Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kdaj si bodo vaši možje/fantje/partnerji uredili očetovski dopust? Meni ni najbolj jasno vse okoli tega. Na CSD-ju mi je rekla naj moj pride takoj, ko bo imel rojstni list od
v rokah pa bo pol vse urejal. A je pol možno, da začne dopust isti čas, ko prideva s
carica si!!
Mojadva sta bila tudi cel teden , ko sta bila na intenzivni , na flaški, pa se sedaj oba dojita. Včasih jima malo dodam , drugače pa samo dojenje. Ne poslušat ostalih pametnjakovičev.
pa seveda iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam, ki so rodile, medtem, ko sem jaz "lutala po svetu"
.
v nosecnosti ne plačaš za preglede in porod, ampak če se slučajno kaj zakomplicira, na pr. CR, potem pa so veli zneski. Jaz nimam iskusenj, sem pa tukaj na rr brala kaksne informativne zneske naj bi punce plačale, če ne bi bile dodatno zavarovane. Dolgo nazaj sem sprasevala, če se rabim dodatno zavarovati...