Taja339
|
Dobro jutro punce tudi od mene, saj ne, da sem sedaj komaj vstala ... pred pol ure pa Sedaj sva s hčerko pojedle zajtrk (ta njena presn.... Poli), popile čaj (ona hibiskus, jaz malinovega ) in vas prišle malo pogledat. Vidim, da ste še vse v enem kosu ... tako kot jaz. Mene prav zanima kaj bom zvedela danes - imam namreč ob 16.00 CTG in pregled, pa da vidim ali se že kaj mehčamo (nalovim se s čajem že cel teden, tako da bi neki rezultati pa ja mogli biti) Pikica pokica - praviš, da je v CE gužva ????? Zdaj pa me že stiska - moja G je bila prejšnji teden v bolniški (upam, da danes ni več!)... kolegico, ki je bila preko roka so poslali na pregled v CE, kjer jo je dr. Pavičevičeva (ali kako se že piše) tako nahrulila, da se je ženska skoraj jokala. Nobenega pregleda, pa je bila že odprta od PDP dalje, samo na hitrco CTG in čaoooooooooo domov! Malo me je strah vsega, ker sem pri zadnjem pregledu imela "slab urin" in sem mogla veliko počivat in piti, nato pa še enkrat na pregled. Bilo je kao boljše, ni bilo več beljakovin v urinu. Upam, da sem sedaj OK, no sicer pa bomo itak vidli popoldan - pa vam javim!