Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

? Ali je boljše, da grem kam samoplačniško?
, saj so mi v bolnici zaradi prebolele tromboze in posledic, ki jih imam, predpisali preventivne injekcije, dajati pa si jih bom morala vsaki dan do konca nosečnosti (okoli 200 komadov torej
). No, saj sem nekako pričakovala, da bo prišlo do tega, a mi sedaj vseeno ni lahko. Prvih 100 bo najbrž hudo, potem pa se bom že navadila
Me je strah punce res me je strah. Sicer vem, da je do oploditve prišlo kasneje, ampak da je toliko?!?! No ja, naslednji pregled imam čez 14 dni, to je 22.8. takrat se pa mora videt utrip, če ne... No o tem nočem niti še razmišljat! Še vedno upam na najboljše!
21. 6.
. A glavno, da je sedaj vse OK! Kdaj so pa ugotovili, da plodeka ni, zelo hitro? Si imela vseeno normalne znake nosečnosti? Glede na datum zadnje m. sem zdaj v 7 tednu, kako je v resnici bom pa konec meseca zvedela, vem pa, da sem imela O šele na 18 dan. Glede preiskav je baje dobro, da na isti dan kot NS narediš tudi kromosomski test (ne vem točno kako se mu reče), da so potem rezultati najbolj realni. A to se tudi lahko na Fontani ali pri Pelkičevi naredi?
je pa še zaenkrat zelo potrpežljiv z mano, samo ne vem kako dolgo še
tako da odhajam v petek popoldan. Sicer do srede ampak nekaj je pa le. Komaj čakam, da grem ven iz tega cirkusa, pa še skrivat in pretvarjat se mi vsaj teh 5 dni ne bo potrebno - ker namreč še nisva nikomu povedala.
in je vse tako smrdelo. Hrano sem samo poskusila, ker se mi je želodec kar obrnil, tako da sem potem pojedla samo en jogurt