Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...
). No, na teli pa nas mali moz uziva na malo vecjem "poganjalcu" (v druzbi mojega bratranca):
), zdaj zna reči 'daaaaaan' in se potem ponavlja.... daaan, daaaan; pa očitno tudi že ve kdaj je treba pozdravit, je šle par dni nazaj soseda mimo pa je jaz nisem videla, Karin pa daaaaaaan
), kar je super saj pomeni da je spet močnejša
...sreča, pa srbi, pa....ah ja....kolk sem ji fuoš...
, smo popokal in šli v hribe, je bilo takoj 6 stopinj manj kot v dolini
. Ne bom niti kaj dosti pisala, ker si lahko predstavljate kako "zgleda" sesirjen mlekec
... No, malega sva potem oddala v vrtec, jaz pa sem se zapeljala se do mojh starsev in dala prat prevleko od avtosedeza. Se dobro, da sta v LJ, ker drugace ne vem kako bi ob treh popoldan "disalo" v pregretem avtu
. No, situacija je mimo in upam, da se ne bom preveckrat ponovila.
nekaj dni pravega počitka, saj bo Galček v dobrih rokah pri babi in dediju. Jupiiii, komaj čakam.
. Upam, da nam boš javila da bomo vedele kaj ste dobili in kakšno ime ste izbrali za vašega drugorojenca ali drugorojenko.
, da bo slo vse gladko!