|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.7.2007 8:47:22   
tejčica
Bor (A-N-J-A), Diti (Dskubin), Anja (blanči) in Livija (PikaPola34), čestitke za 4 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš otrok je danes jedel že malo čez pet, zaspal in malo pred sedmo je bilo noči konec.user posted image  Če se tako zgodaj zbudi običajno v roku pol urce zaspi nazaj, danes pa gleda kot čukec. Je imel že tako debato, da sva se mu z lubijem smejala na polno.

Čakamo da se zbudi še Taja in potem gremo malo na potep po Kopru. Se moram znebit položnic, pa tudi mi moramo iti na tržnico po sadje, da ga Taje v ponedeljek nese v vrtec. Tako težko že čaka rojstni dan, da vsako jutro gleda na koledar kolikokrat mora it še spat da bo njen rd.user posted image

Uživajte v vikendu s svojimi družinicami.

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
14.7.2007 10:10:54   
*sonchek*
Jutro  user posted image
Par minutk zamujava user posted image Smo spali kot polhki - oči je sicer vstal že ob pol osmih (ko se je mulc zbudil), dal Aneja k meni v posteljo (po novem se dojimo napol v spanju) in sva spala do zdaj. Huh, kako paaaaaaše!

Kati, Tinaaja - res da spi celo noč, je pa čez dan zato bolj pestro - vajina pa čez dan že vse not prineseta, pa je pol brezveze še ponoč spat user posted image

Bor, Diti, Anja in Livija - čestitke za 4 mini svečke! user posted image

Grem pojest zajtrk, ki ga je oči pripravil, potem pa ven - danes se že začenjajo tisti vroči dnevi....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
14.7.2007 11:11:59   
urla
Slavljencem vse naj naj za mini svečke.

Mi pa šibamo mal po razprodajah, da bodo otroci imeli kaj za oblečt. Uživite v sončku!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
14.7.2007 11:13:35   
A-N-J-A
Hvala za čestitkeuser posted image !
Pa sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image tud za druge slavljenčke!

Bor se je zbudu ob 3-h,takrat je prišel tudi oči,pol smo mel pa budnico ob 6 30-Ela.Bogiuser posted image ni skor nič spal.

Zjutraj sva šli z Elo v Spar,pol jo je pa oči prevzel,sta šla na kolo,Bor je zaspal jaz pa pospravljamuser posted image ,se že vse sveti.Zdaj pa čakam da se Borko zbudi,grem dol po sesalc in še vso svinarijo s tal posesamuser posted image ..

Vsem želim lep vikend pa čim več senčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5729
14.7.2007 11:18:55   
Pikca
dobrodosla v klubu tistih, pri katerih se je spanje po cepljenju vrnilo za 2 koraka nazaj

da se še jaz pofočkamuser posted image  mam tud zmeri večje podočnjake, pa dons je še Živa ponoč paniko ganjala zarad komarjauser posted image . a se tisti UZ odganjalci komarjev obnesejo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5730
14.7.2007 11:24:11   
tinaaja
a se tisti UZ odganjalci komarjev obnesejo?

joj, jaz ga moram it na posto iskat... me caka ze kar nekaj casa, upam, da ne predolgo in jim je ze vrnjeno user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5731
14.7.2007 11:25:42   
A-N-J-A

ne

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5732
14.7.2007 11:59:39   
Pikca
pol ni druge variante proti komarjem kot mreža na okn, ampak kaj pa balkonska vrata, verjetno tisti viseči trakciuser posted image

pa čestitke slavljenčkom: Bor, Diti, Anja in Livija

lep vikend vsem!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
14.7.2007 12:24:07   
*sonchek*

ne user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5734
14.7.2007 12:56:33   
soncek78
Hello!

No mi imamo tudi peskok v rasti, saj se naša mala Miška že 4 dni zapored zbudi ob 3 ponoči in hoče papati. Vse je OK, ker takoj zatem zaspi nazaj... priden moj mali sončekuser posted image .

Danes sva šla z user posted image  popravit klimo v mojem avtu... stalo me je 40eur... ampak klima deluje.

Medtem časom sva se malo šetala po trgovinah... Nika je dobila 4 nove body-je, nekaj nogavičk in slinčkov... se slini kot user posted image .

Je pa danes na obali user posted image , tako, da je najboljše v senci čepet. Na cesti pa je taka gužva, da je groza... vsi rinejo na  user posted image , mi pa bomo kar na deželi pri moji mami, saj je včeraj praznovala roj.dan... user posted image  mami!!!
Pa da ne pozabim: user posted image Bor (A-N-J-A), Diti (Dskubin), Anja (blanči) in Livija (PikaPola34) za 4 mesece.  Lep pozdravček vsem!!!  user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 5735
   [Brisano sporočilo]
14.7.2007 13:09:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5736
14.7.2007 16:03:39   
draja
Evo me nazaj z morja!!!!!

Nisem vas še nič brala tko da ne bom še nič komentirala.
Imeli smo se SUPER!!! Živa je bila noro pridna in je v 14-ih dneh jokala samo dvakrat - prvi večer, ker je bilo preveč vsega in eno popoldne, ko jo je nekaj zvijalo, sicer pa cel dopust tudi zajamrala ni. Je pa večino dopusta prespala. To je res že prav neverjetno koliko ta otrok spi. Ponoči nam je spala od 20:30 (včasih je padla tudi že kaj prej v posteljo) do cca. 7-ih zjutraj brez enkrat zastokat!!! Čez dan je pa tudi šla najmanj 5-krat, 6-krat spat, tko da je spala tudi kakšnih 6, 7 ur čez dan. Nam je bilo vsem okrog nje toooolk dolgčas, da smo komaj čakali, da se zbudi. V teh apartmajih so bile večinoma same družine z majhnimi otroki in si mamice niso mogle kaj, da niso hodile k meni in me spraševale, kako da je naša tako pridna. Niso mogli verjeti, da je lahko tudi 3 urce skupaj v vozičku na plaži brez enkrat zajokcat in brez da bi jo ven vzeli. Ona ima najraje svoj mir, da lepo spi v vozičku, se zbudi, malo smeji, vriska in nato spet sama od sebe zaspi nazaj. Se mi zdi, da bo kakšen nov slovenček nastal v teh dneh, ker so druge mamice rekle, da takega bi pa takoj še enegauser posted image .
OK, zdaj sem se nahvalila, tko da pričakujem drastično poslabšanje spanja to nočuser posted image .

V morju se Živa ni kopala, samo ene parkrat smo ji pomočili nogice. Ni imela nič proti in je fuuuul gledala vodo. Jaz sem šla vsak dan na hitro mal zaplavat, kaj več pa si nisem upala, zaradi mleka. Saj ne vem ali res kaj vpliva ta voda (je morje ful toplo), samo ko se dva dni nisem kopala je bilo mlekca precej več kot sicer, tako da mogoče da malček pa le vpliva, sploh če takoj ne zamenjaš kopalk. Je bilo pa to plavanje moja prva telovadba po carskem in mi je prav pasalo. No prvi dan me je ob vsakem zamahu ful zabolelo nad šivi,ampak se je sčasoma zgleda vse skupaj spet lepo raztegnilo, tako da sem počasi lahko malo plavala.

Aja, naša marela se je super obnesla in najraje bi našega Quinnya kar prodala in uporabljala samo še marelo. res je super voziček in to za samo 45 evrov!!! Pa še en nasvet za vse, ki boste šle na morje z marelami ali športnimi deli vozičkov- kupite si tisti pepenyi senčnik (ne vem zdaj kako se mu točno reče). Tist je super stvar, ker tale streha od marele in dežnik nista dovolj za kakšne jutranje ali večerne sprehode, ker je treba na vsake tri korake se ustavit in premeščat dežnik. Groza. Te kar mine da bi se sprehajal. Tisti senčnik pa se fajn skor čist do nogic potegne in je stvar rešena.

Drugače je pa dopust z dojenčkom, sploh tako malim res nekaj čisto drugega kot sicer. V vročini ne smeš ven, če piha veter tudi ne, ker mu jemlje sapo v vozičku, če so oblaki ne smeš predaleč, ker se lahko uščije,... No prve dni smo mal več komplicirali, pol pa smo se bolj sprostili. Smo bili pa na plaži samo zgodaj zjutraj do cca. 10:30 in potem še malo po 18. uri, če nismo šli raje na kak sprehod. Tako da je bil to zdrav dopust brez sončenja za vse nas, ne samo za Živo.

Evo dost me mate, me boste še nazaj poslale, ker že tolk nakladamuser posted image . Vas grem zdaj mal za nazaj brat. Moram začeti na 192 straniuser posted image .

Čestitke vsem današnjim slavljenčkom!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
14.7.2007 16:49:47   
tinaaja
Draja, WB user posted image user posted image user posted image Sploh ne bom komentirala vasega spanja user posted image Jaz sem cist fuc, sak dan bolj, ampak bo ze enkrat boljs user posted image upam.. ce ne prej ko bom otroke odselila user posted image user posted image Upam, da bo na Brino tudi morje tako vplival user posted image

Mimogrede - sem vceraj brala v crni magiji pa to... ma nehote me je kar zona oblivala ob misli, da je kaksen duh okol, pa sred noci me je kar mal stisnilo, da ne bom kaksnega vidla user posted image user posted image jaz menim, da nekaj je na tem, na nekih visjih silah, kaj tocno pa nocem vedet user posted image ampak definitivno ni bilo umirjeno branje pred spanjem...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5738
14.7.2007 21:07:15   
Naomi
ooooooooooh jaaaaaaa....kako je lepo ziveti user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
14.7.2007 21:10:23   
A-N-J-A
naomi ne nakladiuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5740
14.7.2007 21:12:53   
urla
Jest bom pa neki fasala.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
14.7.2007 21:14:06   
urla
Mislim, da bo kakšna viroza. Me boli grlo in vse kosti po vrsti. Požrla sem že full lekadolov, pa je bolj tko tko.

Smo pa danes za mulce pustili v trgovini 200 EUR. Z nakupom zadovolna.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5742
14.7.2007 21:14:40   
A-N-J-A
Men se je pa ta mala dvakrat slekla do nazga preden je zaspalauser posted image .Dobr da se ni polulala.Drugač je bil pa danes dobr dan,vse se šajna,pa še okol smo mal bluzili.Otroka sta bla pa ful pridna,ata pa tuduser posted image .

draja lepo da ste se meli fino in da je bla Živauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
14.7.2007 21:16:34   
urla
ANJA - kako se obnese sesalec?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
14.7.2007 21:19:25   
A-N-J-A
Nimamo ga še,v pon. al pa tor. ga dobimo.Danes je Hyla od mami laufalauser posted image .
Jaz sem pa mislla da bošuser posted image fasalauser posted image .Upam da ne zbolišuser posted image .

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5745
14.7.2007 21:23:59   
Naomi
nakladate VE!...poglej kaj pisete...hmmmm, jest bi se zamislna mal na vasem mestuuser posted image user posted image ....

bajdvej...katiiiiiiiiii, kje kikirikas? ;)...

zabika...nas Svit je Hani prsepnu, da ce hoce bit kul, pa najbolsa frendica more se ksno bujenje dodat...in zgleda da paliuser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
14.7.2007 21:32:22   
A-N-J-A
naomi dobr da ni še Boru kaj pršepnuuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5747
14.7.2007 21:36:25   
Naomi
anja...ma nekak neki na Hano pali...k je plehar user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5748
14.7.2007 21:37:49   
A-N-J-A
Sej je prav,naj zgodi začneuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5749
14.7.2007 21:38:58   
A-N-J-A
ej naomi,kje je Svit nabavu une čevelčke???So Boru full všečuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!