|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.7.2007 9:04:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, jaz sem tudi iskala Pamperske v Muellerju v Kp in jih ni. Tudi danes, ko so dobili novo robo, jih ni bilo. Gre pa moj jutri v Lj in če bo imel čas bo šel v BTC pogledat če jih imajo. Ti jih prinese ČE jih dobi? Pa uživajte jutri.

PROSIM PROSIM PROSIM!!!! Rabim 4ko od 9kg -
Jaz sem vzela v ponedeljek 1 paket 3ke, včeraj ko naj bi jih dobili...jih nisouser posted image

Patrik (Sandra-10), čestitke za 5 mesecev.user posted image
Kaja (marjetka) in Lina (Taya85), čestitke za 4 mesece.

Super noč je za nami user posted image  user posted image  user posted image  21h - 6huser posted image  user posted image  user posted image  Rižolino očitno deluje!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.7.2007 9:05:47 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
13.7.2007 9:10:45   
slumpo
Patrik (Sandra-10), čestitke za 5 mesecev.
Kaja (marjetka) in Lina (Taya85), čestitke za 4 mesece.

malček sem brala sedaj se pa že mali oglaša in nimam časa pisat...
spal smo, se futral tudi, jaz pa sem se zopet zbudila z glavobolom...sedaj je malček bolje

se še oglasim ko prideva iz sprehoda

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
13.7.2007 9:52:01   
K_a_t_i
Ke pa vi najdete jumbo paket pampersk za 8€ user posted image  Jst sem bla včeri v BTC v Mullerju, pa so mel same une male paketke za 8,95€. Tko da... Neč ne verjamem! user posted image  No, razen, če so zdej zalogo 2006 dali še v Mullerja pa znižali... (sam v btc ziher nimajo).

Mi smo spali. Več ne povem user posted image . Sej Žiga je bil priden, sam tista kaka k je od 4:30 kr leeeezla pa leeeezla je bla zlobna user posted image . Te rcnije za rota zgleda res zapirajo, k se je revež lih 3 dni matral vse to ven stisent.

Lepa Naomi, njahi me zezat!!! Bolš naša špraha ku ta žabarščina user posted image . Ja pa ni čuden, da ti je petard zmanjkal ku si vse za frizuro porabla user posted image .

Meaa, pa ne morš moža kr tkole skenslat, bo lubosumen in se bo nehu z otrokom ukvarjat! user posted image

Žabika, videm, da ti je ratal izklopt msn user posted image .

Se popravljam - Žabika, wb na msn user posted image .

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
13.7.2007 11:15:38   
Manca12
Uuuu, kaka špraha... user posted image  user posted image  user posted image
Morm te mal pohecat, sn glih vidla, da si zadnji post poslala na vašem forumu, ko sn se prjavla.

lp, R

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 11:26:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Manca12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5655
13.7.2007 11:29:03   
slumpo
ejla...midva sva iz sprehoda in mali je zaspal toliko da jaz lahko malček delo preberem in malček po netu pogledam...

pol pa upam da mi rata še kaj pospravt...pa smo zmagali...

je pa zunaj že kar vroče in ni več za hodit okrog ampak se kam v kakšno senco zabubit..

še en malčekdrugačen nasvet
kaj naj kupim našima za 30 obletnico poroke? dobrodošla vsaka dobra ideja!!!!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
13.7.2007 12:23:07   
amy26
amy, sem te ze mal pogresala

tinaaja, hvala, vsaj enauser posted image

jumbo paketi v Mulerju - bila v sredo v btc-ju pa jih niso več imeli, moj je šel pa pogledat v lj-center pa jih tudi ni več bilo, folk vse pobraluser posted image  tako da sem zastonj hodila

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
13.7.2007 12:26:47   
amy26
Punce, kako ve pomivate po tleh?

meaa, ne pomivam, 1x na pol letauser posted image  al se pa tašča kdaj spomne ko mene ni doma, ker če bi bila valjda ne bi upalauser posted image

kje vam user posted image  spijo čez dan, naša je ful navajena na zibko, le tam zaspi in pa v vozičku, da bi v ležalniku ali pa v dnevni sobi ni šans, rata ful tečka ko jo pa odložim v zibko in dam dudo pa hitro zaspi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
13.7.2007 12:28:58   
amy26
A je treba vseeno pomit s čistilom in vodo?

jaz bi vseeno kdaj pa kdaj raje s čistilom in vodo, s krpo bi že kdaj pomila ne pa skos, za osvežitev se mi zdi najbolj še vedno voda

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
13.7.2007 12:30:31   
amy26
zdej pa sama s sabo debatiramuser posted image  mi je dolgčas, no v bistvu ni, Elo sem spet dala spat, jedla sem že, celo mal sem se sončila na balkonu

pozno popoldne bomo pa šli ven, ker zdej je prevroče, da bi pa še voziček rinla v klanc to pa ne

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5660
13.7.2007 12:59:21   
Barči78
Punce, kako ve pomivate po tleh?

Jaz grem kar po štirih, kot kužek, tko saj vse kote obletam, seveda pa moram splakovat cunjo. Ponavadi prej pometem, svoje lase pa kar vsak dan z roko pobiram po stanovanju. user posted image

Končno sem kupila ta pravo Mustelino tekoče milo v lekarni, tako kot so ga uporabljali v KR porodnišnici, je Žan tako pridišal nazaj. Včeraj sem ga sprobala na Neji, pa ji danes tako lepo laske dišijo.

Zdej grem pa v lov za eno zoprno muho, k mi non stop okrog glave pleše, pa še okrog Žanove, k tukaj zraven mene spančka.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
13.7.2007 13:31:32   
Sibil_
Dan!

Obalke-javite se kaj na temi južna primorska, bomo še tam kako regionalno rekle, hehe.user posted image

Sicer smo se pa načvekale, moj Patrik je uspel seveda razbit en kozarec in ranit nogico, ki pa je zdaj že ok.Kot da bi bil petek 13.Aja-pa moj miškolin Patrik ima danes točno 33 mesecev, no bo imel ob 14.55, hehe.Cmok za miškota.user posted image

Obalke-kaj drug teden tudi petek al kak drug dan?Jaz že sedaj spet zbiram predloge...aja, Thaiss je bila pogrešana, drug teden pa bo, ne?Pa MAtia....PA seveda Pocka nas lahko pride pogledat....pa še katera druga...user posted image

Pa res, kaj je z Kr_enamami?Ji moram poslat sms če tut ona kaj pride...a gre še katera kaj na morje v Slovenijo?Javite se....user posted image

LP,
Sibil RR 

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5662
13.7.2007 14:07:59   
tinaaja
Pa res, kaj je z Kr_enamami?

vraca se 15.7., tko da pohiti, ce jo zelis videt user posted image user posted image user posted image

midve sva sli v knjiznico, v sluzbo, na limonado, v maxija (v prvo nad prides v spremstvu varnosnika s tovornim dvigalom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in na poti domov je mala dozivela krike groze in sem jo popokala v kengurujcka in je bila kot bubica do doma user posted image zdaj pa spi kot bubica v narocju .. so jo v sluzbi premrcvarlili in je cist fuc user posted image user posted image

porodniska je... ja, nekaj jo je se user posted image sem mojemu kupila srajco pa nogavice, da bo za svojih 30 let lep - mamo festo v nedeljo user posted image bo delal ribji piknik njaaamaaaa

jaz pomivam z jontec al neki tazga, se dobi v mavrici, in se fuuul sveti. seveda pomivam po sesanju. 1x na teden, ko bo zacela brina sibat, bomo pa parkrat na teden - pes pa to..

amy, lepo, da si nadoknadilaza nazaj user posted image user posted image

erna, a ti je mucka jezika pojedla user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
13.7.2007 14:09:24   
tinaaja
kje vam spijo čez dan, naša je ful navajena na zibko, le tam zaspi in pa v vozičku, da bi v ležalniku ali pa v dnevni sobi ni šans, rata ful tečka ko jo pa odložim v zibko in dam dudo pa hitro zaspi

najveckrat na moji pojsli, redko v kosku, morda vcasih v vozku na sprehodu, pa na kavc se jo zacela dajat... sreca bod, da spi v zibkiuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
13.7.2007 14:12:30   
tejčica
Tale današnji čvek je pa Vida kar pošteno zmatral.user posted image  Midva sva šla pol še mal v šoping in je mali zaspal. Zbudil se ni niti ko sem ga iz avta nesla v 4. štuk in ga dala v posteljico. Je vlekel do pol dveje in sedaaj papava. Bo treba mal večkrat čvekat, da Vid ugotovi, da se tudi čez dan lahko spi.user posted image

Za naslednji teden pa bi meni bolj ustrezal kak drug dan.  Gremo v petek najbrž na Gorenjsko in bom imela pokanje in peko.

Thaiss, plenic žal ni.user posted image  Kam ste jo mahnili danes?

Petek 13. Moja babica je ful vraževerna. V teh dneh je njen največji problem, kdaj naj Taji pošlje čestitko za rojstni dan (v ponedeljek bo stara 5 let). Če bi jo poslala v četrtek bi jo dobila danes, ker pa je danes petek 13. to ni dobro.user posted image Če jo pošlje danes je poslana na petek 13 in to spet ni dobro.user posted image Jutri pa pošta pri njih ne dela.user posted image  Človek ne more verjet iz česa lahko rata veleproblem!user posted image

Meaa, jaz imam tisto vileda zadevo, cunja na palci. Se mi ne da na kolena lazit. Uporabljam pa čistilo za laminat. Se potrudim da pomijem enkrat na teden.

Slumpo, za kakšno vrednost pa naj bi bilo darilo? Mogoče kak dopust.

Amy, Vid čez dan najraje zaspi po hranjenju v naročju, potem pa ga dam v posteljico. Zmanjka ga tudi v ležalniku, seveda v vozku, na pikipoki pod igrali. Ampak to so vsa krajša dremuckanja. Če spi eno uro je to že luksuz. Danes sem bila res maksimalno presenečena da je vlekel uro in pol, pa še prenašala sem ga vmes. 

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 14:24:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5666
13.7.2007 14:43:40   
Anonimen
Meaa, jaz sem ekspert za ritke, ker smo jo imeli v živo res čisto ožgano 1,5 meseca. Lahko da so gljivice ali pa je že tako vneta, da bi rabili antibiotično kremo. Glej, jaz ti priporočam, da kupiš naslednje;
garamicin - antibiotična krema, ki dela čudeže, ampak dobesedno, z njo lahko mažeš sam parkrat dnevno (mislim, da se jo dobi tudi brez recepta, mi smo imeli recept, ampak smo jo morali vseeno plačat); praška pasta, da z njo mažeš kadar jo ne z antibiotično kremo, potem pa za kopanje kupi kalijev permanganat, da razkuži ritko in deluje protibakterijsko in protigljivično (http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_izdelki/izdelki/0030/0030/0021).
No, imela sem tudi Pasto di Fissan, tisto ki jo ti želiš, pa nam na žalost ni pomagala, niti ni pomagala krema od Mustele, pa Canesten, pa Daktarin,... milion krem ampak pomagalo nam je samo kar sem napisala zgoraj.

slumpo - ideje;
toplice,  karti za Špas teater, opero (pač kar imata rada), bon za VIP savno (npr. Otelo v Domžalah ima to enkratno). polet z balonom, fotoalbum za 30 let skupnega življenja in za vsako leto poiščeš najbolj hecno fotko in zraven napišeš komentar, kakšen izlet (Dunaj, Slazburg, Bavarski gradovi), tečaj kašnega jezika,...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5667
13.7.2007 15:09:48   
erna14
slumpo:polet z balonom
tinaaja:ne jaz vas k macek sam opazujem pol k boste pa najmanj prcakvale vas bom pa napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

u ja sej res a se se od kakeuser posted image  full steguje  k da bi ga napenjal pa stoka zraven nas tamal je vceri cist stegval noge pol se je pa z vso silo kr dvignu(trebuscek)pa full stokal pa prtiskal z trebusckom  porkas sm se tako ustrasla k je bil cist rdec u glavo
skacica-kje si pa tiuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 15:28:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5669
13.7.2007 15:37:16   
slumpo
aaaaaaaaaaaaaaaaa ....bemu no...pa tud nobena tema na svetu ni da bi jo midva s tastom tako obdelovala da bi se vsaj v eni stvari strinjala...vedno sva na nasprotnih bregobih....sploh se ne bom več z njim menla k je 100 let za lesenimi žlicami pa še take principe ma, pa napotke za življenje ufff teh je polen sam jih pa ne upošteva....
no ja sej se bom shladila sem šla raje na RR kot pa da se z njim naprej dajem...

oja pucanje potleh....midva imava to seanso z pomivanjem 2x na teden. zdej pa sem rekla da bi nabavla tisti h2o pomivalec tal na paro ki je reklama na TV3...a katera pozna....teorija pri tistem mi štima me pa zanima če je res fajn ( no vem da ne bo delal čudeže ma vsaj nekaj bi pa mogu dat od sebe če je to para) a ma katera kej podobnega doma ali pa pozna kerga ki to napravo hvali ali pa jo fiksa...

mali spi jaz pa kuham no vmes...

hvala za ideje glede darila ampak so že vse porabljene tudi z balonom sta že šla, pa album sem jima tudi že delala pa na potovanje gresta 2x letno, pa abondma imata, tko da še bom mozgala kaj takima ki imata vse kupit!!!

ejla ljubljančanke kje se pa naslednji teden dobite? včirajsem se potožla mojemu da bi jaz tudi šla če bi mela avto zadnjič v bizovik pa je reku zakaj mu zjutraj nisem še enkrat rekla? tako da naslednji teden bo zelo vroče kaj pa če bi se dobile bolj pozno proti večeru recimo ob 6 nekje ker prej bodo naši pikci doživlali šoke?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 15:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5671
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 15:47:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5672
13.7.2007 15:53:45   
K_a_t_i
Videm, da mate zanimivo temo - pomivanje tal. Mi počakamo na obiske z majhnimi otroci in jim naštimamo une mačkaste krpe na kolena in roke. Pol pa itak sami vse prešibajo, če pa pod kakim kavčem pozabjo, jim pa še kako igračo tja vržemo pa je. No sej, hmal bomo pa začel vsak dan ribat, k bo tamal se plazt začel... user posted image
Uno za po tleh iz TS-ja. Kupte, vse kupte! Pa pol še men povejte, če je fajn - še boljš pa, če mi pridete vsaka 1 teden demonstrirat, kok je fajn user posted image .

Manca12, lepo da čekiraš še kak drug forum. Sej jst tud občasno mal januarčke povoham, da videm kaj me čaka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5673
13.7.2007 15:53:49   
Sibil_
Kr_enamami, ti kar javi kdaj bo to, pa se ziher dobimo na kaki kavici.No, vsaj midve, če drugih ne bo.Ampak javi prej, ok?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 5674
13.7.2007 16:00:41   
m a j c i k a
NA 13. v četrtek pred enim letom sem zagledala magične dve črtice........... druga je bila čisto svetla, ampak je bila in zdaj si tu......... iz mesa in krvi, mala živa igračka, ki naju z atijem vsak dan znova presenetiš s čim novim in nama poklanjaš najlepše nasmeške na svetu!
Rada bi ti povedala da si nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo in da se bova z atijem potrudila da ne boš predolgo sama, saj ni lepšega kot se zjutraj prebuditi in pogledati v tvojo posteljico kako lepo pančkaš.... in še zdaj ne morem verjeti da te imava, da si najina.............

Ljubiva te..............  tvoja mami in ati.,...............

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!