Anonimen
|
Ašun, na notrani strani noge, 4 prste nad gležnjem masiraj točko s pritiskom ob kost. Povzroča odpiranje MV, masiraj kolikor ti paše in se ti ljubi............... Je bil sedaj mož doma na kosilu. Sva se vsedla in pogovorila. Je rekel da se včeraj sploh ni več dalo govorit z mano, da kadar jočem sem itak nemogoča in je čakal da se pomirim in se bova že danes pogovorila. Toliko o njegovem pogledu na včerajšnji večer......Da je na kavču spal za kazen pa še opazil ni, se je sredi noči priplazil v posteljo . No, zadeva je takšna, da so se njegovi prijatelji združili in zbirajo denar za fešto in darilo, torej zadeve ne organizira on ampak drugi. Njega bodo obvestili kje in kdaj in on dejansko samo gre tja, nekaj malega bo za jest, itak da tudi pijača in kar bodo denarja zbrali bodo dali njemu za . Pripravljajo tudi neka presenečenja, pa je samo vprašal če ne bo takih pizd kot so bile na fantovščini, pa si mu sami rekli naj ne nori, da je to zabava ob rojstvu otroka in ne fantovščina in da to ni isto..... Sam je rekel da itak da bo tisti dan utrujen, da valjda da bo nekaj popil, nima pa se namena na mrtvo napit kot je imel namen na fantovščini, ker se ti dve zabavi ne moreta primerjat, da ve da bo moral it ponoči spat, ker bo takoj zjutraj prišel spet k nama v P. Kar pa se taščine fešte tiče pa je tudi prišlo do nesporazuma, rekel je da se je z mamo in očetom pogovarjal, da bi naredili ko pridem jaz iz P prvi ali drugi vikend fešto doma, za sorodnike, da bi prišli tudi moji najbližji in da bi to raje naredili gori pri tašči (več placa in jaz se lahko k nama dol umaknem z ) ali pa zunaj piknik. In da bi njegova mama pripravla in oče pekel ribe, ker jaz sigurno ne bom utegnila kuhat in pripravljat zabave. Torej je dejansko hotel nekaj lepega naredit, samo sem bila že jaz od razlaganja za tisto fešto z kolegi toliko ob živce, da sem samo še jokala in slišala samo še tisto kar sem hotela slišat in ne to kar je dejansko hotel povedat...... No, zdaj sva si spet dobra .
|