maya2
|
Pozdravljene!!! Mi smo prišli, smo se razpakirali, že perem ... vse to v 2 urah.. , moram še mal za nazaj prebrat da vidim kaj je novega, opazila sem, da je Mari71 že rodila čestitke Mari Karin je pa shodila že prvi dan na morju, takoj ko smo prišli je šla čez clo teraso, potem pa smo non stop prerivali voziček in hodili k sosedom , v glavnem je bilo krasno, vreme super, najprej kar prevroče, potem pa se je malo ohladilo in je bilo krasno. Karin je plavala, se igrala s kamenčki, skratka uživala, non stop je govorila mo ali ga-ga ... kar v prevodu pomeni : gremo k vodi , govori že tudi precej, vsega še niti ne razumem, nova beseda ki ji je všeč je setsi (beri: seksi ), seveda nima pojma kaj pomeni le zveni ji v redu Bom prilimala kakšno slikico ko bom imela čas, da spoznate Karin stoje , zdaj je čist drugačna ta teden ima moj še dopust tako da bomo sigurno še leteči, planiramo krajše izlete po Sloveniji. Mojca75: srečno v službi grem Karin skopat, pa spat dat, sta prišla v.d. tast in tašča, moj planira it na Zagorsko noč , no ja bomo vidli lp
|