|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
30.7.2007 14:27:09   
Antigona
Evo moj mi je sporočil da gre Žan dons k babi na počitnice... Za ene dva dni vsaj... Tko da se lahko začne kej dogajat...

Najbolj mi je zoprna misel na to, da bi mogla koga sred noči klicat nej pride Žana merkat user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.7.2007 14:28:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ja sej ribica je pa zdrava a ni??user posted image

ja je!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam sem čisto šokirana user posted image user posted image user posted image user posted image ..

kaj boš ko ti pade raven junk fooda v krvi ... bo Timon sam šel na kebab???

Hmmm... a na to ciljaš???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.7.2007 14:28:35   
tonja
Jaz sem pa kosilo že pojedla, ga stara mama kuha, tko da men ni treba, čeprav mam novo kuhinjo, čist spucano še nič popackano - user posted image  od česa pa če bit.
Smo imele (same babe - tri generacije bab) pire krompir in kisle kumarice. Full je blo dobro.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.7.2007 14:28:53   
Antigona
Pajac če nimaš tune lahko pa nardiš sam paradajzove makarone, pač brez tune, men so te še bolši, mi je še od prejšnje nosečnosti ostal da mi tuna ne diši preveč... Včasih sebi nardim makarončke sam s kislo smetano... To je vsaj men tud dobr...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.7.2007 14:29:49   
tia01
user posted image user posted image user posted image a sm tok grozna glede junk fooda al kaj?? Sej zdej sm rekla da bom mal bol zdravo jedla (ampak poudarek je na MAL)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.7.2007 14:30:14   
pajac
zdaj pa se selim v kuhinjo...
pridem kaj kasneje pogledat na RR

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.7.2007 14:31:58   
tia01
Lahko pa nardiš s smetano makarončke. Samo prevreš sladko smetano, jo mal soliš in dodaš notr parmezan in še mal povreš in voila!!! Omaka je fertik.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.7.2007 14:39:54   
Antigona
Lahko pa nardiš s smetano makarončke. Samo prevreš sladko smetano, jo mal soliš in dodaš notr parmezan in še mal povreš in voila!!! Omaka je fertik.

al pa kislo smetano, jst mam ponavad kislo doma pa je glih tko dobr... sam parmezana pa ne dam notr, raj navadn sir, parmezana ne maram...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.7.2007 14:49:37   
*lenc@*
 ženskice: Zelo pridne za čvekanje. a amte vse laptope za pisat? Jaz se kar ne spomnm pridt v računalniško sobo, berem vas pa vsak dan.
Polna luna še ne deluje, tud pr nas zatišje... A mate tud ve občutek, da morte pred odhodom vse met pospravljeno, čisto...Jaz ga mam skoz, pa ne vem, zakaj to.user posted image user posted image . kar skoz neki.

Zdaj pa solato trebit, čaw. Kdaj ste se mislile dobit v sredo? Mam pregled glih. Pa še mojga bi mogla sfehtat za prevoz v lj.
Čaw!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.7.2007 14:59:57   
tonja
lenča - to je vgnezditveni sindrom al nekaj takega - možno, da se ti bo kmalu začelo kaj dogajat - točno to se zgodilo moji kolegici; vse je pospravla, sebe poštimala in.....šibala rodit.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.7.2007 15:25:24   
Sončni žarek
Tako, pa sem. Micka je pomila posodo, jaz sem tudi posesalauser posted image  

Sedaj pa grem za pol urce počivat, potem pa se uredit, ker greva k G.....

Punce kaj mislite je kaj novega: MALAMISHA, pa PAŠTETKA (ki se nič ne oglasi.....)

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.7.2007 15:52:19   
tia01
Jst grem pa na obisk zdele k tisti prjatlci k sm šla z njo rodit. Je mali že tok velk, pa prav kolegica, da že komi čaka da dobi njen Alex družbo in da morm pohitet s Timonomuser posted image .
No šibam zdej do nje, pa se kasnej tipkamo... Papa 

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.7.2007 16:52:41   
Sisy
evo polnjene bučke uspele user posted image  sva se fuuul najedla,moj je šel par kitic oddremat,po tv-ju ni nič jst pa zato na RR....joj grozna sm-odvisnica user posted image

April pa Antigona-ja ja vidve se kr smejta ampak JST oktobra GREM na aerobiko user posted image  Sicer ko sem mojmu omenla da bo s tamalo trikrat na teden po dve urci sam je mal tkole zgledu: user posted image No sej bomo vidl,plan je dobr, če bo pa uspel bomo pa še vidl user posted image

Lenča-ponanavad se dobimo zjutri okol devetih-boš pršla? Jst še ne obljubim 100% ampak bom poskusila...user posted image

Polna luna-men še nč ne učinkuje user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.7.2007 16:58:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Evo moj mi je sporočil da gre Žan dons k babi na počitnice... Za ene dva dni vsaj... Tko da se lahko začne kej dogajat...

to sta že zanč poskusla pa ni blo nč od tega user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.7.2007 17:18:16   
ger06
Jumpy, mogoče sta pa podobna ker sta se prej rodilauser posted image , ko boš lahko daj kakšne slike v album (sej mogoče si jih že ampak jih jaz nisem najdla).

Danes smo bili pri pediatru zaradi popka, ki se ne celi najboljše. Pio smo še stehtali in je v 10 dneh pridobila skoraj 400g user posted image , tudi zrastla je že za 1cm.

Punce držte se, sej bo kmalu za vami, pa probite se še malo naspat, zdej ko se še lahko, lp

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.7.2007 17:29:23   
Antigona
Ja ja ja, zadnjič ni bilo nič, tokrat upam bo več sreče...

Jap, temu pospravljanju se reče gnezditven sindrom. Mamica pripravlja gnezdece za svoja piškota... Tu jst sem prvič v soboto vse pospravlja in spedenala u nulo, v nedeljo zvečer sem šla pa rodit. No rodila sem v ponedeljek, ampak vseeno...

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.7.2007 17:30:14   
Antigona
Za Orehka pa povejte kdaj vam bolj paše ob 8:30 al ob 9ih... Pa da spet navalimo na sladice user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.7.2007 17:49:48   
*lenc@*
Oj, glede Orehka.Jaz bi kar prišla, pregled imam šele ob 11.30 tk da bi šlo. Sam še mojga sfehtam, da me pelje - problem je edin k ma službo. Zelo rada bi vas pa vidla. In bom že nekak uredila, da bi prišla. Se že dogovarjam...

Stanje gledeuser posted image -bp. Paštetka, malamisha držta se, če sta v dogajanju!!!

Sissy - a misliš, da ne boš mogla na aerobiko? Zakaj ne? Razen, če dojiš, si v flaško mal pripraviš za vsak slučaj. DRgač bo pa zate to sigurn zlo ok. Zdele se mi zdi, da bo to šlo. Tud jaz mislim it 2x/teden na jogo in trebušne. SVa optimistki a?user posted image Bomo vidl kak bo šlo ne.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.7.2007 18:16:32   
tonja
A še katero danes tok vleče k sladkarijam?
Jaz sem grozna pa še moj dragi bo prišel mal kasnej tako da imam ful časa, pospravla sem že, za likat žal nimam nič. Kaj naj delam? .......Sladkarije me kar kličejo.....

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.7.2007 18:22:02   
Antigona
nabaši se sladkarij user posted image , jaz sem pravkar dve mini roladici pohrustala...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.7.2007 19:44:20   
Jumpy
Hoj!

Malo sem pošpijonirala na forumu Nedonošenčki in moram povedat, da sem ful vesela, ker je naša bibyzan po 2,5 mesecih končno doma s svojo malo Tjaško. Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Ger, ja po mojem sta se najina user posted image  zmenila, da si bosta podobna. Se je pa Pia full zedila! Super! Naš se je v 7. dneh zredil za 210g, pa sem bla tud ful vesela. Naslednje tehtanje mamo pa v sredo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.7.2007 19:53:12   
Antigona
Bravo Bibyzan user posted image  user posted image  user posted image .
Zdaj se pa le lepo cartajte in uživajte doma!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.7.2007 20:43:06   
tia01
Evo mene doma, sm tok zmatrana pršla domov, da ne bo dons nč RR pozno v noč na sporeduuser posted image . Tko da Pajac, nobene panike delat, ker me ne bo gor, bom samo počivalauser posted image user posted image .
Dršte se, pa upam da bo jutr kej novic o malimishi in paštetki!!!!!! Pa ornk se načvekite, da bom mela jutr pol kej za brat.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.7.2007 20:55:45   
pajac
čveka fajn počivaj... jaz tudi počivam sam statistiko delam ker se bojim da me bo user posted image prehitel...
Zdaj sem malo boljša, prej sem bila tečna za dol past...

Vsake toliko mal pogledam..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.7.2007 21:05:05   
tia01
Ma sm ugotovila da sm si že odpočila in sm se kr s kavča nazaj na RR presedlauser posted image user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!