseeno zelim, da mi nebi blo treba vsega tega skoz dajati. Tako kot itak tudi vse izmed vas. Ampak ce je taka pot, ki jo moramo prehoditi do srece, potem bo cilj se toliko lepsi pomoje.
po ravni poti... Maš pa prav - težko doseženo je zato toliko dragocenejše. Mojih občutkov sedaj, ko sem po 3,5 letih končno
ne morem opisati, lahko rečem le to, da se vsako jutro zahvalim za ta čudež!
in sem bila tudi zato malce žalostna.
, pa moje čudovite sončnice
.
. Kako ste vi kaj? Kot berem, uživate v poletju, dopustujete in po malem tudi že delate na 2.
. Sicer se mi ne mudi, pa vseeno je nekam dolgo za čakat na tistim 15 minut razgovora. Rekla sem sestri, da je vseeno h komu me naroči, ker sem na prvem IVF tudi bila vedno pri drugem zdravniku. Tako sem naročena 13.8.07 k Dr.Vidi Gavrič. Tudi super zdravnica. Med.sestro sem vprašala, kakšna je čakalna doba na eskimčke, pa je rekla, da ni čakalne dobe. Vsaj nekaj dobrega!
. Kdaj se ti vračaš z dopusta??