Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tudi jaz sem mislila, da so izcedki v
normalni, če ne smrdijo in niso rjavi ali celi krvavi. Zdaj si me pa res zmedla.
A boste že nazaj s Krka? To bo pa hitro.
.
?
:
.
ko sem ga videla. Ampak od sreče, sicer je cel bogi ampak je operacija dobro uspela in bo čez cca 10 dni že doma. Je pa res, da je počutje sedaj na najnižji točki. Moj mož je bil pa šokiran, ko še nič ni probal in se mu je zdel slab. Ja kakšen pa naj bo, če je imel tako težko operacijo???? Se ne smem spomnit po laparoskopiji, sem lahko samo jokala, pa še nisem vedela zakaj. Kar tako, zaradi slabega počutja.
Mal si prestara... pa težko bo z dvema... zakaj pa nisi prej..... kaj so pa v službi rekli... joj, joj,joj... zakaj ljudje dajejo skozi neke nasvete,če sploh nisi prosil za njih!
) mi je dal danes vetra
. Lepo dobrodošlico za svoj bratca. Grrrr....
punce, pa kaj ve grete že proti abrahamu, al kaj?
. Mislim, kot da bodo oni imel kej od tega kdaj bomo me mele otroke... pa kot da bojo dal pol kej zraven....
in
No sej, tako misli večina ljudi, ki so polni nekih omejitev... Bi jih res kr
. Jst vrjamem, da ti bo čimprej ratalo postati nosečka!
Veš kaj, do takrat pa se ne sekiraj za razne komentarje.... če ti bo pa res prekipelo pa se spomni na še eno "nenormalno", ki tudi ni več tako rosno mlada in ji tudi ne rata nekak postati nosečka (mene)
in mu
. Ko bo pa odšel pa se bo
zakaj je mogu sploh spraševat.