Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. In to večinoma take, ki sploh še niso ble nikol noseče. Jaz sem se sicer zraven še sama mal na svoj račun pohecala, drgač bi jih pa najrajš nekam poslala
.
Čeprav sem bila prej shujšana v obraz zaradi slabosti kot pa okrogla. Drugič mi je rekla,da sem že kr stara nosečnica ( 1.nosečnost) , pa jih imam 28, je kar pozabila,da je njena hčerka prvič rodila pri 34.letih.hahaha
in sedaj imam še dva meseca do poroda,pa so me že pred dobrim mesecem pošiljali rodit.Boste kmalu?,Koliko še?Ja,tebi se zelo pozna!
V prvi
lepo raste.
. Pa mi spet ni bilo prav
lepe mamice ste, pa ni važno koliko se je kakšna zredila! jaz sem rodila pred 4imi meseci, pa mi je hudo za trebuščkom in ko gledam nosečke bi šla takoj še enkrat čez to (kljub vsem bolečinam med in po nosečnosti). in tudi sedaj bi ga kazala že pri 7ih tednih, pa četudi se nebi nič opazil.