medika 13
|
Punce pozdravljene! Najprej najlepša hvala za vse lepe besede, tolažilne misli, objemčke....zlate ste prav tako hvala za darilce in kartico, ki mi jo je prinesla včerej štunfek v imenu vseh! Jaz se počasi pobiram....kar se mi je zgodilo ne privoščim nobeni... Kot veste so me 12.7. (na 20 dan po AC) klicali iz LJ in mi sporočili, da ima moja trisomijo 13. Sledil je razgovor pri genetiku v petek, nato sva morala dati vlogo za UPN na komisijo, ki je bila odobrena naslednji torek. Meni so UPN sprožili s tabletami. Gre za nov postopek, ki ga prakticirajo zadnja 2 meseca. V sredo sem dobila prvo tableto in potem odšla domov do petka. V petek 20.7. sem bila sprejeta v porodnišnico in dobila vaginalne tablete, potem pa navadne tablete vsake tri ure do splava-poroda. Popadke sem dobila v petek popoldan, se je rodila v soboto okoli ene. Tiste, ki ste vse to dale čez poznate bolečine. Meni jih je lajšal tudi moj , ki je bil ves čas ob meni, saj so imeli v bolnici prazno posteljo. Sam porod je bil hiter, pa je bila prava princeska. Sedaj vsak dan, vsako uro, vsako minuto mislim na najino malo , zelo, zelo jo pogrešam Sedaj moram veliko počivati, čez kakšen mesec bom čakala prvo , nato bom odštevala mesece, kakih 6, nato pa se vam pridružim pri tekanju krogov za novo . Še enkrat hvala vsem, rada vas imam