issa
|
ojla!! no se spet malo javljam,sem mela te dni totalno gužvo,... se priprvaljamo za selitev,ki bo verjetno čez dva do tri tedne,pa smo si mogli pohištvo nabaljat,ker tako ali tako moreš na njega počakat,..upam da bo prišlo čez dva tedna ker nebi rada na tleh spala,.. ne ne se bomo počakali da lepo vse dostavijo in potem se selimo,...sem se danes z lastnico menla (prišla je po denarce ) pa je rekla da nima še nikogar za to stanovanje tak da lea27 če ti je da prideš nazaj na tabor,stanovanje je lahko tvoje,.. ah ja ta vročina,sploh se mi ne da več razmišlat,...vsaki dan se kuham,včeraj sem se pa še pražla in pekla v avtu,...tako da sem vse obdelala,kake lepe barve pa kljub temu nisem pridobila,.. naš mali pa tako ali tako skače naokoli skos,pa naše mačke v selnici naganja tako da ko ga zagledajo kar na hitro parkirajo pod avto,ker tja ne more,.. drugače pa je z prstkom vredi, samo kopat se še ne sme,še vedno ne,...ampak se tako lepo celi da se bo to tudi kmalu lahko,....drugače pa naš mali spi kr v planički,čez dan pa v takem tankem brezrokavem bodyu skače na okoli,... majas čestitam za službo evo pa boš imela par evrčkov več duc.20 ja tudi štajerci se lahko pridružijo nam čvekam,.... pozdravljen!! no upam da bo danes bolj znosno kot včeraj! mejte se!
|