Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!

aprilčice,
!
ti žlim!
.
. Sm se že pomirila, ponoči pa itak vse zgleda še bolj črno kot je a ne. Lepo božat bušije, pa pozitivne misli naj bodo v ospredju.
.
pri popoldanskem spanju, da se malo naspim, čez teden pa malo težje, ker če sem sama z obema škratoma, tega ne morem. Ah, sej bo. Upam, da tale zaspanost hitro mine. Zjutraj bi pa kar spala in spala ...
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
Naša četica koraka:
PDP 05.04. - GP 28.08. Izola
PDP 16.04.-
Zjutraj pa seveda težko vstanem. Vidim, da ste tudi ostale precej neučinkovite v službi. Jaz kar nekaj bluzim, težko skoncentriram misli in razmišljam.
, ki imate že sedaj UZ in preglede. Jaz sem G pregled sicer imela že pred 2 tednoma, naslednjega bom imela pa šele 12.9.
. Sem pa vesela za vse vas, ki pridete nazaj s pregleda z veselimi novicami
. Tudi mene nekatere hlače ze tiščijo, še dobro, da imam kar nekaj poletnih hlač, dolgih in 3/4, pa kakšno krilce. Bom pa kmalu morala kar kakšne nosečniške oblečt. No upam, da dva tedna še ne, potem grem pa na dopust, nato imam pregled, pol bom pa tako že morala povedati v službi.