Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
.
. 
!
, vse me je zategovala, da o vročini sploh ne govorim...v glavnem enostavno ne morem več spat, pa še prejšnji teden sem se hvalila, da super spim ..zdej pa imam
..sem brala v Pušenjakovem koledarju, da je to eden izmed znakov bližjočega poroda.
jaooo to je pa že tok kmal...
Mi bo lažji če gremo skup,me o manj strah
Ej dej reč svoji dohtarci da še men eno napotnco napiše-kot vzrok pa "kronična strahopetnost"
. Ob dveh me je zbudila grozljiva zgaga (a ja še pred spanjem sem ugotovila da je ostalo še malo cmokov
), ki ji ni bilo pomoči ne z rupuruti (za 10 min mogoče) ne z dvigovanjem vzglavja... Tako da sem eno uro na oknu štela zvezde in opazovala dva preganjajoča se netopirja. Zaspala sem nekaj čez tri sede na kavču, ker si nižje res nisem upala.... Šele moj
me je, ko je ustal za službo prestavil v posteljo in sem do zdaj spala kot top.....
lahko da se lušči čep ampak to tudi lahko traja in traja... Pa svojega