|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet!
3.9.2007 21:04:28   
katja25
po dolgem času se spet obracam na vas. Tezave imam s to M. Zadnjo M sem dobila 24.7. in to na morju z 11 dnevno zamudo, potem pa nic. Pocutila sem se o.k. kasneje so se mi zacelo pojavljati, vrtoglavice, jutranje slabosti, napihnjen trebuh pa bila sem popolnoma brez energije in non stop zaspana. Ko pa se je blizal cas, ko bi M morala spet dobiti in je ni bilo od nikoder, zato sem posumila, da sem pa mogoce noseca. Sla sem kupit test in je bil negativen in to po 41 dneh zaostanka M. Vceraj pa sem jo dobila zelo mocno in kar v kosih. Kaj bi lahko bil vzrok za taksen izostanek M. Upam, da se mi niso spet ponovile kaksne ciste.
Vsa prestrasena danes poklicem svojo G in se hocem narocit za pregled pa mi ponudi datum 18.1.2008. Kaj pa naj sedaj?user posted image

Dej punce kaj napiste, da se malo potolazim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet!
3.9.2007 21:58:10   
Naja30
Meni je že parkrat ponagajala psiha, vse znake za user posted image  sem imela s tem, da mi je tudi M zamujala. Na koncu pa se je zlila v vsem svojem sijaju user posted image  Toliko dni mi pa ni zamujala kot tebi. Mogoče je šlo pa za splav. Si povedala G, za kaj se gre? Mislim, da bi te lahko prej naročil.

(odgovor članu katja25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rabim nasvet!
3.9.2007 22:00:47   
MamiBom
Jaz sem tudi imela neverjetno zadnjo M ... vse me je bolelo, veliko bolj kot običajno, prsi so me neznansko bolele in sploh sem imela občutek, kot da mi bo telo eksplodiralo. Glede na še nekaj znakov sem dejansko sumila, da sem zanosila, vendar je bil test negativen.

Verjetno se telo vseeno pripravlja na nekakšne hormonske spremembe ... bo treba še kakšen test naredit user posted image žal ti kaj več ne znam povedati zaenkrat.

(odgovor članu katja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rabim nasvet!
3.9.2007 22:01:30   
katja25
user posted image  vse bolj me je strah da ni slo za ss ali pa kaksno izven mater. nosec. Jutri bom seenkrat poklicala ginekolog.user posted image  Ker sem cist prestrasena, kaj ce je res kaj narobe z mano

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rabim nasvet!
4.9.2007 8:09:19   
soncece24
Če bi šlo za splav ali pa za imn bi test pokazal pozitivno. Meni je po prenehanju tablet najdaljši ciklus trajal 47 dni, tak da se več ničemer ne čudim.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu katja25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rabim nasvet!
13.11.2007 22:27:15   
Levči
Živjo,meni je tudi menstra zamujala 2meseca,pa sem se samo utrujeno počutla,pa sem nardila en test je bil negativen pa čeprav sem jaz bila 100%da sem noseča,čež neki časa naredim spet test spet negativen,pokličem ginekologinjo in povem kakšna je situacija pa mi reče da pridem naslednji dan na UZ,na UZ se nič nevidi samo zadebeljenja sluznica,ker ni bila prepričana me pošlje na metelkovo,da dam kri in da mi po krvi vidi če sem noseča,test je bil pozitiven,nosečnost je bila pa mi je rekla da je vrjetno izven maternice in je rekla da bomo dva dni počakali da naredim spet isti test će bo več hormonov da bo nosečnost vredu,čakanje me je ubijalo,nato se v ponedeljek odpravim na metelkovo in spet naredim test in je bil pozitiven pa v maternici,pa me naroči,da pridem čez 4dni na UZ,pa mi reče da ni utripa srca in da neve če bo ta nosečnost vredu in sem spet mogla čakat 14dni,in je blo o.k.Sedaj pa je moj sonček star 6mesecev,tako da testu ne vrjemi.LPuser posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rabim nasvet!
14.11.2007 12:26:41   
latka
user posted image Zdaj sva že dve.Meni tudi že nekaj časa zamuja menstruacija, danes je namreč že 45 dan, prej sem pa imela ciklus na 30 dni.Pred nekaj dnevi mi je test nosečnosti pokazal negativen rezultat, zato ne vem kaj naj si mislim oz. kaj se dogaja!Imam boleče prsi, bolečine v spodnjem delu trebuha že nekaj časa, kot da se mi bo vsak čas vlilauser posted image , pa tudi glava me boli!!To se že vleče in vleče, pa nič.Ne eno ne drugo!!user posted image

(odgovor članu katja25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rabim nasvet!
14.11.2007 13:26:12   
Taula
Moja user posted image  je hodila na 30 dni, nato je prišla po 50 dnevi. Znaki zanjo so bili vsi že ene 14 dni prej..samo krvi ne. Pri meni je bila psiha.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?