|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 12:52:27   
Tonchka
Lahko ti samo čestitam za tvoj pogum in pametno razmišljanje, sploh ker si še tako mlada. Po tvojih postih sodeč si upam napisati, da ima tvoj sine srečo, da ima tako odgovorno mamico, ki se je odločila (po mojem mnenju) pravilno. Marsikaj se partnerju da oprostiti, vendar da te nekdo pretepa v nosečnosti (in verjemi da bi te še kdaj) za to NI OPRAVIČILA, pa hormoni gor ali pa dol.
Pobrala se boš, sploh če imaš okrog sebe družino, prijatelje, ki ti bodo pomagali. Tvoja zgodba je podobna zgodbi moje prijateljice, isto je ostala sama z novorojenčkom, danes po nekaj letih ima spet dojenčka, z novim tipom, ki ima rad njo, njenega otroka od prej in tudi njunega skupnega otroka.

Želim ti veliko sreče in bravo za tvoj pogum. Tepsti nosečnico???user posted image user posted image user posted image user posted image   Groza!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 13:22:10   
beba76
Tudi jaz podpiram tvojo odločitev in vama s sinčkom želim vse lepo!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 13:35:01   
ronja
Veš,da boš zmogla! user posted image  Saj tile mali pamži pa ja niso taka reč, da jih ena sposbna pogumna mlada mamica ne bi mogla folgat, ni res? ja, seveda je lažje v dvoje, ampak če ti oni drugi pomaga, ne pa če ti dela user posted image ! če je tak, je definitivno lažje brez njega! In prav je, da prekineš verigo, če on noče spremeniti tega svojega vedenja, ker definitvno ni sprejemljivo! Če noče it k psihiatru in so obljube prazne itak nimaš kaj! Ne moreš takemu zaupat, brez tega je pa vsaka veza brezveze! Tvoj mali bo nekoč imel krasnega očka, pa biologija gor ali dol!

Si poizkusila, si videla, da ne gre, vsak se kdaj zmoti, nima te bit kaj sram zaradi tega! Vsaki se lahko zgodi, samo nekaterim pa se stalno dogaja! Pamet v roke pri naslednjem, pa bo! Sine te rabi, nič hudega, če se mami kdaj zjoka, imaš vso pravico, samo da se znaš potolažit oz. da imaš koga, da te potolažiuser posted image !

Drži se punca in čim manj bolečin ti želim! pa čim več veselja in nasmeškov v prihodnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 13:51:57   
Serendipity
''Gorazdova'' (v narekovaju, ker želiš spremeniti nick) - user posted image  za pogum in user posted image ! Vse bo še ok in zmogla boš prehoditi to pot! Mislim, da se vse konča pri udarcih (pa naj so fizične ali verbalne narave).
To je res bila in  je najpametnejša poteza v taki situaciji - otrok naj raste v miru in ljubezni in če oče ni sposoben nuditi otroku ljubezen in je sposoben z udarci reševati situacijo (Udariti nosečo žensko? Naj se takemu človeku roka posuši! user posted image ) - potem to zame sploh ni oče, niti človek.

Torej punca - user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 14:30:33   
sandrca
gorazdova!

kolikor sem prebrala tvojih postov, se mi zdiš zeloo močna oseba! in sem vesela, da si se odločila, tako kot si se! ne potrebuješ ob sebi nekoga, ki te ne bo spoštoval, ki te bo pretepal. ne potrebuješ nekoga, ki ga boš prosila, naj ima rad svojega otroka!

pred leti sem šla sama skozi to. sicer ne zaradi nasilja, ampak zaradi prevar in laži, ki so se vlekle 2 letiuser posted image user posted image še danes ne morem verjet, da sem dve leti to trpela, oz. da sem sama sebi lagala, da on me pa že ne vara. no ja, bolj pozno, kot nikoli spregledat ane user posted image user posted image

tut moj bivši je imel svojega sina takoooouser posted image zeloooouser posted image raduser posted image , da se mu je na koncu celo odpovedal. da je na socialni izjavil, da je zanga njegov sin mrtev (videl ga ni celo letouser posted image ). takrat sem jokala, danes pa vem, da mi je naredil uslugo. veliko uslugo!!


držim pesti zate in sem prepričana, da boš z malim mezinčkom speljala tole. verjemi, da bo za patrika in zate to veliko bolje tako.


k sreči vidim, da imaš pomoč staršev (oh, kaj bi jaz takrat brez mojih dveh - HVALA ZANJU!!) in verjamem, da ti bosta v velikooo pomoč!

drži se in uživaj ob patriku!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 14:33:52   
sonchica
Ne spremljam redno tvojih postov ampak tudi jaz ti pošiljam javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley31.gif]')); self.focus(); za pogum in ti želim vse lepo z sinčkom in vedi veliko je mamic ,ki ostanejo same z otrokom , tudi moj dragi nima očeta , ker ga je takoj po rojstvo zapustil in mo čist nič ni mankalo , in občudujem taščo ! Ti pa se nič ne sekiraj in pojdi samo novim zmagam naproti ! user posted image

< Sporočilo je popravil sonchica -- 30.7.2007 14:35:43 >


_____________________________



(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 14:44:31   
Anonimen
Punce, hvala vam..

Prespala sem noč.. Vendar.. Mislim, da sama ne bom zdržala.. Danes se je mali 3 ure skup drl, jaz sem obupala, nisem vedela, kaj naj storim, da bi nehal se tako dreti.. Bivši se sploh ne javi, da bi vprašal po sinu, in mene to zelo boli.. Ljubim ga zelo, tako si želim biti z njim, vendar ne bom! Samo zaradi sinove sreče.. Ampak tako prokleto težko je.. user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki mi nudite podporo preko ZS, ko bo več časa, odpišem vsem..

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:11:19   
Serendipity
Daj punca! Zdrži! user posted image user posted image  Bo šlo, mal težje ampak bo!

Saj če bi bila doma - a bi ga on tudi kaj popazil ponoči ali bi samo pizdil, zakaj joče?


user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:16:31   
Anonimen
Sam ne se zlomit zdej. Ni vredno, da tako živiš. Kasneje, ko boš šla čez vse to trpljenje brez njega, ti bo ABSOLUTNO lepo. Bodi močna, kot si do sedaj dokazala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:17:30   
muška
čestitam ti za odločitev, hkrati pa ne morem verjet, ker si bila vedno tako pozitivno naravnana, nikoli nič potožila v tej smeri,... pa saj zdaj ni važno.

Ko si napisala, da se je dojenček jokal 3 ure, lahko da so krči, po vsej možnosti pa čuti, da si žalostna, nemirna in nervozna. Lahko je reči, pomiri se, vsaj pred njim, to realizirat pa nekaj čisto drugega user posted image  

Drži seuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:30:56   
dory
kako sama ne bos zdrzala....halo? moj otrok je bil nedonosen, s hudimi krci, ni se drl ampak je krical vec kot polovico dneva in vso noc...ko je po treh mesecih kricanje podnevi minilo,sem ga poslusala se dve leti ponoci...imel je smotane razvojne tezave, skoz okol dohtarjev in bolnic....pa mi ni padlo na pamet,da ne bi zmogla sama?!...kaj nej bi otroka nazaj nesla al kaj?

to so stvari,ki jih moramo v zivljenju enostavno sprejet...vcas gre mal slabs, vcas gre mal bols...ampak vse to nas jaca, dela bolj samozavestne in vse...zapomni si se,da se VSE DA,CE SE HOCE!...

je pa res, da prvih par mesecev se mal hormoni delajo svoje....jst sicer nisem pomislila na to,da ne bi zmogla, ampak sem bolj jokala nad situacijo...tamal se je samo drl, nic hotu jest in tko 24/7..pol pa se to mine in je ok...

so me pa nekatere v tejle temi kar presenetle...ampak kjer je volja je tudi pot in moc...

< Sporočilo je popravil teja. -- 30.7.2007 15:39:59 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:34:39   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Punce, hvala vam..

Mislim, da sama ne bom zdržala.. Bivši se sploh ne javi, da bi vprašal po sinu, in mene to zelo boli.. Ljubim ga zelo, tako si želim biti z njim, vendar ne bom!


   To so normalna občutja v bolj ko ne nenormalni situaciji. Kar se ti trenutno dogaja, seveda ni mačji kašelj in še nekaj vode bo preteklo, da boš šla skozi vse faze prebolevanja ( če boš seveda vztrajala ).
   Da tako ali drugače ne bi zdržala, pa pravzaprav ni razloga. Moraš vedet da je tole pač ena od epizod v tvojem življenju. Zdaj se ne zdi najbolj lepa, po določenem času pa boš uvidela, da v tem trenutku ni šlo drugače. Kaj vse ti še prinese čas, boš pa videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:36:16   
trojči
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ljubim ga zelo, tako si želim biti z njim




V vsaki peti slovenski družini je fizično nasilje (podatek, ki ga otrokom sedaj povejo v šoli). Poznam primere, ko so fizično nasilni moški le enkrat. A če ne ugotovijo, kaj vse je z njimi narobe, zakaj je tako, če se ne spremenijo, so še dalje nasilni, verbalno. Nič manj hudo. V imenu ljubezni Gorazdova, v imenu ljubezni.


Vsaka peta forumašica torej živi v nasilnem razmerju ali pa je na poti tja. Vse, ki vam možje nič ne "pomagajo" doma, vse, ki imate može kolerike (če je žena kolerik, je verjetnost, da bo mlatila moža veliko manjša kot pri moških kolerikih), vse, ki ne upate nič vprašati, raziskati....


Lahko ti samo čestitam, da si šla ven. Prezgodaj bi bilo govoriti o novem, ker še starega nisi prebolela. A morala boš (tu smo, če bi nas rada kaj vprašala, se samo potožila) ugotoviti, kaj je bilo narobe s prvo zvezo, da te ne bo naslednjič spet privlačil nasilnež.


Čimveč govori o sebi, daj to ven. Imej nekoga ob sebi, če je mogoče. Gre pa tudi brez tega najbrž, mora it, če tam eno drobno bitjece z jokom kliče mamico. Ne kuhaj, ne trudi se s pospravljanjem, naredi le najnujnejše, ostalo pa bodi v postelji z dojenčkom. Ko on spi, daj tudi ti. Privošči si mnogo tople tekočine, kak kakav, razvajaj se, ne pozabi na sebe.


En velik topel objem od mene!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 15:37:33   
Strawberrie Cherrie
Gorazdova, držim pesti, da boš močna v sebi user posted image
Upam, da razumeš, da se vsak vpraša, kaj pa tista druga stran? Kako pa recimo tvoj partner doživlja vso zadevo?

In ponavadi so prav realne besede, tiste, ki te držijo pokonci in si rečeš, zmogel bom, ne pa pocukrane in jokave. Držim pesti, da boš zmogla. Verjetno je težko, pri 19letih, brez srednje šole, z malo bebiko, sama. Biti otroku oče in mati, mu na voljo 100%! Še stabilnejše osebe, kot si ti, so se verjetno zlomile, jaz držim pesti zate, da boš toliko odgovorna, da boš naredila tisto, kar ti narekuje PAMET, ne pa srce in trenutna prenagljenost.

Če te je res tepel, udarjal po tebi, fizično, potem v tej smeri, nimaš več kaj razmišljat. Upam, da boš toliko pametna, šla na socialno in sodišče, si uredila dobro preživnino. Moraš se tudi sprijazniti z dejstvom, da je otrok prav tako njegov, in da bo verjetno zahteval stike z otrokom, ki mu jih boš verjetno mogla omogočiti. Ker sama praviš, da si ti edina odrasla v tej zvezi, boš mogla največ narediti sama.

Pa imaš dovolj denarja, da boš prišla s hrano, stroški in ostalimi zadevai skozi mesec? na soc. tudi javi, da ti bodo zvišali otroške, ker si mama samohranilka.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 16:32:31   
iva01
bravo za pogum, sedaj ti je težko, ampak čez nekaj časa ko bodo mimo prve stiske si boš hvaležna za svojo odločitev, mlada si še, celo življenje je še pred seboj, doživela boš še veliko lepih in manj lepih stvari, in ta izkušnja te bo samo ojačala in naredila močnejšo kot si, samo ne se vrečat v dom kjer te čakajo psihični in fizični napadi, tako kot to ne ugaja tebi, to nebo ugajalo tud sinu. Vztrajaj pri svoji odločitvi, in misli na sina in kaj je najboljše za vaju dva.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 16:49:42   
Anonimen
Zdaj mi je rekel, da se bo odselil nekam na svoje, dobo službo in mi otroka vzel, ker naj bi on cele noči bedel.. Pa kar ni res.. Bedel je eno noč, in ker je gledo film, sem ga prosila, da ga on nahrani, da se malo naspim.. Če mi ga res vzame, se jaz ubijem, ni me več ba svetu.. Zdaj sem tak obupana, jočem se, nevem kaj naj... Kaj naj naredim, da bo otrok ostal MOJ in samo MOJ!!!!! In, da on ne bo imel omogčenih stikocv z njim... Kaj naj storim???

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 16:51:09   
Anonimen
Veš kaj. Mislim, da je čas, da tud telefon sklopiš. Takih otročarij ti pa res ni treba poslušat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 16:54:41   
ElaM
Pa kaj se ta desc gre???? Kako ti ga bo vzel, če  ni mogel biti z njim, ko sta bila še skupaj??user posted image  Pa kako si on predstavlja, da bo sam skrebl zanj, če so mu vse druge otročarije več, kot lastni sin.
Ne znam ti nič pametnega svetovat, kot drži se punca, pa čimprej zrihtaj skrbništvo in preživnino.
Ampak eni desci me pa res razkurijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:03:50   
flecker1
No povejte tiste ki imate s tem izkušnje, kako njo zaščititi, kako urediti, ker ima na roj. list očetov priimek, ime očeta nima napisano, želi si pa dati svojega priimka. Kolikor vem, da ima sestra več možnosti, ker je nasilen, neurejen, bolj mu zanima računalnik... Moja sestra je res obupana, jaz pa daleč, da bi bla z njo, skrbela nečaka, da se vsaj umiri user posted image
Daj sestrica, umiri se že, naj ti grozi, vedi pa da imaš nas in sploh se ne pogovrjaj z njim user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:04:47   
Anonimen
Pomiri seuser posted image  Novorojenčka pa res ne bo nihče jemal skrbni mamici...
Samo v prazno ti grozi - nima ne svojega doma, ne službe - to mora še vse uredit. Saj sama veš, da stanovanja in službe ne rastejo po drevesih kot hruške.
Izključi telefon. Prekini vse stike. Poskusi si najti pravno pomoč...

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:04:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Zdaj mi je rekel, da se bo odselil nekam na svoje, dobo službo in mi otroka vzel, ker naj bi on cele noči bedel.. Pa kar ni res.. Bedel je eno noč, in ker je gledo film, sem ga prosila, da ga on nahrani, da se malo naspim.. Če mi ga res vzame, se jaz ubijem, ni me več ba svetu.. Zdaj sem tak obupana, jočem se, nevem kaj naj... Kaj naj naredim, da bo otrok ostal MOJ in samo MOJ!!!!! In, da on ne bo imel omogčenih stikocv z njim... Kaj naj storim???



Otroka ti ne more vzet. Nikakor. To so samo grožnje. Stike mu boš pa morala omogočit. Ker otrok je pač vajin in ne samo tvoj.

Čimprej na socialno, razloži situacijo in vse poštimej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:10:16   
Naty*Taja
Veš kaj, dej se ti poskusi malo umirit, pa bo tudi mali boljše volje. Na žalost boš mogla kljub svoji mladosti zdaj malo bolj resno razmišljat. Kr ubit se in take, to ni noben izhod! Če bi ti on hotel malega vzet, dvomim, da bi se to lahko zgodilo, če pa bi se že bi trajalo ....vsaj par let! Kje pa bo danes na vrat na nos dobil dobro službo? Pa stanovanje ni kr tako dobit in vzdrževat. Po tvojih besedah sodeč menim, da sta oba še zelo mlada in ne ravno zrela. A imaš kako starejšo osebo, da se lahko z njo pogovarjaš? Saj ti po moje kako objektivno zrelejše mnenje ob trenutnih stiskah lahko še kako pomaga razmišljati v pravo smer. Takole nakladanje z njegove strani je samo provociranje, ker ne more drugega! Ti kr lepo vztrajaj pri svoji odločitvi, potrudi se, tudi sama s sinčkom boš zmogla! Pa če ponoči ne spita, pa se podnevi zraven njega ulezi. Pa mama, al kdo naj ti ga odpelje na sprehod, da se ti spočiješ in zbereš....
Resno s takimi izjavami o tem, da te kr ne bo več... nehaj no! Tudi če bi on dobil otročka, te bi Patrik še vedno potreboval in ...
Kolk je pa sploh star tale tvoj bivši?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:14:52   
karmy
ne se mu pustit, pošlji ga v "lepe" kraje user posted image naj te ne spravi ob živce... tako kot pravijo..najprej je slabš preden bo postalo boljš... 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:17:06   
Anonimen
Zdaj moraš biti močna. Vem, da je hudo, sploh zdaj po porodu, saj si bolj občutljiva kot ponavadi.
Vse to sem dala skozi, tudi zelo mlada in nikoli mi ni bilo žal, da sem ga zapustila.Trpela sem dokler ni prvič udaril otroka, potem sem pa popokala in nikoli več prestopila prag najinega stanovanja.Bilo je hudo, tudi grožnje so bile, vendar je videl, da sem močna in odločna, zato me je pustil na miru.Močna sem bila samo pred njim, ker nisem dovolila, da bi videl, da mi je hudo, ker če moški to vidi dobi moč in misli, da te ima v šahu.Objemi svojega sinčka in povej mu, da nikoli ne boš dovolila, da bi živel v nasilju in, da boš storila vse, da ga obvaruješ.Gorazdova verjemi, da te bo zmeraj pretepal, s časoma morda še otroka.Ali to želiš?
Mislim, da ne.Bodi ponosna, da si tako pametna pri teh letih, da si uvidela, da z njim ni prihodnosti, saj imaš ogromno starejših žensk, ki nimajo pol tvoje moči in volje, da prekinejo nasilje v družini.
Morda si zdaj osamljena, vendar zdaj  imaš tisto za kar se je vredno potruditi.Ne zapravi svojega in otrokovega življenja.Vse dobro ti želim in veliko, veliko moči.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev?
30.7.2007 17:18:34   
Anonimen
Ja, pa kaj nimaš staršev? Pa naj oče zarobanti, madona.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?