nana 27
|
No, saj meni se tudi zdi čudno, zato pa sprašujem. Ima katera bolj realne podatke? Evo, malo debate (več v Mamini čvekalnici - Avgustovke): "Joj punce - KATASTROFA! kOT SM VEDLA SO ME POSLALI DOMOV IN TO - ODPRTA SM 4 CM IN OTROK SPUŠČEN V PORODNI KANAL! Pa parvi zdravnica, tole bo za rodit in pokliče babico v ambulanto in babica pravi, da je v porodnih taka gužva, da po hodnikih ležijo. In vpraša če imam popadke ali odteklo vodo, pa povem da ne. Pol mi pa prjav da ker sm iz LJ, naj grem rajš domov čakat popadke ali vodo, ker me nimajo kam dat. Zdravnica je rekla da otrok je RES NIZKO, pa babica pravi, no boste psa mogoče že zvečer nazaj !!!!! In pol babica še pravi, da če bi bila kje od daleč, bi me pa vzeli! ADIJO PAMET! Kolkr sm dolga in široka mi je žal, da sm šla v LJ P! Zdej so obdržal moje dokumente in nimam kej. Če pa v dbeh dnevih ne bo popadkov ali vode, pa naj pridem 15 ega - na praznik. KRASNO. Punce, jezna sm k pes!Kaj pa če ne bom popadkov imela svojih in bom še bolj odprta ?????? Pa še zdravnica je rekla kako se lepo pripravlja in hitro odpira .... KRETENI Moram pa rečt, da so bli vsaj prijazni." _________________ OJLA Saj ne vem a sem vesela al ne haha Twinky sem tk sibala iz CTg da mi je sele pol kliknilo da si tam sedela , pa tk sem hotela TAi-ja pocarklat:) Daj ga pobozaj namesto mene oz. malike:) Ja guzvo majo menda nenormalno tk mi je rekla primarij Blejec ko sem bla na Uz. Pravi da ji moj ctg ne disi ker je blo par popadkov, ki jih jaz se ne ctim sam da me nimajo kam dat ker nimajo niti ene postle fraj, porodna pa je zafilana do konca. In če ne bi mela starsev tu bi sla kr lepo na Korosko nazaj. KEr niti za oddaljene prej niso meli več placa. Res katastrofa... "
|