Mateja82
|
Pozdravljene punce! Se po dolgem času še sama malo javim. Kar se priprav za tiče imam že vse pripravljeno. Med dopustom sva še uredila sobico za . Izbrala sva motiv nebo. Stene sva prebarvala na nežno modro z belimi oblački, velikim sončkom, zmajem, helikopterjem in baloni. Uglavnem mislim da se nama je kar posrečilo. V ponedeljek sem imela pregled, tokrat je naredila UZ. Trenutna teža je 3150 g. Zgleda da bo po teži v kategoriji njegove sestrice. Pregledala me je tudi vaginalno, pa je še vse lepo zaprto. Edino na UZ se je videlo da posteljica že počasi dozoreva. Kar se puščanja mleka tiče. Tud jaz nič ne puščam. V prvi nosečnosti tudi nisem, pa sem imela probleme z mlekom. Tako da me zdaj spet malo skrbi, kako bo sploh v porodnišnici, ko so tako nesramni glede tega. Naša gre septembra prvič v vrtec, tako zdaj divjam še po zadnjih nakupih, urejam papirje, in jim vse pripravljam,perem, zlikam , da bosta imeal ati in vse pripravljeno... Zadnje dni imam pravi sindrom urejanje gnezda. Skoz bi neki prala, čistila, pospravljala.. Tiste , ki imate doma že enega otročka. Kakšni so vaši občutki glede odhoda v porodnišnico? Mene kar malo stiska, ker me grozno skrbi kako bo doma, sploh zvečer ko jo bo treba spravit spat, pa njeno nočno zbujanje, pa vrtec ...pa pogrešala jo bom. tud ne bo mogu pridit veliko na obisk...mi gre kar na ob takih mislih. Sem se kar razpisla..upam da se bo dalo sploh kateri prebrat. En lep pozdrav vsem in njihovim