Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

najverjetneje tudi mi ne bomo spali do 9-10! A ne?
...
...
. Zbudila sem se ob 1.30, ker je nekaj ven steklo. Sem šla na wc in je še kar malo teklo, pa še roza se je obarvalo zraven. Seveda naredim paniko (so se mi čisto noge tresle), zbudim moža in hitro v porodnišnico. Tam so me pregledali in naredili test ter ugotovili, da ni plodovnica (pa sem bila 100%, da je, ker je tako teklo). Babica je rekla, da sem odprta za en prst in da nisem za v porodno. Potem mi je naredila še CTG (dva manjša popadka sta sicer bila) in potem se je zdravnica odločila, da naj grem domov. Domov sva prispela okoli 3h in od takrat me je kar naprej zvijalo, tudi že na 5 min, samo se mi zdi, da popadek traja premalo časa (po cca. 20s) in tudi bolečina je bila kar znosna, tako da sem še kar doma. Se mi zdi, da je "popadkov" sedaj malo manj oz. so bolj poredko. Imam pa kar veliko prozornega izcedka malo pomešanega s krvjo. Sem kot zombi danes, ker nisem vse skupaj nič spala
ampak grem sedaj vseeno k mami na družinsko kosilo (s torbo in vsemi dokumenti seveda, če bo spet panika). No verjetno zdaj res nisem prav daleč od poroda
.
...
, da bo vsaj ti čimprej cartala tvojga
!!!