|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Postojnska porodnišnica
14.9.2007 2:45:52   
jagoga
Jaz sem pred dvema letoma rodila v Postojni in sem imela previsoka pričakovanja, ker so jo vsi hvalili. No saj ni bilo grozno, edino kar me je motilo, pa je bilo to, da je bila porodnišnica polna (še v intenzivni so ležale otročnice) in posledično so imeli zelo neosebni odnos. Vizita je trajal natančno dve minuti na sobo (kako ste gospa, uredu) le dr. Likar si je čas vzel za vsako posebej in seveda dr. Merlo (on je pa tako ali tako sonček tiste porodnišnice)
Marca 2008 jih grem zopet obiskat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Postojnska porodnišnica
18.9.2007 13:32:44   
honey
Srček, upam, da je zdaj že vse hudo za tabo! In če si imela dr. Likarja za porodničarja, si bila 100 % v najboljših rokah!

Jaz sem tudi rodila v PO. Sicer sem bila en mesec prej v Lj. zaradi vnetja ledvic in sem se takrat, v tistih 3 dneh zaklela, da ne grem nikoli v LJ., če ne bo kaj narobe oz. nujnega. Sestre neprijazne, zdravniki so se obnašali do mene, kot da sem številka, v glavnem katastrofa. V Postojni pa čisto druga pesem. Bila sem sprejeta že 1 teden prej, kontrolirali so me non-stop, zdravniki prijazni, sestre zelo prijazne, ko pa sem dobila v porodni dr. Likarja, so se mi pa kar učki zasvetili. Ker to je pa zame naj zdravnik v postojnski porodnišnici. Ni primerjave z dr. Merlotom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Postojnska porodnišnica
1.10.2007 13:16:02   
*sanela*
Jaz sem tudi rodila v Postojni. Porod je kar dolgo trajal, babice so bile ful prijazne. Tri ure po porodu sem šla na wc, ko sem ustala se mi je kri zlila po nogah in tako vse do wc - ja, tam sem pala v nezavest. Sestre so me pobrale me nesle v posteljo celo izbrisale in tudi po tleh. Ponoči so me vsako uro prišle pogledat.
Jaz sem jim zelo hvaležna!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Postojnska porodnišnica
1.10.2007 15:32:51   
Anonimen
Porod v Postojni je za mano in moram povedat, da sem imela (ne)srečo da sem v 8 dnevih obiskala čisto vse oddelke v P. Najprej sem čakala na ginekološkem oddelku. Tam je za umret dolgočasno, samo čakaš na to kdaj se bo kaj začelo, sreča je to da dajejo po sobah skupaj nosečnice in ne tudi vse tiste, ki imajo težave z zanositvijo, splave, posege ipd. Treba se je malo pobunit in opozorit nase, če ne je res odnos vizita odhiti skozi sobo in nasvidenje. En dan celo cel dan vizite nisem imelauser posted image .
V porodni je blo super, babica Nataša in Sonja fenomenalni, anestezistka za EA mega, končalo se je s CR ki ga je delal dr. Kristan in samo pohvale, tudi tak lep rez je naredil in uporabil sponke, da ja ne bom imela tračnico ampak samo črtico. Vsi prijazni, če grem še kdaj grem definitivno v Postojno. Vse pohvale in nobene pripombe. pa še mož je lahko ves čas zraven, kavo je dobil, lahko je bil tudi zraven pri CR!!!!!
Nato en dan na intenzivni, ena sestra je bila tako prijazna da me ja za sprejem pisala en dan prej (ker sem rodila ob 00.09) in sem tako že prvi dan dobila juhico za jest da nisem bla 2 dni brez hrane. Zaradi tega ker me je en dan prej pisala sem lahko tudi šla že 5 dan domov kljub CR. Na intenzivni je težko, ker te vse boli, na tistih žicah visiš, ne moreš (smeš) vstat.....Jaz sem tako dolgo zahtevala da so mi user posted image prinesli že v intenzivno, dali so ga k meni in celo dojila sem ga.
Pol pa porodnem pa spet zgodba zase. Kot povsod se najdejo super sestre in tiste ki imajo to zgolj za službo. Pol pač malo čakaš da pride na vrsto kaka fajna in jo vse izprašaš, pri drugih pa pač potrpiš.
Hrana je super, nisem bla niti enkrat lačna.
Otroke odpeljejo že ob 21h če prosiš, me po CR (vse 3 v sobi rodile na isti dan s CR) smo to prosile vsak večer, ker smo bile uničene. Pripeljejo jih točno ob 5h lačne, če pa je kateri ponoči lačen ga nahranijo z dodatkom ali z vašim mlekom, če pa niso lačni pa joh pustijo pri miru. Previjajo jih ves čas one, če prosiš da pokažejo ti pokažejo 10x.

Če potegnem črto pod vse skupaj sem bila zadovoljna in bom šla še tja ko bo čas.

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Postojnska porodnišnica
3.10.2007 18:30:01   
skuštrana
Izgleda, da bom tudi jaz rodla v Postojni, pa me zanima kaj naj vzameme s seboj? A je dovolj vložkov, pa plenic, mrežastih hlačk? A naredijo UZ kolkov novorojenčkom?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Postojnska porodnišnica
7.10.2007 22:44:16   
cebelicamaja
Mrežastih hlačk in vložkov je za 3 dni. Če ostaneš več časa (morebitni CR ali morda zlatenca) ti jih bodo pa prinesli naknadno.

Ultrazvok sicer naredijo, vendar svetujejo široko povijanje 3 mesece, tudi če je vse ok.
Plenic je dovolj.

LP, maja


_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Postojnska porodnišnica
8.10.2007 21:21:38   
Rozmarinka
Jaz sem rodila v Postojni pred 14 dnevi, tako da imam frisne informacije. Vlozke dobis le prvi dan, za ostale dneve jih moras imeti s sabo ali pa narocis naj ti jih cimprej prinesejo. Isto velja za mrezaste hlacke. Plenick za tamale pa je dovolj. Le plenicko za domov, moras prinesti s sabo. Sicer pa si na spletni strani PO porodnisnice podrobno poglej kaj moras imeti s sabo in kaj dobis tam...

UZ kolkov naredijo zadnji dan oz. dan pred odhodom domov in ti takrat tudi povedo kako povijati (siroko ali pac ne).


(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?