Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,pa bom poizkušala š enkrat.
.Meni so jo naredili v 21t ,ker je AC-amniocinteza pokazala kromosomsk napako pri naši punčki.Rodiš normalno in oni ti sprožijo popadke.Skratka zelo žalostno
. 
. Ta izvid sem tudi jaz z nestrpnostjo pričakovala in ko sem zagledala pošto s KC- ja sem začela jokati od sreče. Kdaj pričakuješ pošto? Ok moram kuhat kosilo, ker sedaj, ko sem vas odkrila zanemarjam familijo, ker kar naprej visim na forumu
.Samo, da pride po pošti a ne. Drugače vaju z Andrejo, pa mediko popolnoma razumem, saj mora biti zelo hudo, saj je otroček že precej velik v 20 tednu, pa tudi že brca. Že jaz, ko sem imela ss je blo grozno kaj šele to...Dobro ne bom črnogleda v glavnem
trisomijo 13. Sledil je razgovor pri genetiku v petek, nato sva morala dati vlogo za UPN na komisijo, ki je bila odobrena naslednji torek. Meni so UPN sprožili s tabletami. Gre za nov postopek, ki ga prakticirajo zadnja 2 meseca. V sredo sem dobila prvo tableto in potem odšla domov do petka. V petek 20.7. sem bila sprejeta v porodnišnico in dobila vaginalne tablete, potem pa navadne tablete vsake tri ure do splava-poroda. Popadke sem dobila v petek popoldan,
, ki je bil ves čas ob meni, saj so imeli v bolnici prazno posteljo. Sam porod je bil hiter,
, zelo, zelo jo pogrešam
, nato bom odštevala mesece, kakih 6, nato pa se vam pridružim pri tekanju krogov za novo
Aja medika koliko časa pa si ti poskušala z zanositvijo. Želim Ti vse najboljše v nadaljevanju
,če še katera želi slikice naj mi na zs pošlje email in slikice bo takoj dobila.
,pol od 14.08-18.08 bom na naši lepi Gorenjski kjer sma zmenjeni z našo citrončico,bi se nama še katera mogoče pridružila na kremšnitih na Bledu in tam skleneo kjer bo naše novo srečanje.