Urša08
|
Sedaj sem pa jezna k . Cel roman sem napisala, pa me je vn vrgl in sedaj ne vem kok časa bo še Nejc zdržal. No poskusmo. Barba na Stegovnik se pride iz večih smeri, mi smo šli po najkrajši in sicer od Jelendola še mal naprej, tam mal pred Medvodjem smo zavili desno čez mostiček strmo v hrib. Po makedanski poti se kar neki časa voziš do ene jase kjer štartaš. Hodili smo moje hoje (beri počasne hoje ) 2 uri do vrha, sprva greš dobro uro po gozdni potki malo gor, malo dol. Potem prideš do njegovega vznožja kjer greš skozi naravno okno - ful lepo, mal zajlic, mal lojtrce, potem pa sledi še vzpon do vrha Stegovnika. Mi smo rabili 2 uri z vmesnimi postanki, pa slikanjem,.. Če se odločta ti lahko pošljem še bolj podrobna navodila kako do jase, kjer štartaš - brez teh navodil midva ne bi našla, saj je pot markirana šele od jase naprej. Dons me že cel dan boli glava, tako da sem za en . Nejc je pa tud živahen, odkar se plazi naprej ga je povsod dosti. Čist skoz ga morm met na očeh da ne ušpiči kake neumnosti. Sadne in zelenjavne kašice mu moram pasirat, ker drugač ne je, ampak reklame so pa fajne za žvečt Mulo mali. pa kabli so zanimivi,... Mi je pa uspelo vse zlikat, tako da ko poletam še po zadnjih nakupih pred morjem, lahko začnem kr cunce na kup dajat. Sem pa tok brihtna, da sem dala cune prat in to brez praška, sem hitela in pozabla. Sem se sama seb smejala. Pikapolona hvala za slikice, kok sta luštna. A mi še enkrat daš navodila za tist peciv iz skute in sadja? No če boš mela kej časa, ampak mi kr podrobno napiš. Jutr greva še do mojih, pa sem mislila neki prnest za pocrklat. No kratke pavze je konec, je treba nazaj veselo na delo. Se še oglasim preden šibamo na morje. papa
|