tinaaja
|
kot ponavadi ... rana ura, zaspana mami. kok casa clovek normalno funckionira, ce spi v kosu max 2 uri? mala se kar zbuja in nimam pojma, kaj narest. zdaj jo dam zmeraj k sebi in se doji v pojstli, vecinokrat papa, vcasih pa se moram sam mal pocartat, da zaspi nazaj. moj pravi, da naj neham v leze dojit ponoc, ampak ravno zaradi tega lazje funkcioniram cez dan, ker takrat tudi jaz dremam. ko dojamem, da je zaspala, jo dam nazaj v njeno pojstlo. ampak cez 2 uri je auf draja, vidim, da si podobno kot jaz dostikrat v hotelu "mama" midve se - v nasprotju z najstniskimi leti- dobro razumeva in mi je ful lustno bit z njo. Sicer imava zelo razlicna mnenja o veliko zadevah, ampak tko je. nor - prijava leta vceraj - sem rekla, da grem kupit vecjo flasko za brino, pa pravi, da saj mi ni treba vec dajat ji za jest, da ne bo debela sem mal ven padla ampak haloo, kwa a naj se vseden z njo zvecer in ji recem: mala, ves, danes dobis samo 60ml, da ne bos debela, je zate dobro dieta v prvem letu zivljenja.. pa vem, da mami ni tko mislila, kot je zvenelo, ampak vseeno, vcasih kaksno tko biksne
|