|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugi voziček
31.8.2007 14:07:54   
2.2.
kateri voziček priporočate kot drugi voziček- marela? rada bi da bi bil naslon večstopenski, zlaganje marela in cena nekje do 100 eur.
kakšni so kaj vozički v dipotu (merkur LJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugi voziček
31.8.2007 15:12:49   
lea23
mi imamo quinny buzza za prvo voziček, in ga itak ves čas samo tega uorabljamo. zato mi je bilo škoda samo za na morje kupovat eno drago marelo za 100€ in več.. no in sem kupila marelo od haucka v akciji za 50€. no meni je bilo važno samo to da gre v ležeči položaj, pa da ima spodaj veliko nakupovalno košaro ( da lahko notri zbašem kanglice, brisače, igrače,.. ). in da je ful lahka ( 6,5kg ) za nest po stopnicah do plaže..
skratka kupila sem eno najcenejših ki je imela te dve funkciji, uporabljali smo jo samo na morju ( in mogoče bo še drugo leto potrebna na morju ) in ko smo prišli nazaj smo jo odpeljali na vikend ker tam je itak vedno kakšno blato po tleh in smo imeli buzza vedno čist umazanega da sem ga vsakič 15 minut čistila preden smo šli domov.
tako da ta naša marela je samo za na morje in za na vikend user posted image
če bi jo uporabljala ful pogosto tudi doma bi kupila pa jane energy ( 150€ ) ampak za samo nekajkrat se mi zdi pa preveč škoda denarja. pa še pol bi jo verjetno mogla pazit in to.. za to od haucka mi je pa čist vseeno in smo jo itak kupili zato da jo uničimo namesto buzza.

evo ti bom še slikico pripela da si jo lahko predstavljaš ( sem jo najdla na internetu )::
user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: drugi voziček
31.8.2007 15:14:38   
lea23
ups se opravičujem!! ko sem slikico prilepila ni bila tako velika user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: drugi voziček
31.8.2007 16:32:34   
2.2.
kje si ga pa kupila tako poceni?

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: drugi voziček
31.8.2007 19:43:41   
lojzika
A je tale na slikici hauck city shopper al neki takega?

Da ne opljuvam kar takoj. Mi smo ga imeli ampak kot edini voziček. No ni marela, samo zloži se na malo. Namreč se ne zlaga kot marela.

Prodaja jih ariel. Če še katero kej več zanima ga lahka še bolj opljuvamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: drugi voziček
31.8.2007 20:17:17   
lea23
kupila sem ga junija v toysrusu! no jst ga kot osnovni ( prvi ) voziček nikakor nebi mogla uporabljat. si nikakor ne predstavljam. ja to je res da ta voziček ni čisto marela! ker marele ne grejo v ležeči položaj, razen od peg perego elite ki pa je ful draga! mi pa smo nujno potrebovali da gre v ležeč položaj ( da lahko udobno spi ) in da ima sprednji varovalni obroč. in prav tako ga nebi mogla uporabljat ta voziček za vsak dan ker je preveč "štorast", v ta namen bi kupila zappa ali energy. kupili smo ga za tam kamor je škoda našega prvega vozička. torej za na vikend in za na morje.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: drugi voziček
31.8.2007 22:51:11   
vicky0
priporočam quinny zapp-zložen je najmanjša marela na svetu!user posted image user posted image
jaz osebno sem zelo zadovolna z njim!!uporabljala sem ga na morju(imam peugot 206 pa 3 potovalke sma mela in je bil prtljažnik poln),parkrat v trovino in za v vrtec.meni super služi me sicer zeeelo moti,da se ne da naklon v ležeči položaj ampak odkar ga imama je enkrat na morju zaspal v njem.
drugače ga pa ne morem prehvalit!!!!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi.

http://vicky0.moj-album.com/

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: drugi voziček
31.8.2007 23:00:56   
SPORTINA
Tudi jaz priporočam quinny ZAPP user posted image user posted image user posted image , vreden svoje cene!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: drugi voziček
31.8.2007 23:35:57   
lea23
poglej si temo ki sem jo ravnokar odprla na Kaj potrebujemo za novorojenčka!

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: drugi voziček
1.9.2007 0:39:30   
2.2.
ja vidla že prej to stran. jaz tudi mislim da ni vse znamka- odvisno koliko kdo rabi voziček.....ker jaz imam pikolo voziček- pa ne tak; štirikolesnik in sem z njim zadovoljna, naročila sem ga tudi preko e-nakupa...samo še vedno bi enega sedaj ki se zloži kot marela. jaz nisem kupila nekaga "boljšega in dragega" vozička, ker če bi nekje v mestu živela in se vsak dan sprehajala bi bilo drugo. za naše vsakodnevne sprehode po vasi in okolici pa mi je zakon in ne bo mi ga težko stran vreč če bo kaj narobe- do sedaj je vse o.k.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: drugi voziček
1.9.2007 8:43:41   
benika
Zapp je sicer čist fajn in bi ga tudi mi imeli, pa se ne da naslon položit, kar je precej nerodno, če ti otrok zaspi. Mi smo potem kupili marelo od BBY, pa je čist OK. Cene pa se gibljejo tam okol 70€.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: drugi voziček
1.9.2007 20:01:27   
SašaR
Zapp - naša je letos na dopustu prvič v njem zaspala in je bolj klavrno izgledala, sam drugače pa je super voziček in tamala ful uživa v njem. Upam tudi da bo ta voziček dočakal še kakega otroka - da ga ne bomo že pri prvem ćisto uničili.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: drugi voziček
1.9.2007 20:30:39   
frutka_
Saša, jaz imam  ZAPPA že več kot 2leti, z njim smo bili že vsaj 5krat na morju in je še vedno OK. Še vedno je kot nov, razen da je malo popraskan po straneh.
Vozila sem ga po kamenju, pesku, travi, vetru, dežju, snegu. Ogromno sem ga  uporabljala. Zdaj je pospravljen, ampak na morje sem še ga vzela.
Mislim, da boš zadovoljna.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?