|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.8.2007 20:18:42   
erna14
draja-no ce ga kdaj naslikam k posilja lupcke pomen da so za zivo,druge naj pa sline cedijo
aja pr nas ni zupnik nc racunov itak je bil krst med maso pa pol tam not dnarcka vrzes k pobirajo.
zabika-user posted image user posted image  za hano

ugotovila vzrok      sm prekuhavala navadno vodo in danes nic kakanja.to je edina zadeva k sm lohk ugotovila LAHKO PA SPLOH NI TO

. clkkkkkkkkkkkkkkkkk  j nnna  TOLE PA JE PISMO ZA ZIVO OD ZIGCA
'user posted image      'user posted image  

nocka

< Sporočilo je popravil erna14 -- 23.8.2007 20:19:00 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
23.8.2007 20:20:04   
Žabika
Torej jutri Čolnarna ob 11h! Jaz bom brez kašice.

Mi smo pa danes čeber zamenjali za tuš kabino in Hana je noro uživala. Sta pa umivanje opravila z očijem!

pametni kuža: a ga katera že ima? Mislim, mi enga pametnega že imamo, me zanima, če je ta ta plišasti res tolk fajn. Ker zdej baje spet so na zalogi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
23.8.2007 20:29:53   
K_a_t_i
3 večere za pored sem že trdno odločena, da kej fajnga pogledam na TV, ker RES preveč časa tlele zabijem pa že 3 večere ne najdem NIČ za gledat user posted image  Zdej pa ne vem, al sem jst mal čudna v teh 6ih mesecih ratala, al mamo res en sranje od programa? Bemo... Tko bi neki gledala, da bi se mi še Top Shop reklame dopadle, ampak lih Naše male klinike pa ne prebavljam!!! Kje so kake humoristične serije al pa kake ala Zdravnikova vest zadeve? Sem že slabe vole... user posted image

No sej, tole glih ni za ta forum, sam kom pa naj pojamram? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8378
23.8.2007 20:31:12   
tinaaja
pametni kuža: a ga katera že ima? Mislim, mi enga pametnega že imamo, me zanima, če je ta ta plišasti res tolk fajn. Ker zdej baje spet so na zalogi.

slisala sem same pohvale.. brina ga bo ziher dobila, ne vem se ali za pol leta ali za miklavza user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8379
23.8.2007 20:33:07   
tinaaja
Kati, saj imas Svetnika na kanalu A... val killmer pa to user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8380
23.8.2007 20:45:05   
skačica
Čer!

Tok čvekate, da komaj folgam brat, kaj šele pisat, zraven se pa še z malo pulim za tipkovnico.

Ne bom vsega pokomentirala, ker je preveč, o GH nimam pojma, ker samo zizamo.

Spet sem na antibiotikih, ker sem pokasirala!!! mastitisuser posted image user posted image user posted image , sicer z nižjo vročino kot prvič, ampak vseeno sem bla včeraj kot povožen cucek. Danes sem boljš.
Od danes lahko rečem, da Iza obvlada obračanje s hrbta na trebuh, ker je to danes naredila vsaj 15xuser posted image , prej pa vsakih nekaj dni morda 1x. Očitno je od včerajšnje FT še čisto naspidirana. Res ji gre lepo. Kupila sva ji tudi Rodyja, tistega gumijastega ponija, ker jo je včeraj fizioterapevtka dala gor in tam delala z njo malo vaje in Iza je od veselja čisto ponorela.user posted image  Tud doma je nad njim navdušena.
Danes sva jo kopala v banji, ker sva ji umila tudi glavico in mala je tako čofala, da smo bili vsi trije čisto mokriuser posted image

žabika- mala je pravi cuker tud z novo frizuro.

meea- WB, smo te pogrešale pauser posted image user posted image user posted image za Lanovo zdravje.

Saj ne vem kaj naj še pokomentiram, ker sem vse pozabila kar sem prebralauser posted image

Ufffffff,sem šla dans gledat na stra od fakultete gledat kdaj ima moj mentor govorilne in jih ima že v sredo. Imam že zdej cmok v grlu, kaj bo rekel na moje skropucalouser posted image user posted image  od diplomeuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8381
23.8.2007 20:47:27   
skačica
ja, tud naša bo verjetno dobila pametnega kuža, verjetno za miklavža.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8382
23.8.2007 20:49:28   
tinaaja
tega pa se nisem vidla pri nas
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=37169&pcat=bulnl

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
23.8.2007 20:58:09   
Naomi
kati..obris si sline pred valom user posted image user posted image

...sem zdele razmisljala, ce bi se lotla komentirat vsako posebi, tko k so ene pridneuser posted image ...pa sem rekla, da bi sla rada pred polnocjo spat, tko da sorci...spet nau nch od tega...

...pa za tele zenitne ponudbe tlele...sej nas Svit bi tut ksno mel...sam jest nam pustila, da bo mel tok zoprno tasco :PPP...tko da...Svit za 1x ne zbira in se ne ponuja...user posted image user posted image

...kukr je ze Kati omenla šoping...ocitno bom mogla naslednjic s kengurujem, k sem z cizo cist vsak vogal zadela...ampak dobra stran je pa...da se se kolesa mal opucala na bundah ipd visecih zadevah user posted image user posted image user posted image

...aja za Nejca posebi pa cimprej bols...bogi mejcken povit prstek...lupcke...

dijouuuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8384
23.8.2007 21:00:28   
Naomi
S cizouser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8385
23.8.2007 21:02:34   
Lejci
pametni kuža -  Mi ga mamo user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi super, Ines ga obožuje, ko prepeva pesmice, ona "poje" z njim... Pritiska na gumbe, grize ušesa...   ful ga ma rada v glavnem.

Se mi pa zdi primeren glede učenja določenih stvari za kak mesec (ali več) kasneje, nekatere zadeve recimo ko govori "roka", "zelena noga", "to je moj nosek"... pa bodo kmalu aktualne.

Nam je všeč!

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8386
23.8.2007 21:04:45   
draja
Pametnega kužka imamo mi in je res SUPER! Ne vem no, meni je ful všeč, ful ima dobre pesmice. Jaz ga vsakemu pohvalim in vedno rečem, da je Živa zdaj zanj še premajhna, sva pa ravno dovolj stara midva z dragimuser posted image user posted image . Jaz znam že vse pesmice na pamet in jih kar naprej prepevam Živi, ki se zraven ful reži. Pa za nekaj pesmic sem si izmislila še kako zraven z rokami kazati in je ratal cel šov iz tega!

Sigurno bomo enkrat za miklavža ali božička kupili tudi tole:

http://soncek.si/si/fisher-price-l5847-pojoca-knjiga-v-slovenskem-jeziku-novo-i5565.shtml

Aja pozabila napisat: smo danes dobili po pošti ta Tomy multi .... samo še nisem uspela razpakirati, ker smo imeli lastnico stanovanja na obisku. Pa še ta nove puzzle za po tleh sem prala - mal v stroju, kar jih pa ni šlo noter pa kar v banji. Jutri pa ji naredim igralnicouser posted image .

Erna iiiiiiii kolk lepo pisemce za Živo. Ona sicer že spančka, ampak ji ga bom takoj zjutraj prebrala. Če ji ga zdaj, sigurno ne bo mogla spati ponočiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8387
23.8.2007 21:05:05   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

S cizouser posted image

Naomi, od kdaj si pa ti na pravopisne napake alergična!?!user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8388
23.8.2007 21:06:04   
tinaaja
Svit za 1x ne zbira in se ne ponuja...

itak bo kaksna kot urla s katjo uletela in ne bosta ne ti ne svit imela moznosti keks rect... user posted image user posted image user posted image bosta pecena kot pecenka user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
23.8.2007 21:07:53   
tinaaja
Pa za nekaj pesmic sem si izmislila še kako zraven z rokami kazati in je ratal cel šov iz tega!

nas lahko na kaksnem srecanju naucis user posted image user posted image user posted image user posted image

kere puzlepa ti peres?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
23.8.2007 21:07:58   
draja
Naomi, sam da ne z zizouser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8391
23.8.2007 21:08:14   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

S cizouser posted image

od zmeri, sam delam se ful frajerko k tko drgac pisem user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8392
23.8.2007 21:12:37   
skačica
draja, tale knjigica more bit res dobra zadeva, ja.
Jaz se bom morala spet kako pesmico na novo naučiti, ker se zdim že sama sebi dosadna kaj šele Iziuser posted image  

Jao, tle se že kar parčkate?user posted image  Pri nas to še ne pride v poštev, jo imava z atijem še samo zaseuser posted image

Evo, Iza spi, moj gleda Vala, jaz pa tule gor čepim. Grem počasi v mižule, jutri grem verjetno spet k mami.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
23.8.2007 21:12:41   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pa za nekaj pesmic sem si izmislila še kako zraven z rokami kazati in je ratal cel šov iz tega!

nas lahko na kaksnem srecanju naucis user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam če me prej ornk napiješuser posted image .

kere puzlepa ti peres?

Puzzle za po tleh - podobne tem:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=146083

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8394
23.8.2007 21:13:06   
tejčica

S cizouser posted image

od zmeri, sam delam se ful frajerko k tko drgac pisem user posted image user posted image

Sam to pa res.user posted image  Jaz sem fuuul časa rabla, da sem se te navadla brat. Sem bla skoraj kot prvošolka in brala na glas, besedo po besedo.user posted image No, zdej mi te uspe razvozlat že brez da se čist prešvicam zraven.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8395
23.8.2007 21:14:46   
tinaaja
kere puzlepa ti peres?

Puzzle za po tleh - podobne tem:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=146083

a to je treba prat user posted image v katerem stroju pa peres?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8396
23.8.2007 21:16:17   
skačica
ja, tejčica, jaz isto, zdaj pa ni panike. Sem se navadla, na začetku sem njene poste s tako muko brala, ker jo nisem čist nič razumelauser posted image .Tko da naomi, kar v svojem slogu dalje....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8397
23.8.2007 21:16:36   
tejčica
Pri nas so trenutno "in" pesmice od Pedenjpeda. Men so že čez glavo zrasle. Taja bi jih poslušala 24/7. Sem pa zadnjič mojga zalotla da si jih je žvižgov v kopalnici.user posted image  Jih imamo vsi, razen Taje, več kot polno glavo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8398
23.8.2007 21:16:56   
tinaaja

S cizouser posted image

Sam to pa res.user posted image  Jaz sem fuuul časa rabla, da sem se te navadla brat. Sem bla skoraj kot prvošolka in brala na glas, besedo po besedo.user posted image No, zdej mi te uspe razvozlat že brez da se čist prešvicam zraven.user posted image

k ma se mal lublanscine vmes, pa se mal ji kaksna gorenska vun useka user posted image user posted image

Naomi - we looovvee you user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8399
23.8.2007 21:17:37   
draja
Tinaaja kar v pralnem stroju na 40 stopinj sem jih oprala. Mislim, da je to prva naredila Kr_enamami,jaz sem pa takoj zagrabila. Oprala pa sem jih zato, ker jih mala rada liže, ko pase kraviceuser posted image , ker smrdijo ko so nove in predvsem, ker so MADE IN CHINA!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Nočne more
klitia

Vaš otrok ima nočne more?

Da (13%)

Nikoli (33%)

Pogosto (5%)

Včasih (49%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!