Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 20:59:32
|
|
|
|
tjaga
|
Moja. Pa sej ne gre drgač, sej sta sosede s tvojo.
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 20:59:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Evo, še ena, ki ma ok taščo. Ma sicer svoje muhe in slone, ampak tudi jaz mam svoje slone in muhe. Ona tolerira moje, jaz njene, pa se da živeti. Itak da me včasih razpizdi, ampak samo človek je. Itak ji tudi jaz valda včasih dvignem pritisk, samo tudi jaz sem samo človek.
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:01:10
|
|
|
|
puncica
|
Tudi pri nas je tašča zakon
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja moja je čist kul. nikol se še nisva zapeli, niti se nimava za kaj. mi furamo svoj lajf ona svojega po principu live and let live
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:02:45
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Moja. Pa sej ne gre drgač, sej sta sosede s tvojo. To sem pa že slišala ja .
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou ..na svet, k ' je dobra Mislim res, a sploh še kje uspevajo dobre tašče al ne ? Ker tole kar tule berem pomeni, da so na dobri poti izumrtja. In kakšen predznak bomo potem me dobile nekje v prihodnosti ? Nič dobrega se nam očitno ne piše. Jaz sem glih včeraj zvečer mislila kaj podobnega napisat ampak bolj nesramno seveda , pa sem zbrisala. Pa to ni normalno kolko je teh problemov z taščami. Jaz se samo sprašujem kako to, da MOŠKI nimajo takšnih hudih problemov z taščami. Al pa pač ne jamrajo tak ko druge al kaj? Ne vem, to mi bo večna uganka. Ja, danes si skoraj vsi delijo bajte, štoke in pol je še več možnosti za konflikte, kaj češ. Ženske smo itak bolj prepirljive od moških, zato pa je tak ko je.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:07:46
|
|
|
|
dmavrel
|
Tudi moja tašča je super!!! Pride včasih, zelo poredko kdaj, da se v čem ne stinjava. A raje zamenjava temo kot, da bi se kregale!
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi človek tudi tukaj rekel, da kar daješ, to dobiš. Jaz se vedno tega držim in nimam nobenih problemov s taščo.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Bi človek tudi tukaj rekel, da kar daješ, to dobiš. Jaz se vedno tega držim in nimam nobenih problemov s taščo. Hja, v mojem primeru tole niti slucajno ne drzi. Ne morem nekomu na silo v rit lezt, da se bo normalno obnasal do mene, za mojim hrbtom bo pa itak druga pesem. Eh ja ...
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, v mojem primeru tole niti slucajno ne drzi. Mogoče tvoj primer ni ravno šolski - tašča : snaha Morda pa zato.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:16:45
|
|
|
|
viv_
|
Jaz imam kar 2 tašči, pač mam srečo v življenju. In z obema se čisto OK razumem. Tašča1 (bio tašča) je OK, sicer nisva ravno 100% na isti valovni, ampak se obe trudiva in funkcionirava čisto OK. Nikoli se nisva zapenjali. Tašča2 je pa sploh super! 1a.
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:19:23
|
|
|
|
andrej77
|
Moja tašča je tud pravi cukr... kar pa na žalost ne morem rečt za mojo mam...
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Bi človek tudi tukaj rekel, da kar daješ, to dobiš. Jaz se vedno tega držim in nimam nobenih problemov s taščo. Pri meni tudi to ne drži.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi blo fajn, če bi ta rek veljal nasplošno v življenju ne samo pri taščah. Žal taki cajti so mimo. Kaj pa dobrota je sirota?? Tašče pa nimam, ga je zapustila ko je bil mali.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri tolkih problemih s taščami se še jaz sprašujem, če so vse tašče tak bebave, kot nekatere pišejo?? Za moje pojme je nekaj narobe z drugimi, ker včasih se je bolj spoštovalo tašče, taste, svake....so bili boljši odnosi, razumevanje, ni bilo nestrpnosti, fovšije, slabih misli.... Je pa tudi res, da je preveč žensk, ki so preveč zaščitniške do svoje družine, se ne pustijo do sebe, nočejo poslušat nobenega mnenja...tak da to o taščah je velikokrat samo rek in veliko se jih na ta račun podzavestno začnejo obnašat arogantno, posestniško... Hvala bogu imam zlato taščo, čeprav sva tudi midve prišle že na bojno nogo. In to sem si vzela za dobro izkušnjo in zaradi tega nisem nič slabša do nje, niti ona do mene.
< Sporočilo je popravil nati -- 2.9.2007 21:41:17 >
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No, potem pa tiste, ki imate take tašče, da se z njimi NE razumete, pomislite in povejte: Ste se z njimi razumele takrat, ko še ni bilo otrok? Jaz sem z mojo se, kolikor se spomnim.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:42:26
|
|
|
|
nina166
|
Tudi jaz imam super taščo
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Za moje pojme je nekaj narobe z drugimi, ker včasih se je bolj spoštovalo tašče, taste, svake....so bili boljši odnosi, razumevanje, ni bilo nestrpnosti, fovšije, slabih misli.... Je pa tudi res, da je preveč žensk, ki so preveč zaščitniške do svoje družine, se ne pustijo do sebe, nočejo poslušat nobenega mnenja...tak da to o taščah je velikokrat samo rek in veliko se jih na račun nezavestno začnejo obnašat arogantno, posestniško... Nati, k imap ti moje možgane?
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:46:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
Moj mož ima OK taščo. Moja tašča pa je vsako leto bolj normalna in trenutno nimam pripomb čez njo.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam je res tako. Tolk je od tega napisano, da se že iz postov razbere kdo dejansko komu želi dobro, komu ne. Kje se je zataknilo, kje se je naredil usodni kiks.... Potrpet je treba, pa malo bolj cenit starejše, pustit, da povejo svoje. Sej ni pravilo, da moraš tako naredit.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni No, potem pa tiste, ki imate take tašče, da se z njimi NE razumete, pomislite in povejte: Ste se z njimi razumele takrat, ko še ni bilo otrok? Jaz sem z mojo se, kolikor se spomnim. Kmalu bo otrok, pa upam se stavit da bo odnos še boljši.Ne da bi čutila na vodi, to preprosto VEM.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Potrpet je treba, pa malo bolj cenit starejše, pustit, da povejo svoje. Sej ni pravilo, da moraš tako naredit. Uf, tole potrpet ... če se nad otrokom znaša .. ne da ne moreš, ampak ne smeš. Itak ni to v naravi nobene matere.
|
|
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:51:34
|
|
|
|
Dadi
|
Še ena ki se javlja s šponsko taščico...je ne dam....pa mojega tut ne...:)
|
|
RE: A je razen moje, še kakšna tašča... 2.9.2007 21:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: nati Potrpet je treba, pa malo bolj cenit starejše, pustit, da povejo svoje. Sej ni pravilo, da moraš tako naredit. Uf, tole potrpet ... če se nad otrokom znaša .. ne da ne moreš, ampak ne smeš. Itak ni to v naravi nobene matere. In kje je pravilo, da mora biti tvoj otrok tam? Če vidiš, da se nad njim znaša, ga ne dajaj v njeno okolico. Ko bo preteklo več časa, bo sama vidla, zakaj ni vnuka pri njej. Še prosila bo. Poznam primer, ko mama ni videla svojega vnuka 6 let, ga tud prepoznala ni.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.