LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Pozdravljene Septembrke! Evo me... Hja, lepo bi bilo ja, če bi že cartala, ampak kot kaže še dooolgo ne bom. No, resnično upam, da vsaj na PDP bom. Danes sem bila na CTG-eju (namesto 10.9.) in na pregledu pri svojem ginekologu. Na CTG-eju sem bila 1 uro - brez pretiravanja. Moj je skorajda zaspal zdraven. Se pa nič ne dogaja. Zadnjič je bilo vse bolj aktivno, danes pa dolgčas... Ja, očitno se mu ne mudi ven. No, saj ima še čas, ampak vseeno. Ko sem tam ležala je prišel en tak mlad pa simpatičen zdravnik me vprašati, da kako sem, pa če sem čez rok... . Ginekolog je rekel, da ni še nič kaj zrelo, tako da... Kdo ve kdaj bo. Do PDP-ja nimam več pregledov. Pravi, da če dobim popadke ali pa če mi voda odteče, moram itak v porodnišnico in ne k njemu, tako da... Do roka nič pregledov, če pa grem slučajno čez rok, moram 24.9. (dan po PDP-ju) priti na CTG in pregled - ampak kar v porodnišnico. Joj, ma res upam, da ne bom šla čez PDP. Zdaj pa čestitke: NANA, ČESTITKE OB ROJSTVU MALE MAJE! tianna..smo te pogrešale. A res, kar nimaš več pregledov? No, jaz imam dva dni za tabo rok in naj bi zdaj imela vsak teden pregled oziroma vsak teden CTG in dala vodo. Res imajo različne pristope.
|