sezam
|
Žiga (Kati) - za zobek Maks (Kr_enamami) - za 2. zobek tejčica- Ja, smo šli na kosilo . Samo sem pol ure gledala jedilni list, kaj sploh lahko jem amy - za izvide. Naprej pa res najbolje, da jo fino spremljaš, ko boš uvajala GH. Tudi jaz upam na take izvide. Če pa bo stanje nespremenjeno, pa zahtevaj še eno testiranjem. draja - u, to je bila pa res huda diagnoza. Če bi to držalo, res ne bi imela kaj jesti . Sedaj te pa razumem, zakaj si imela tako skromen jedilnik pri tej dieti F.obroč - ta obroč je res vreden svojega denarja IZVIRNO SPOROČILO: amy26 tejčica ti si pa ful pridna, da pri vsaki nekaj komentiraš prav luštn jo je prebirat IZVIRNO SPOROČILO: draja Še to sem hotela povedat - ko sem šla jaz na strogo brezmlečno in brezjajčno dieto se je tudi kakanje spremenilo. Je kakala bolj tekoče in bolj zelenkaste barve ter popolnoma nič zrničasto več - samo gladko, tekoče blato, brez grudic. A da dieta povzroča tako spremembo kakca? Pri nas je ravno tak, le da je lepo rumene barve, le sem pa tja kdaj malo zelenkast Pa čudno, da mi P tega ni nil omenila, ko sem ji razlagala kakšen kakec ima. In zaradi tega ga potem še cepila ni Naše noči so pa . Če ga eden ne sračka, ga pa drugi. Danes je imela Ana svojo noč in posledično zbudila Žiga. Prvič že ob pol enih, nato pa še ob 4h. Prvič smo kar hitro zaspali - samo da je pojedel, drugo pa je spet trajalo 1,5 uro - jedli, se nosii 2 x kakali (sem ga šla prehitro previt, zato je bilo treba ponoviti vajo ), če sem ga pa v posteljco dala je pa "zažuriral" - brcal, cvilil, grgral, grabil igrače , samo zaspat ne Drugače pa ima tale dieta pri meni tudi pozitivno stran. Mi gredo kg dol - po 14. denh kolikor sem že na dieti, sem izgubila 2 kg in sem končno prišla na 0 - zgubljeni vsi kg iz nosečnosti Pa še malo bolj zdravo jem - brez sladkarij