dorotea
|
NaILa, torej akcija še malo...ti tud zdrži za knjigami, saj gre tko hitro! Aljab res komaj čakam, da bo vse za mano(izpit mislim ), ma sem živčna ker moram vsaj 9 dobit(skromno, ne?), če ne se sploh ne bi tok sekirala...pa glih danes sem živčna ratala. Ti pa reci svojemu naj raje pravi, da še ne bo, ker drugače ti bo skozi telefon zvonil in te bodo sam nervirali...jaz vsakega ki vpraša rečem , da imam čisto na koncu septembra(čeprav je uraden PDP 17.9)...verjami, da je bolše tako...sam kaj zdaj kar je je...zdaj loh sam upaš, da ne bo čez rok!Hitro pejdi pucat stanovanje! Ašun, ti se pa nič ne sekiraj, so že imeli razlog da so buškici delali CTG, jaz sem tud v 37. tednu pa nisem imela nič še CTG-ja in po mojem tud še ne bom...brez panike, vem da se živciramo, ker se preveč primerjamo, ampak vsaka je zgodba zase...jaz sem se tudi, ker imam mali trebuh, pa sem si mislila joj kaj pa če...(kot helena in nefretiti)...nima smisla...saj zato hodimo h ginekologu, da nam on sledi...ta pa že ima nekaj izkušenj, ne! Kar mirno! Ej tolko o tem malinovem čaju čvekate, da si ga bom pa še jaz nabavila
|